Rotila Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Ne vedem acolo ....eu si cu mine o sa plecam mai devreme:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Am nevoie de o pereche de genunchere pentru ziua de mâine, promit să le returnez safe & sound maxim a 2-a zi! Anyone? Mulțam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Am nevoie de o pereche de genunchere pentru ziua de mâine, promit să le returnez safe & sound maxim a 2-a zi! Anyone?Mulțam! am eu...dar maine la 6juma plec la facultate...de dim..so...adica nu pe moto, dar nush dc ne sincronizam sa ti le dau Editat Octombrie 15, 2008 de G0055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Am nevoie de o pereche de genunchere pentru ziua de mâine, promit să le returnez safe & sound maxim a 2-a zi! Anyone?Mulțam! ale mele iti sunt mici ca le-as fi dat cu placere . mobra mi-e inca in service...(asirom sucks big time) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Am nevoie de o pereche de genunchere pentru ziua de mâine, promit să le returnez safe & sound maxim a 2-a zi! Anyone?Mulțam! am si eu .....zii o vorba ...plec pe la 7.30 din pantilimon ............. alea mici ...pe care poti sa le bagi pe sub pantaloni......... Editat Octombrie 15, 2008 de Rotila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 am eu...dar maine la 6juma plec la facultate...de dim..so...adica nu pe moto, dar nush dc ne sincronizam sa ti le dau Mulțam fain! Doar că văd la tine locația: Slobozia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Mulțam fain! Doar că văd la tine locația: Slobozia... FACULTATE nu e in slobozia:)la 6dim si jumatate plec din ap patriei si la 7 ajung in romana...sunt in bucuressti, nu postam degeaba:)am tot echipamentul in masina....geaca, casca..etc:)so,cum iti vine mai usor...vad ca mai are lumea pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 am si eu .....zii o vorba ...plec pe la 7.30 din pantilimon ............. Păi văd că Âşi tu vii la BraÂşov, le poți lua cu tine? Nu te alături grupului la Otopeni la Bikers? Mulțaaaaam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Păi văd că Âşi tu vii la BraÂşov, le poți lua cu tine? Nu te alături grupului la Otopeni la Bikers? Mulțaaaaam! Vin ..dar plec mai devreme...solo ...zii un loc sa ne vedem sa ti-le dau............ pm pls ...... nu e loc de barfa Editat Octombrie 15, 2008 de Rotila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Vin ..dar plec mai devreme...solo ...zii un loc sa ne vedem sa ti-le dau............ Ok, continuăm pe PM. Editat Octombrie 15, 2008 de Alter Ego Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Va rog sa nu intelegeti gresit, dar...dati replicile si intalnirile personale in PM-uri, daca se poate. Putem pastra acest topic "clean"? Respect! Scuze, a aparut mai tarziu ultimul post. Respect! Editat Octombrie 15, 2008 de cobra_the_best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Gata, am rezolvat-o! Mulțam fain Âşi îmi cer scuze că am folosit acest topic pentru această problemă. Să ne vedem cu bine la BraÂşov! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker`s Club Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Buna seara tuturor! Am vorbit cu Zanu ca voi sa va intalniti maine dimineata in Biker's Club, la ora 10.00. Cafeaua si ceaiul vor fii din partea casei. La 10.30 se pleaca spre Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Poza de 1 mai la mare in 2005. E al doliea din randul din fatza, de la dreapta la stanga! (am sapat ceva prin calculator dupa ea) Am dormit in acelasi cort atunci. Cortul lui, ca eu eram "musafir". Ma bagasem la un moment dat la somn primu, si n-aveam nici sac de dormit ci doar hanoracele si jaketa de pe mine, si era atunci un frig naparznic noaptea. A venit si el mai tarziu (aproape adormisem, dar destul de greu cu frigu) si a scos din rucsac o pilota mai mare, cu care n-am invelit amandoi. Editat Octombrie 15, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 NU uitati cei care mergeti cu autocarul maine la 9:30 o ia din loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 NU uitati cei care mergeti cu autocarul maine la 9:30 o ia din loc. Ai idee dc mai sunt locuri in autocar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Cica 3 ar mai fi. Daca se aduna inca 4, sunt dispus sa cedez locul meu (vorba nukai, mi-e greu sa vin, sa-l vad asa.... ). Dar maine dimineatza ma arat acolo. Asa as vrea! Editat Octombrie 15, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Cica 3 ar mai fi. Daca se aduna inca 4, sunt dispus sa cedez locul meu (vorba nukai, mi-e greu sa vin, sa-l vad asa.... ). Dar maine dimineatza ma arat acolo. Asa as vrea! Mercic mult.Cu mine va veni si Silviu pana la urma ,si sper sa mai fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 nu pot sa cred ca nu mai e printre noi, ramane totusi in inimile celor ce au apucat sa il cunoasca R.I.P. intru si eu in coloana din Comarnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Locuri mai sunt nimeni nu va ramane pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Inca un om bun dus dintr-o lume prea rea... L-am cunoscut prea putin sa pot vorbi despre el... dar atat cat l-am cunoscut... am lacrimi in ochi acum cand revad pozele... Adio, bunul nostru prieten, o sa venim si noi intr-o zi, nu-ti fa griji!... Pentru cei din Ploiesti care vor sa mearga in coloana, la ora 11:00 sa fiti in benzinaria de langa Metro, unde opresc tirurile (cea la care se poate ajunge si din centru si de pe centura ). La cel tarziu 11:30 plecam spre Brasov.Daca am uitat sau intervine ceva, revin cu post aici. [/size] O sa fiu acolo cu Mircione si baietii din Heavy Riders Am sa ma straduiesc sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Calatorie placuta! Mult prea devreme pentru un drum atat de lung ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Odihneste-te-n pace, domnule! Pe Rontz l-am cunoscut si eu acum 2 ani la o suc cu Ares si un alt amic de-al lor, Silviu. Tin minte ca m-am bucurat destul de mult pentru ca in sfarsit mai cunoscusem pe cineva din Brasov in Bucuresti si acela era chiar el. Am fost la o plimbare in seara aia cu motocicleta lui Ares si scuterul lui Rontz pe la gradina zoologica, Pipera apoi la Unirii unde am "servit" o shaworma. Cand ne-am despartit, m-a dus cu scuterul pana acasa in Militari de la Unirii. A fost excelent, tin minte cum ne intreba un batranel pe la 1-2 noaptea, la semafor "cat baga". Pacat. Condoleante familiei sale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Azi m-am dus la Cartus sa-mi schimb uleiul si i-am vazut motoru' parcat in fata depozitului...M-asteptam sa aud in orice moment din spate "GIXULEEE"...Nasol sentimentu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate