Sari la conținut

Motociclete First Bike


CharlieKing
 Share

Postări Recomandate

Salut! Ma intereseaza motocicleta "Formula 125" , comercializata de FirstBike. Stie cineva ceva despre ele?Eu am gasit un singur link, din pacate cu prea putine informatii. http://www.gogo.ro/firstbike/detalii_motoc...d_motociclete=2

Ce performante au? Cat sunt de rezistente? Stie cineva de cine sunt fabricate?(Am inteles ca sunt asamblate la Brasov)

Va multumesc pentru orice informatie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca glumesti.

 

CUm sa-ti iei un motor chinezesc cu motor de 125 cmc cu 8 sau 10cp cu viteza maxima neprecizata de producator doar RECOMANDATA 80km/h la aproape 2000E.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pretul e intradevar putin cam mare. Pe mine ma intereseaza insa calitatea motocicletei. Argumentul ca e fabricat in China sau mai stiu eu pe unde nu ma inspaimanta. Si VW Golf 5 se face in China, licenta e importanta. Din cate am inteles (dar nu sunt sigur) motoarele astea sunt facute sub licenta Verucci care la randul lui e un derivat din Suzuki. Are cineva si argumente PRO?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce argumente pro vrei pentru un motor de de 125 cu 8cp????

Faza cu fiabilitatea cade.

 

 

Una este sa fie fabricat in China cu utilaje si indrumare nemteasca si alta productie proprie chinezeasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

PAREREA MEA....IA-TI O BICILETA SI PUNE-I MOTOR DE DRUJBA SI TE-AI SCOS DECAT CU O CHINEZARIE DE KKO.....EU STIU PE CINEVA CARE ARE SI ESTE VARZA........DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.....SE CAM COMPARA CU UN MOPED CU SCHIMBATOR DE VITEZE...

 

 

 

DAR ASTA ESTE DOAR PAREREA MEA ..

 

 

 

BAFTA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O varza , de banii aia iti iei un secon-hand, motor serios nu plici.

 

 

explica-le tu asta celor care au first bike!!!

am avut eu cateva discutzii cu ei pe la scuterishti shi atuurile lor despre first bike erau:

*sunet de harley

*motor de honda

etc.

 

:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai in cazul asta inseamna ca ii iradiaza astia cu ceva cand intra in magazin :D :cheers: Sau le dau o cafea "aditivata" cu ceva prafuri :)

 

 

Gluma-gluma, dar multi prefera sa-si ia un ciuruc chinezesc la cel mai mic pret DE NOU si zic ca au facut afacere, de frica sa nu-si ia teapa cu un SH. :banana: La 2000 de eurei iti iei super-motor de 350-650cc, dupa noroc. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gluma-gluma, dar multi prefera sa-si ia un ciuruc chinezesc la cel mai mic pret DE NOU si zic ca au facut afacere, de frica sa nu-si ia teapa cu un SH. :cheers: La 2000 de eurei iti iei super-motor de 350-650cc, dupa noroc. :banana:

 

Problema e ca in ziua de azi ai sanse tot mai mari sa-ti iei teapa cu un SH.Imi spunea un amic samsar ca si nemtii au inceput sa manareasca kilometrajele.Acum ce sa zic,si cu lucru nou?Se pare ca si firmele mai nou dau teapa.Unui alt amic i s-a rupt bascula pe la vreo 1000 km la un Vectra2(sunt facute la unguri,asa ca...).Alora la garantie nu le venea a crede.Eu de ex. am stat in cumpana: sa ma bag la rate la "cioperul" FB sau un nipran fara rate la SH.Eram extrem de orbit de ideea "lucru nou",insa cand am intrat in magazin si m-am uitat mai atent la ragalie si am vazut cum era finisat farul(tabla era gata flambata din fabrica!!) de 1000 de ori mai prost decat ala rusesc si cum pe aripa fata din plastic era deja deslipit abtibildul acela reflectorizant m-am sucit,m-am dus acasa si i-am explicat prietenei(care era pro lucru nou) ca avem de mesterit din start la scula noua.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...

Nu stiu cat prinde ca atunci cand m-am dat cu una n-am avut curaj sa sar de 60 km/h! Eu atunci aveam o Planeta 5 si daca e sa pun Planeta la pct 0 pe o scala si Transalpul la 10 FB ar trebui sa fie pe la -100. Vecinii mei de alaturi au un scuter si o "motocicleta" de 125 FB si mai mult au stat pe la reparat, n-au avut aia piese, etc. La fel ziceau "e noua dom'le" si acu' plang ca nu au luat un SH. Mai mult le-au dus de coarne de cate ori au ramas in drum! Intr-un an aia de 125 a facut <500km si a venit pe langa ea de 2 ori...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

la scutere, ok, insa la capitolul motociclete nu prea cred ca merita...2000 de euro?!? gasesti gs-uri pe la banii astia si nu-mi prea vine sa cred ca suporta comparatie...parerea mea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt tatal First Bike-ului. Nu va luati. Nu faceti ca mine. Dupa 7 km s-a blocat motorul. A sarit o piesa si s-a dus. A durat 2 sapt ca sa vina cineva sa o ia. Plus o luna pina a fost adusa inapoi. am luat amenda de la adm financiara ca nu am inmatriculat-o la timp. Nu aveam cum, motorul era la reparat. Am mers 1000 de km si m-am dus la revizie la Brasov, astia in Bucuresti regleaza decit biciclete. Am avut accident> a durat 6 luni ca sa o aduca inapoi. Bineinteles ca a doua zi nu a mai pornit, nu a fost reglata, mi-a schimbat piese prin ea, chestii. S-a intors motocicleta la Brasov si inca e acolo. Sper ca mearga... vrea cineva sa o cumpere? :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am luat amenda de la adm financiara ca nu am inmatriculat-o la timp. Nu aveam cum, motorul era la reparat.

 

Adm. financiara nu are treaba cu inmatricularea.Trebuia s-o declari in termen de o luna!Si pe urma puteai s-o inmatriculezi cand vrei sau sa nu o mai inmatriculezi niciodata.Ideea e ca trebuie sa platesti impozit.Nu-i intereseaza pe cei de la financiar daca te plimbi cu ea,ai nr sau nu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai sa va spun vreo doua despre marea retea FB... (cu mentiunea ca ma refer la biciclete dar firma e aceeasi)

 

# Lucreaza cu Raiffeisen B. care au niste conditii de rate de te ia cu dureri de cap.

 

# Au n-shpe magazine in Bucuresti dar UN SINGUR service si ala in Titan. Adica daca s-a stricat bicla in garantie tre' s-o duci in carca sau cu Taxi pe banii tai si daca stai in Militari ai pus-o.

 

# Metoda de indreptat foaia mare (strambata dupa vreo luna de mers cu ea PE ASFALT zilnic): se scoate foaia se prinde bine in maini si se apasa partea indoita de tocul usii din "service". Adica dintr-o camera de 2 / 2 in spatele magazinului din Titan. Si asa sa "indreptat" foaia.

 

# Personalu' din service: un nene angajat si vreo trei pusti din cartier prieteni cu fi-su.

 

# Obligatoriu revizie tehnica periodica la 3 luni (pt BICICLETE) altfel pierzi garantia. Adica in ianuarie trebuia sa ma duc cu bicla pana in Titan chiar daca nu merg intr nov si martie cu ea ca asa vor ei.

 

# Suruburile, piulitele si celelalte piese pe care mai pui cheia sunt din cacao facute si se rotunjesc sau se stramba la prima desfacere.

 

# Aia din magazine ciordesc accesoriile incluse in pret de pe bicle (claxon, pompa, oglinzi, etc, etc) si le vand chiar in magazin fraierilor care nu cer bon fiscal, iar biclele le dau fara altor fraieri care nu citesc atent foile de prezentare .

 

# Personalul e PA. Nepoliticosi, rauvoitori, "smecheri" si figuranti. In plus habar n-au ce vand.

 

# Piesele de schimb au niste preturi de cazi jos si sunt de aceeasi proasta calitate ca si originalurile.

 

# Si daca alea sunt schimbatoare Shimano io sunt tata lu mama lu Stefan Cel Mare. Sa creada ei ca la un Schimano se sparg piesele de prin el dupa 300 de KM cum s-au spart la mine.

 

Daca mai vreti mai am argumente d-astea. Si ganditi-va cum e la moto care mai au si cate un motor cu ardere interna si cate o instalatie electrica.

 

Hai, luati-va motoare FB ca sa mai auzim injuraturi mai des pe site-uri.

 

A, si foarte important: daca faceti prostia sa va luati aveti grija cand iesiti in probe ca la bicle nu sunt reglate nici franele nici schimbatoarele si cateodata nici cauciucurile umflate. In plus vedeti ca cerificatul de garantie pe care vi-l dau sa fie acelasi pe care l-ati citit si semnat ca se fac modificari cu pixul prin ele.

 

 

Tot ce v-am spus mai sus mi s-a intamplat mie la magazinul de pe 1 Mai si la service-ul din Titan.

 

Respect. Speedy.

Editat de speedy.k
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Voi ziceti ca fb nu sunt tari,nu sunt 2000 euro ci 1500 de euro.Moto e nou,nu cred ca voi toti aveti moto asa de noi 2005 de ex,si ar fi bine sa nu mai ziceti asa de multe daca nu sunteti proprietari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu sunt proprietar si spun ca e o pocnitoare. Intr-adevar, daca te pricepi poti sa ti iei super motor second hand, insa daca nu ai treaba decit cu mersul... te mai gindesti. Poti sa o furi rau, nu spun ca eu sunt mai destept, ca o fur cu o motoreta noua.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...