darian Postat Martie 19, 2012 Autor Share Postat Martie 19, 2012 pe mine sau pe darian? )) poate scot biciul fermecat si te si pe tine . Mersi darian-san sabia aia neascutita? cu aia ma ameninti:D LE: Cam mici pozele zgarcitule Nu stiu din ce cauzã ies mici...camera telefonului,e setatã la 5 MP....Uneori se vãd mari,altã datã nu se pot mãri...Si nu umblu-n setãri. Aparatul meu foto,n-are decât 4,si e si prea mare chinul sã le transfer în laptop.Oricum,vezi cã-i gata si-asta a pasagerului,da...?! Acuma,astepti sã vinã si manetele alea.Aicea,eu nu mai am chiar niciun control. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Altcineva merita cateva bice pe-aici...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 OK OK,manete am dar sei nu aveam. Ne hauzim maine la tel sa vin dupa ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutzu_16 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Salut, Darian! Am si eu o sa de transalp 600 pe care as vrea sa o retapitez...cat ma costa si cum facem sa o iei in primire? Sunt din Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 20, 2012 Autor Share Postat Martie 20, 2012 Salut, Darian! Am si eu o sa de transalp 600 pe care as vrea sa o retapitez...cat ma costa si cum facem sa o iei in primire? Sunt din Buc. Salut Ha,ha...Tocmai am turnat silicon,la una de TA...Mda...La ora asta...Si-n dupã-amiaza asta,am luat de la Postã,o alta,tot de TA,venitã de la Carei... Sunã-mã sã stabilim detaliile.Doar sã n-o vrei gata " ïeri"...Vezi ca-s încã nitel cam aglomerat.Pânã-n week-end,am de terminat o grãmadã, si nu vreau sã le mai amân. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutzu_16 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Stai linistit, nu o vreau gata "ieri", pentru ca inca fac scoala, o sa fiu incepator pe transalp. Mai am cel putin 3 sapt pana dau examenul...pana atunci nu e graba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Din cauza multiplelor lovituri de Darian nu mai poate lucra si va inceta orice lucrare pe care o avea in curs de finalizare? LE:A fost o gluma,am intrat in posesia seilor dar revin cu poze mai pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 LE:A fost o gluma,am intrat in posesia seilor dar revin cu poze mai pe seara. Fericitule, sper sa ma alatur si eu cat de curand celor cu sei "DARIAN"........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 (editat) astept pozele cu starea actuala a seii de tenere .poza cu saua actuala.nu-i asa ca parca plange motoru' dupa saua lui? Editat Martie 20, 2012 de LCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Pozele promise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GREGUZZI Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Eu ia-si propune lui Mr. D,sa monteze o camera "on line" sa vada toata lumea cum baleteaza el in jurul nenumaratelor sei.LASATI OMUL IN PACE CA MAI ARE SI FAMILIE,etc. Ar terb.sa stea numai la calcul.sa va raspunda voua la e-mail-uri,si telefoane. Sa ne rugam sa nu pateasca ceva,caci am pu..to. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 doua sei "rezolvate" de darian in luna februarie. una de bandit si una pt divesion-ul sotiei. super calitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Pozele promise asta e "simpla reimbracare,fara figuri fara pretentii" manca-mi-ai sosetele...???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutzu_16 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Salut, Darian, ieri ti-am adus saua de transalp si am zis sa pun poze sa vezi exact ce fel de verde e. Iti dau link spre alt site, nu mai stau sa caut unde sa pun poze, sper sa nu se supere nimeni. http://www.transalp.ro/forum/incepator-pe-transalp-t1663.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 hm....am serioase indoieli ca o sa gasesc nuanta asta de verde pt broderie...sa vad,ma uit astazi in atelier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutzu_16 Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Macar cat de cat sa fie asemanatoare, numa verde de kawa sa nu pui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 esti sigur ca nu vrei un wakasaki transalp?))) glumesc,vad eu ce pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 ....salut baieti, @dkid si @darian. Vreo speranta ptr saptamana viitoare cu pernuta de la sissy-bar a panzerului?...Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauronul Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Gata si seaua mea de cbr1100xx. Multumesc Darian si @dkid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 clara treaba,pot sa ma apuc sa-mi caut alta sea de acuma...:-j Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Mda, la fel si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Salut Dariane ! Au ajuns broderiile de la kidu la tine ? Cred ca Joi am vorbit cu el si urma ca a 2-a zi sa ti le trimita. Spor la treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 @dkid, ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Mda... Ori sunt eu extrem de ghinionist, ori treaba nu e chiar asa cum pare la prima vedere. Dupa descusatura de pe stanga (dupa 30 km cu saua refacuta) mi s-a descusut si pe dreapta. In aceeasi zona. Daca si de data asta mi-a taiat-o un vecin nenorocit cu forfecuta de unghii fara sa se atinga de material... De acum incolo orice apare naspa la sa, incerc sa repar singur. Macar e gata cand trebuie si nu ma costa nimic. Ba mai economisesc si ceva benzina, evitand vreo 3-4 drumuri pan' la Cismigiu... Si poate tine si peste 200 km. Nervi tari, baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Mda... Ori sunt eu extrem de ghinionist, ori treaba nu e chiar asa cum pare la prima vedere. Dupa descusatura de pe stanga (dupa 30 km cu saua refacuta) mi s-a descusut si pe dreapta. In aceeasi zona. Daca si de data asta mi-a taiat-o un vecin nenorocit cu forfecuta de unghii fara sa se atinga de material... De acum incolo orice apare naspa la sa, incerc sa repar singur. Macar e gata cand trebuie si nu ma costa nimic. Ba mai economisesc si ceva benzina, evitand vreo 3-4 drumuri pan' la Cismigiu... Si poate tine si peste 200 km. Nervi tari, baieti. au fost destul de tari pana de curand,tu macar ai o sea sub fund,eu am o patura legata cu paianjez elastic :-j poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate