RamonaM Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Dureroasa aceasta pierdere, imi pare rau ca inca un suflet tanar a fost luat de langa noi. Odihna linistita si lumina acolo unde te'ai inaltat. Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 inca am lacrimi in ochi dupa ce am ascultat cantecul asta.... nu stiu... parca e cantecul lui. Poate ca sunt deplasat dar mi-ar place enorm sa i-l cantam la inmormantare, sunt convins ca si lui... Nu am mai plans de ani...si nu ma pot opri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lyia Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 De ieri seara incerc sa-mi gasesc cuvintele......sa ma adun si sa scriu ceva la fel de minunat ca acest om, dar nu reusesc......Odihneste-te in pace Rontz! Vei fii cu noi mereu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Nu am cuvinte sa-mi exprim durerea la aflarea acestei vesti ingrozitoare legata de Rontz!! Chiar daca nu sunt o membra activa a acestui forum de ceva timp, il cunosteam pe Rontz de vreo 3 ani, mereu il vedeam si mai vorbeam la intalnirile de la Arc, de pe vremea cand el avea bicicleta si visa la un motor, precum si la intalnirile din Etrusco. Ultima oara l-am vazut la marsul organizat in acest an la Bucuresti, o data cu inceputul campaniei "Si Motociclistii exista in trafic" si imi aduc aminte ca era vesel, cu zambetul pe buze, asa cum era de obicei. As fi vrut sa ajung la inmormantarea lui foarte mult dar in cazul in care ea va avea loc la Brasov, voi regreta foarte mult ca nu voi putea ajunge pentru ca nu am cu cine sa merg. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i odihneasca sufletul bun! in cazul in care inmormantarea o sa fie la Brasov si sunt binevenit o sa vin cu, conserva si o sa am 4 locuri libere RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 odihneste-te in pace sper ca esti intr-un loc mai bun unde poti sa cat vrei tu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Dumnezeu sa-l ierte, sa-l odihneasca in pace... Am avut o relatie speciala cu Rontz, adio prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Tot am vrut sa scriu de aseara dar nu prea m-am simtit in stare. Salut! Eu sunt Rontz Asa se prezenta, cu un zambet dezarmant. De morti numai de bine dar de el ce dracu sa zici de rau? A fost primul meu pasager pe Jawa si desi l-am dus ca dracu pana acasa era tot un ranjet. Era un naiv care credea ca suntem toti buni, cel pe seama cui se faceau glumele pentru ca nu se supara. Nu stiu o pers care se putea supara pe el. Duminica intamplator ii povesteam cuiva faza cu bicicleta, de acu cativa ani. Nu avea motor inca, se biciclea cu a lu Bigu. S-a dus pana in colentina la un alt prieten chirurg sa il ajute sa isi puna termopanele. A cazut si si-a taiat arcada de la okelarii lui de fite. A ajuns la Nae. ok Hai sa punem termopanele, cu sangele siroind. Hai intai sa te repar, da-le dracu de termopane. Sunt atat de multe in mintea tuturor si toate ne fac sa zambim. Asa ar vrea sa fie tinut minte cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorceror Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Ride in heaven forever si asfalt uscat si curat asa cum ai avut si sufletul! Odihnestete in pace inger pe 2 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 BYE RONTZ.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 sa ne revedem acolo sus...si sa ai grija de noi...Dumnezeu sa te odihneasca in pace RONTZ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 acum vreo 3 saptamani vorbeam cu el pe messenger. ma intreba ce mai fac si de ce nu mai ies. i-am spus ca aveam probleme cu piciul si nu mai aveam timp de nimic. intotdeauna intreba ce fac daca ma vedea on line. ce face fiara mica...i-am spus atunci si nu stiu ce mi-a venit, ca in gasca asta sunt cativa oameni speciali la care eu tin mult si pe care ii am in suflet...i-am spus ca el e unul dintre ei. imi pare bine ca am facut-o si sunt convinsa ca stie cat de iubit a fost. e viata prea scurta...nu lasati niciodata lucrurile nespuse. s-ar putea sa nu mai aveti ocazia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) ... Editat Octombrie 14, 2008 de danny120669 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Noapte buna Rontz ............................... :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 R.I.P. Doamne...il stiu pe rontz de mult timp...nu-mi vine sa cred ca nu mai e printre noi. Nu mai am cuvinte. Inmormantarea cand va avea loc si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 14, 2008 Autor Share Postat Octombrie 14, 2008 Mama lui va ajunge azi la Mures (vine cu avionul din Italia intrucat muncea acolo) si impreuna cu fratele lui vor hotari unde va fi inmormantarea si cand. D-zeul sa-l odihneasca in pace.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) aseara cand a inceput Cristi sa cante Cargo- "Aproape de voi" la magazin si au continuat toti,nu pot descrie ....cata durere si cum ne curgeau tuturor lacrimile...incercand sa nu oprim cantecul; mult prea devreme, Doamne, mult prea devreme... Editat Octombrie 14, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Mama lui va ajunge azi la Mures (vine cu avionul din Italia intrucat muncea acolo) si impreuna cu fratele lui vor hotari unde va fi inmormantarea si cand. D-zeul sa-l odihneasca in pace.... Multumim de vesti... Pur si simplu nu imi pot lua gandul de la el, imi amintesc continuu discutiile, si gluma ce o facea de cate ori ma vedea la ursu "ravenitzo vreau sa vad formele!" ... puii mei de ce tre sa moara oamenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Odihneste-te in pace Rontz..... :( nu pot sa cred .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 * trebuie sa fie un loc mai bun ...ACOLO! nu se poate altfel. oamenii buni mor prea repede... Sa-ti fie somnul lin, Rontz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Derulez paginile astea ca un om beat... nu vad, nu aud, incerc sa ajung la sfarsit, sa gasesc ceva... orice nu e adevarat, nu si Rontz... baiatul asta era... se ineaca cuvintele, tot... Rontz, La revedere prietene! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) Condoleante familiei si prietenilor. Prea trist si prea devereme. Editat Octombrie 14, 2008 de Arthemis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) incerc sa citesc... de azi dimineata ma chinui, nu ma pot uita pe mai mult de doua posturi. citisem ieri anuntul lui Thomas, dar nu pot dona sange. aseara am plecat de la munca pe la 12:30, am luat-o pe unde era mai liber, ca imi era frig, si am calcat-o sa ajung mai repede acasa. am vrut sa o iau pe la Ursu, sa vad ce baieti mai sunt pe acolo la ora aia, dar am prins verde si n-am mai facut dreapta, aveam viteza prea mare. forumul nu l-am mai deschis de ieri dupa'amiaza. acum imi pare rau ca nu am urmarit, ca v-ati strans sa aprindeti o lumanare. ultima oara l-am vazut la intrunirea de la Ciolpani, seara, eu plecam, el venea; cu cateva zile inainte ii murise motorul in intersectie la Academia Militara, eu eram cu Fazeristii la intrunirea noastra. am stat un pic de vorba, a injurat motorul si a reusit sa plece. sa-i fie tarana usoara! Thomas, asteptam vesti de la tine, cum putem ajuta familia! Editat Octombrie 14, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca! nu-mi amintesc sa-l fi vazut vreodata altfel decat razand... radea la arc, radea la ursu, radea peste tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 cu siguranta daca i s ar fi zis cati ii vor duce dorul si cati au numai cuvinte bune despre el, ar fi ramas uimit. atat era de modest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate