alexs307 Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 ok...ma alatur si eu grupului...ZZR1100 si ,mai nou, ZZR400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 stege, din cate stii tu difera filtrele de aer, ulei, placutele etc intre zzr400- 500 si 600? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 Am eu manual pt zzr400 Daca vrea careva sa tipe! de 400??? iaca io tip... a.neacsu@gmail.com.no_spam sper ca nu e in japoneza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamora2 Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 Zamora2 , motor asta cu care esti in poza l-am luat eu cam acum doua saptamani de la TOMINA...........................Ce chestie L-ai vandut? da, am trecut la unul mai mare VTR1000 tot de la tomina luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 (editat) I'm in! 1996 / 32k / 600cmc Editat Ianuarie 21, 2006 de Rebel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 welcome! Frumos motoras,arata mai bine ca modelele 90-92 de ZZR.. Sa-l stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Multumesc. E model USA si are toba/tobele schimbate din 4-2, in 4-1, astfel are doar o toba pe dreapta (Vance&Hines SS2R). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 n-as stii sa-ti spun de e bine sau rea treaba cu toba... Restul masurilor sunt pt USA? ca daca da e nasol...ma refer la KM/H, volum de ulei, lichid de racire etc...Nasol pana te obisnuiesti, apoi totul merge ceas.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Mda, partea trista este ca trebuie sa ma decid prin intermediul pozelor: 1.http://www.motoleasing.ro/view.php?ccode=113226502343100&startitem=&startpage=&endpage=¤t=&category=&make=&model=&condition= 2.http://www.motoleasing.ro/view.php?ccode=113225543134163&startitem=&startpage=&endpage=¤t=&category=&make=&model=&condition= Asta este partea nasoala la toata treaba asta ca nu le pot vedea, compara...... Este greu de luat o decizie la distanta.... Vad ca nu am pus bine linkul 1.Albastra 2.Neagra Neagra e la mine . Cu ocazia asta ma bucur ca suntem mai multi pe aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2006 Welcome!! Un pont: am gasit semnale (sper ca nu aveti nevoie totusi...) la un magazin de piese combinat (auto/moto) la intersectia str.Agricultorilor cu Matei Voievod. nu mai stiu cum se numeste dar se vede la intersectie. Aveau pe stoc semnalele, 1 milion bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Welcome!! Un pont: am gasit semnale (sper ca nu aveti nevoie totusi...) la un magazin de piese combinat (auto/moto) la intersectia str.Agricultorilor cu Matei Voievod. nu mai stiu cum se numeste dar se vede la intersectie. Aveau pe stoc semnalele, 1 milion bucata. Promotor International Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Imi lipseste bucata de plastic care incadreaza ceasurile de bord... unde credeti ca as putea-o gasi? Multam p.s. e cea marcata cu rosu in imaginea atasata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Saluatare, unde gasesc si eu o husa pt moto (zzr desigur ), una mai ieftina si sa nu atraga atentia prea mult (cum sunt cele cu diferite embleme .. etc) . Poate face cineva la comanda dintr-un material impermeabil .. etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2006 Poti comanda de la louis husa, cea mai ieftina posibil - cod 10005036, 5.95 EUR. Sau daca te grabesti, am vazut la magazinul Promotor aceeasi husa cu... 700.000 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Salutare , ce ulei folositi pe kawa zzr 600 ? Vreau sa ii fac schimbu si nu stiu ce sa iau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 28, 2006 Admin Share Postat Ianuarie 28, 2006 (editat) Salutare , ce ulei folositi pe kawa zzr 600 ? Vreau sa ii fac schimbu si nu stiu ce sa iau ? ..Faceau astia o reclama la un ulei deosebit,Bunica parca-i spune.. E mai scumput dar face banii.Daca ai arici in portofele cauta Ulvex sau Tandarei.In orice caz,sa nu te puna dracu sa incerci cu cel de masline ca-i calezi motoru'.Ar mai fi s-un ulei solar,da acu' nu-i sezon,nus'daca gasesti. Oricum,nu ma indoiesc ca te descurci tu pina la urma.. Bafta! Luigi Vicol Editat Ianuarie 28, 2006 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 ..Faceau astia o reclama la un ulei deosebit,Bunica parca-i spune.. E mai scumput dar face banii.Daca ai arici in portofele cauta Ulvex sau Tandarei.In orice caz,sa nu te puna dracu sa incerci cu cel de masline ca-i calezi motoru'.Ar mai fi s-un ulei solar,da acu' nu-i sezon,nus'daca gasesti. Oricum,nu ma indoiesc ca te descurci tu pina la urma.. Bafta! Luigi Vicol o ieeee , diia ce om pasionat aici . te sfatuiesc sa-ti tii parerea pt tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 o ieeee , diia ce om pasionat aici . te sfatuiesc sa-ti tii parerea pt tine. Salut numai vrei una ca a ta??? Aceasi culoare si an 2000 in super stare ia vezi poate vrei!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Salutari .... In primul rand ... "sa ies si eu in interval" cu motoru .... dar deocamdata nu am poze de pe zzr... DAR FRATILOR AM O PROBLEMA SI CER AJUTORUL VOSTRU.... Nu e un mare lucru ..... : AM NEVOE DE O POZA NUMAI DE PE SCRISUL "TWIN CAM 16-VALVE " Cu cat mai mare rezolutie ... Poate sa-mi faca cineva?.... si sa-l baga aici sau pe mail... Eu as multumi fff mult ... si Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 NIMENI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 e doar textul simplu, fara cine stie ce fonturi si minuni. Din pacate moto a mea nu are stickerele alea, ca te ajutam cu placere. Dar acum lucreaza un prieten la ele, daca nu rezolvi intre timp, se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombitza Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Salutare! Am si io o problema la ZZR-ul meu (de 600cmc), nu imi incarca. Am pus astazi bateria noua, am mers cam 2-3 ore, cu far aprins si toate cele si apoi surpriza, pe la Sincai in intersectie moare motoru. Si sa vezi ce muschi a facut baiatu pana pe Vacaresti unde sta un prieten cu garaj. Concluzia: nu incarca. P.S. am vazut langa firul de - un alt fir alb+rosu care nu stiu ce este cul el, are un papuc dar nu stiu daca foloseste la ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Salutare! Am si io o problema la ZZR-ul meu (de 600cmc), nu imi incarca. Am pus astazi bateria noua, am mers cam 2-3 ore, cu far aprins si toate cele si apoi surpriza, pe la Sincai in intersectie moare motoru. Si sa vezi ce muschi a facut baiatu pana pe Vacaresti unde sta un prieten cu garaj. Concluzia: nu incarca. P.S. am vazut langa firul de - un alt fir alb+rosu care nu stiu ce este cul el, are un papuc dar nu stiu daca foloseste la ceva. Vezi daca functineaza alternatorul, daca scoate curent. Si eu am patit la fel (gpx ), la mine alternatorul e invartit de o curea, care s-a dovedit a fi rupta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Salutare! Am si io o problema la ZZR-ul meu (de 600cmc), nu imi incarca. Am pus astazi bateria noua, am mers cam 2-3 ore, cu far aprins si toate cele si apoi surpriza, pe la Sincai in intersectie moare motoru. Si sa vezi ce muschi a facut baiatu pana pe Vacaresti unde sta un prieten cu garaj. Concluzia: nu incarca. P.S. am vazut langa firul de - un alt fir alb+rosu care nu stiu ce este cul el, are un papuc dar nu stiu daca foloseste la ceva. Salut suna-ma maine sau cand poti si o facem, vin cu una identica si ne uitam, eventual vin si cu un aparat de masura si vedem unde e hiba.Salut 0741579183 Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate