Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Imi place ce a iesit, de abia astept sa o vad imbracata, Merci de poze si spor la lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 GATA ! Sa vina primavara ! Maestrul Darian a modificat saua de Freewind ! Recomand acest om : seriozitate, indemanare si respect. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 (editat) Dude, poti sa faci asa ceva pentru o sea de BMW, si cat timp/bani dureaza. fara spatar, evident. Editat Ianuarie 17, 2011 de werewolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 Salut Bineinteles ca pot sa fac.Doar ca-mi ia mult timp si materiale in plus,faza cu 'pernutzele'.Daca la o sea din aia,gen Corbin,de modificat si re-imbracat,cer 150 ron,la asta,asa,cu 'pernutze-n relief',ar mai fi inca 80 ron.Deci,pina-n 230 ron,cu totul.Ca timp...vreo 4 zile,de cand o primesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Salut, Darian. Ce se aude cu emblemele mele de Steed? Au ajuns? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Salut, Te-ai apucat de saua mea? Aia de Transalp, albastra, ce ti-am adus-o saptamana trecuta? Cu ce culoare faci chederele (sau cum le cheama), cu negru sau albastru mai deschis? Merci, Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 Emblemele-s pe drum.Vin din China si transp. dureaza-ntre 3 -5 sapt.,daca e sa mearga bine.De ex.,am de primit un cablu de handsfree,pt. mine,comandat/platit pe 29 noiembrie.Ala,am impresia ca s-a pierdut pe drum,cu nebunia din perioada Sarbatorilor.Azi,le-am scris,si-au zis c-o sa-mi trimita altul.Si mai am de primit inca vreo 3-4 articole,tot din China,care deja sunt la limita de ajuns aicea,in mod normal.Asa ca stai blind... .Chiar sunt curios,cate bilete de la Vama,o sa gasesc maine,in cutia postala.Ca tot ce vine in perioada vineri-luni,se-nregistreaza luni,si se trimit bilete,de astia de la Vama.Si-atunci,ajung biletele la mine,martzea. @ vice: e deja subtiata si siliconizata ...Doar c-o sa m-ocup de ea,s-o termin,abia peste vreo 3 zile. Am de refacut o sea de Harley,care nu mi-a iesit cum trebuie (era doar de re-imbracat).Am descusut piesele originale,si le-am copiat. Si totusi,n-a iesit cum trebuie (alt material,alta elasticitate ...).Asa ca trebuie sa modific modelul original,ca s-o fac asa cum stiu eu,ca sa stea intinsa fatza...Apropo ; am scos cam 2,5-3 cm inaltime,la seaua ta.Fara sa-i afectez confortul.Daca vrei,poti sa vii s-o vezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 @ vice: e deja subtiata si siliconizata ...Doar c-o sa m-ocup de ea,s-o termin,abia peste vreo 3 zile. Am de refacut o sea de Harley,care nu mi-a iesit cum trebuie (era doar de re-imbracat).Am descusut piesele originale,si le-am copiat. Si totusi,n-a iesit cum trebuie (alt material,alta elasticitate ...).Asa ca trebuie sa modific modelul original,ca s-o fac asa cum stiu eu,ca sa stea intinsa fatza...Apropo ; am scos cam 2,5-3 cm inaltime,la seaua ta.Fara sa-i afectez confortul.Daca vrei,poti sa vii s-o vezi... E ok asa. Ti-am zis ca merg pe mana ta. Dupa cum zic astia la meteo... mai avem pana cand calarim din nou pe vreme buna... Spor la lucru! Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Intr-un final a ajuns saua la mine, i-am facut si poze cat de cat clare sa se si inteleaga despre ce sa a fost vorba si mai ales despre ce sa este vorba acum, asadar: Astea sunt pozele de inainte si dupa. O sa urmeze si un set de detaliu, doar cu saua pe care mi-a facut-o Darian. Eu am cerut combinatie de negru cu cheder gri pentru ca intentionez sa-mi vopsesc motocicleta..... altfel chederul ar fi fost rosu sau albastru. Daca as mai avea acum o sa,alta decat asta, as trimite-o si pe aia la Darian, cred ca asta spune tot. Multumesc frumos Darian, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 @ vice: e deja subtiata si siliconizata ...Doar c-o sa m-ocup de ea,s-o termin,abia peste vreo 3 zile. Am de refacut o sea de Harley,care nu mi-a iesit cum trebuie (era doar de re-imbracat).Am descusut piesele originale,si le-am copiat. Si totusi,n-a iesit cum trebuie (alt material,alta elasticitate ...).Asa ca trebuie sa modific modelul original,ca s-o fac asa cum stiu eu,ca sa stea intinsa fatza...Apropo ; am scos cam 2,5-3 cm inaltime,la seaua ta.Fara sa-i afectez confortul.Daca vrei,poti sa vii s-o vezi... E ok asa. Ti-am zis ca merg pe mana ta. Dupa cum zic astia la meteo... mai avem pana cand calarim din nou pe vreme buna... Spor la lucru! Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 @ vice: e deja subtiata si siliconizata ...Doar c-o sa m-ocup de ea,s-o termin,abia peste vreo 3 zile. Am de refacut o sea de Harley,care nu mi-a iesit cum trebuie (era doar de re-imbracat).Am descusut piesele originale,si le-am copiat. Si totusi,n-a iesit cum trebuie (alt material,alta elasticitate ...).Asa ca trebuie sa modific modelul original,ca s-o fac asa cum stiu eu,ca sa stea intinsa fatza...Apropo ; am scos cam 2,5-3 cm inaltime,la seaua ta.Fara sa-i afectez confortul.Daca vrei,poti sa vii s-o vezi... E ok asa. Ti-am zis ca merg pe mana ta. Dupa cum zic astia la meteo... mai avem pana cand calarim din nou pe vreme buna... Spor la lucru! Vice. Mesaj completat Emblemele-s pe drum.Vin din China si transp. dureaza-ntre 3 -5 sapt.,daca e sa mearga bine.De ex.,am de primit un cablu de handsfree,pt. mine,comandat/platit pe 29 noiembrie.Ala,am impresia ca s-a pierdut pe drum,cu nebunia din perioada Sarbatorilor.Azi,le-am scris,si-au zis c-o sa-mi trimita altul.Si mai am de primit inca vreo 3-4 articole,tot din China,care deja sunt la limita de ajuns aicea,in mod normal.Asa ca stai blind... .Chiar sunt curios,cate bilete de la Vama,o sa gasesc maine,in cutia postala.Ca tot ce vine in perioada vineri-luni,se-nregistreaza luni,si se trimit bilete,de astia de la Vama.Si-atunci,ajung biletele la mine,martzea. @ vice: e deja subtiata si siliconizata ...Doar c-o sa m-ocup de ea,s-o termin,abia peste vreo 3 zile. Am de refacut o sea de Harley,care nu mi-a iesit cum trebuie (era doar de re-imbracat).Am descusut piesele originale,si le-am copiat. Si totusi,n-a iesit cum trebuie (alt material,alta elasticitate ...).Asa ca trebuie sa modific modelul original,ca s-o fac asa cum stiu eu,ca sa stea intinsa fatza...Apropo ; am scos cam 2,5-3 cm inaltime,la seaua ta.Fara sa-i afectez confortul.Daca vrei,poti sa vii s-o vezi... Mesaj completat Sorry de multiple posturi, dar merge forumul ori netul ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 (editat) Salut Darian! Imi cer scuze, nu stiu daca ajung saptamana asta sa trimit seile. Doar pe vineri, dar daca e vreme frumoasa, cred ca ies un pic in weekend, ca deja ma mananca palma Luni cred ca le trimit... (adresa am, nr tel de sunat am) Si...Mersi frumos pt rabdare! Editat Ianuarie 18, 2011 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2011 Stai linistit,nicio problema...Acuma,ma plang ca nu-mi ajunge timpul,ca sa le termin mai repede.De-aia,l-am "angajat" p-un prieten,sa le de-capseze el... 2 poze cu seaua de Suzuki DR Big,terminata ... Mda...cred c-ar fi trebuit sa folosesc si blitz-ul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Arata intr-un mare fel, de abia astept sa o pun pe motor. Multumesc inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2011 Mersi si eu ! Acuma,e-n proprietatea Postei Romane ...Apropo...Cand am trimis-o,au cantarit pachetul...Nici eu nu ma asteptam sa aibe 5,9 kg ...Orice sea normala,are,in general,cam 3 kg...Hmmmm...Deci,am pus pe ea,silicon de vreo 2 kg,scazind si greutatea cutiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 buna seara tuturor.Am si eu o intrebare.As dori sa imi faci Darian o sa la Mobra S50 daca se poate...O sa iti pun niste poze.Eu l-am dat la cineva acum vreo 3 luni dar l-a facut jale si mi-a luat si 30 de lei.nush pe ce.As dori sa aibe forma ca si cel vechi si pe mijlocul sei sa fie cusaturi,dar nu este foarte important.Important este sa fie saua denivelata pentru 2 persoane.Cat m-ar costa afacerea asta?Multumesc si astept un raspuns. Scaunul vechi: Scaunul nou: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2011 De facut,pot s-o fac.Dar,exclus sa te coste doar 30 ron...Pt. o simpla re-imbracare,iau 70-120 ron,in functie de dimensiuni si mai ales de complexitatea lucrarii (maximum,e pt. sei de maxi-scutere,care-s mari si cu multe cusaturi). Acuma...ce sa zic..."atita dai,atita face"...In mod normal,la seaua aia a ta,daca era originala,ne-modificata si trebuia doar re-imbracata, probabil c-as fi cerut 90-100 ron.Cu cusaturile alea,cu tot.Problema e ca nu stiu ce "minuni" ti-a facut nenea ala,de i-a schimbat forma...Ca daca o desfac si gasesc buretele original,cu ceva-n plus,care se scoate greu,si ca s-o aduc sa starea initiala,imi ia o zi numa' treaba asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 De facut,pot s-o fac.Dar,exclus sa te coste doar 30 ron...Pt. o simpla re-imbracare,iau 70-120 ron,in functie de dimensiuni si mai ales de complexitatea lucrarii (maximum,e pt. sei de maxi-scutere,care-s mari si cu multe cusaturi). Acuma...ce sa zic..."atita dai,atita face"...In mod normal,la seaua aia a ta,daca era originala,ne-modificata si trebuia doar re-imbracata, probabil c-as fi cerut 90-100 ron.Cu cusaturile alea,cu tot.Problema e ca nu stiu ce "minuni" ti-a facut nenea ala,de i-a schimbat forma...Ca daca o desfac si gasesc buretele original,cu ceva-n plus,care se scoate greu,si ca s-o aduc sa starea initiala,imi ia o zi numa' treaba asta... Vezi ca saua de Mobra are baza de tabla; vei avea de munca la intins (cu nituri, suruburi sau alte minuni)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 De facut,pot s-o fac.Dar,exclus sa te coste doar 30 ron...Pt. o simpla re-imbracare,iau 70-120 ron,in functie de dimensiuni si mai ales de complexitatea lucrarii (maximum,e pt. sei de maxi-scutere,care-s mari si cu multe cusaturi). Acuma...ce sa zic..."atita dai,atita face"...In mod normal,la seaua aia a ta,daca era originala,ne-modificata si trebuia doar re-imbracata, probabil c-as fi cerut 90-100 ron.Cu cusaturile alea,cu tot.Problema e ca nu stiu ce "minuni" ti-a facut nenea ala,de i-a schimbat forma...Ca daca o desfac si gasesc buretele original,cu ceva-n plus,care se scoate greu,si ca s-o aduc sa starea initiala,imi ia o zi numa' treaba asta... Vezi ca saua de Mobra are baza de tabla; vei avea de munca la intins (cu nituri, suruburi sau alte minuni)! Mesaj completat Vezi ca saua de Mobra are baza de tabla; vei avea de munca la intins (cu nituri, suruburi sau alte minuni)! Hai ca am postat de doua ori !....Merge site-ul asta ca dracu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2011 mi-am inchipuit c-o avea tabla,pe dedesubt...Eh,chestia asta,n-am mai vrut s-o pun la socoteala...Cred ca mai ieftin ar fi sa-ncerce sa faca rost de-o alta sea...Poate-o gasi prin talcioc,de la vreo Mobra dezmembrata si vanduta pe bucati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 salut Darian.Eu nu ziceam sa ma coste 30 de RON..am vazut postarile tale si mi-am dat seama ca e peste 80 de RON dar voi plati cat este necesar ca sa stiu ca 5 ani nu mai am treaba cu ea.Eu mai am o sa originala de mobra dar cum ziceam vreau sa fie un pic denivelat in mijloc pentru 2 persoane si saua care mi-o facut-o tipul asta la care i l-am dat o lipit cu prenandez materialul acela.De lucru stiu ca este la el.Multumesc pentru raspuns.In curand voi avea banii si te voi suna.Asfalt Uscat Mesaj completat Am uitat sa scriu ca eu din cate stiu alta sa decat cel original nu se potriveste...si cel original e de tabla precum si asta care vreau sa il fac cum era cel vechi...cel vechi era modificat cum am scris eu in postarile din topicul acesta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Mersi si eu ! Acuma,e-n proprietatea Postei Romane ...Apropo...Cand am trimis-o,au cantarit pachetul...Nici eu nu ma asteptam sa aibe 5,9 kg ...Orice sea normala,are,in general,cam 3 kg...Hmmmm...Deci,am pus pe ea,silicon de vreo 2 kg,scazind si greutatea cutiei... Ptiu, o sa imi creasca consumul! Cat ai platit la Posta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2011 8,5 ron.I-am lasat 10 ron,ca m-a ajutat la invelit cu hartie,cutia aia. ... Sa stii c-o sa-ti creasca nitzel consumul, c-am inaltzat-o cu vreo 3 cm.Deci,o sa stai mai sus si-o sa fie si-o suprafatza mai mare,impotriva curentului de aer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate