Ralucone Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 Apropo de machit, care aveti nevoie, eu de la 7 30 la 9 seara o sa fiu pe metereze cu macheala si alte accesorii asemanatoare, pentru... pentru macheala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Apropo de machit, care aveti nevoie, eu de la 7 30 la 9 seara o sa fiu pe metereze cu macheala si alte accesorii asemanatoare, pentru... pentru macheala iar eu voi da o mana de ajutor pe langa ralucone . pentru freze ciufulite, cine are nevoie, o sa ma inarmez si cu un tub de fixativ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 iar eu voi da o mana de ajutor pe langa ralucone . pentru freze ciufulite, cine are nevoie, o sa ma inarmez si cu un tub de fixativ . Oh, da!! Eu vreau sa-mi fie ciufulita freza!! toti cei 3-4 mm de plete!! In domeniul machiajului.. Ralucone, de ce culori dispui, si cat de inchise sunt? Sunt farduri, ceva, sau acuarele d-alea cu care se fac copchiii pe la carnavale?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Oh, da!! Eu vreau sa-mi fie ciufulita freza!! toti cei 3-4 mm de plete!! ok, pentru tine special iti voi face freza valvoi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 Oh, da!! Eu vreau sa-mi fie ciufulita freza!! toti cei 3-4 mm de plete!! In domeniul machiajului.. Ralucone, de ce culori dispui, si cat de inchise sunt? Sunt farduri, ceva, sau acuarele d-alea cu care se fac copchiii pe la carnavale?? Mai, o sa dispun de o paleta mare de culori, ai de ales intre nuante artificiale si naturale. Cele naturale se aplică într-o fractiune de secunda si au efectul long-lasting, precum rujurile revlon. Cele naturale sunt intai mov, apoi cu timpul se fac verzi, galbene si dispar. Sa-mi spui ce culori te-ar coafa ps nu sunt chiar culori profi insa sunt bune pentru o mascutza improvizata cu stil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ati vorbit pentru culori naturale cu baietii de la usa? dulapurile alea care is invidioase pe mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ati vorbit pentru culori naturale cu baietii de la usa? dulapurile alea care is invidioase pe mine ? uite o idee constructiva . rapid, eficient si long lasting make-up . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 In domeniul machiajului.. Ralucone, de ce culori dispui, si cat de inchise sunt? Sunt farduri, ceva, sau acuarele d-alea cu care se fac copchiii pe la carnavale?? tu de ce intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 tu de ce intrebi? Pai photoshopu' nu lasa urme fizic, bre!! Din punctul asta de vedere, sunt "apt" sa folosesc pensula pentru a machia fomei.. Haida, fetili, care vrea sa fie vampiroaica?? vin' la tata sa va mushte!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Haida, fetili, care vrea sa fie vampiroaica?? vin' la tata sa va mushte!! eu vreau sa fiu vampiroaica, dar pe mine are cine sa ma muste . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Io cica tre sa ma cosumez in "Nuka" si Nuka in "Oana", nush, ea a venit cu ideea, are cineva niste silicoane?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 Io cica tre sa ma cosumez in "Nuka" si Nuka in "Oana", nush, ea a venit cu ideea, are cineva niste silicoane?!... Hai maaaaa, si vroiam sa va vad deghizate in Brangelina... dammit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Io cica tre sa ma cosumez in "Nuka" si Nuka in "Oana", nush, ea a venit cu ideea, are cineva niste silicoane?!... Si partea de Halloween unde-i, ca niciuna din voi nu e de speriat? De tine e misto ca nu ai decit de pus (par, sani, niste tocuri pt inaltime) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ma simt confuz-ofensata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ma simt confuz-ofensata. niste invidiosi, ce vrei? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) ma simt confuz-ofensata. de ce? Trebuia sa fie niste complimente. Iar nu a iesit? Sunteti amindoua niste frumoase insa, cum ai observat si tu, tie iti mai trebuie niste ceva in sutien ca sa atingi dimensiunile. Daca veniti cu fetzishoarele personale, nu speriati pe nimeni; trebuie niste machiaj ca sa fiti "speriecioase". (am mai dres busuiocul sau mai bine tac?) Editat Octombrie 27, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 de ce? Trebuia sa fie niste complimente. Iar nu a iesit?Sunteti amindoua niste frumoase insa, cum ai observat si tu, tie iti mai trebuie niste ceva in sutien ca sa atingi dimensiunile. Daca veniti cu fetzishoarele personale, nu speriati pe nimeni; trebuie niste machiaj ca sa fiti "speriecioase". si-a incalecat pe-o sa si v-a spus povestea asa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 eu zic ca mai te costumezi in asistenta sexi . ai tot ce trebuie in acest sens zar'na, da' nu mai servesc nimic de spital in afara lui, ma muncesc astia ca pe hotii de cai Oh, da!! Eu vreau sa-mi fie ciufulita freza!! toti cei 3-4 mm de plete!! tie nu -ti mai spun decat ca esti belea In domeniul machiajului.. Ralucone, de ce culori dispui, si cat de inchise sunt? Sunt farduri, ceva, sau acuarele d-alea cu care se fac copchiii pe la carnavale?? Tempera Haida, fetili, care vrea sa fie vampiroaica?? vin' la tata sa va mushte!! eo as cam vrea, dar imi trebuie neste colti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (am mai dres busuiocul sau mai bine tac?) nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 eo as cam vrea, dar imi trebuie neste colti uite, beibi, aiclea dintalai, sa-ti tot alegi ) http://cadourihaioase.ro/halloween-dinti-f...eb7f63ba50c05b4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 uite, beibi, aiclea dintalai, sa-ti tot alegi ) http://cadourihaioase.ro/halloween-dinti-f...eb7f63ba50c05b4 super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Salutare! Eu daca nu am inca motor pot veni la party? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Salutare! Eu daca nu am inca motor pot veni la party? Doar nu crezi ca trebuie sa intri cu motorul inauntru. NORMAL CA POTI VENI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Salutare! Eu daca nu am inca motor pot veni la party? Doar nu crezi ca trebuie sa intri cu motorul inauntru. NORMAL CA POTI VENI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 uite, beibi, aiclea dintalai, sa-ti tot alegi ) http://cadourihaioase.ro/halloween-dinti-f...eb7f63ba50c05b4 mi-am gasit , ma costumez in drac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate