Geo81 Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Salutare, Unde as putea gasi un rezervor de benzina pentru un zzr400 din '91 (primul model)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Revin cam tarzior e drept, insa problema am rezolvat-o in aceeasi zi multumita lui Mephisto si lui pantera2006 care au fost rapizi si foarte de treaba! Acum am alta doleanta... mie nu-mi plac tobele pe care mi le-a respins rar-ul (after-market)... sunt zgomotoase si as vrea unele originale. Asa ca de este vreun posesor de tobe normale, nezgomotoase prin zona, caruia i-ar placea unele care sa urle poate ne ajutam reciproc si scapam de probleme... tobele... Bravo. Ma gandeam eu ca te vor ajuta ei. Mari ZZR-isti amandoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 ce e modificat la tobele cu care te-a respins rarul? vrei sa pui mai multe poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 ce e modificat la tobele cu care te-a respins rarul? vrei sa pui mai multe poze? nu am mai multe tobe... sunt goale pe dinauntru. Si suna tare! Daca vrei sa le vezi putem sa ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo81 Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Le vinzi sau vrei doar sa faci schimb? Stiti pe cineva care ma poate ajuta cu un rezervor de benzina pentru zzr-ul meu din '91 (primul model de 400) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Le vinzi sau vrei doar sa faci schimb? Stiti pe cineva care ma poate ajuta cu un rezervor de benzina pentru zzr-ul meu din '91 (primul model de 400) doar schimb... nu vreau sa le dau si apoi sa nu mai pot merge cu mobra din lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Salutare, Unde as putea gasi un rezervor de benzina pentru un zzr400 din '91 (primul model)? Geo81...am putea incerca cu rezervorul de la ZeZe .....e din 94 ...poate merege pe al tau! Nu ma intereseaza sa fac afaceri, vreau doar sa ajut un confrate motociclist. Cand ai timp da-mi un mesaj si poate rezolvam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo81 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Geo81...am putea incerca cu rezervorul de la ZeZe .....e din 94 ...poate merege pe al tau!Nu ma intereseaza sa fac afaceri, vreau doar sa ajut un confrate motociclist. Cand ai timp da-mi un mesaj si poate rezolvam.... Multumesc Mephisto, dar din cate stiu eu rezervorul de zzr din '94, are prinderea in 3 suruburi, iar al meu este prins in 4 (doua sus si doua jos). Poti sa-mi confirmi acest lucru? (se poate o poza?) Ar fi perfect daca s-ar potrivi, m-ai scoate din hibernare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Rezervorul de pe zzr-ul din 91 este prins de fapt in 6 suruburi (4 jos, 2 sus), iar cel de 94 in 3 sau 4, cele 2 nefiind compatibil deoarece ZZR-urile din 93 incolo au avut ram-air si asta inseamna ca rezervorul are alta forma si prindere ca sa poata incapea airbox-ul sub el; iti trebuie rezervor de zzr 90-92 (seria D la cele de 600) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo81 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Rezervorul de pe zzr-ul din 91 este prins de fapt in 6 suruburi (4 jos, 2 sus), iar cel de 94 in 3 sau 4, cele 2 nefiind compatibil deoarece ZZR-urile din 93 incolo au avut ram-air si asta inseamna ca rezervorul are alta forma si prindere ca sa poata incapea airbox-ul sub el; iti trebuie rezervor de zzr 90-92 (seria D la cele de 600) Rezervorul meu este fixat in 4 suruburi, doua sus - prinse de cadru si doua jos - prinse de un suport, care la randul lui este prins de cadru in 2 suruburi. Mai dezmembreaza cineva un astfel de model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Geo81...am putea incerca cu rezervorul de la ZeZe .....e din 94 ...poate merege pe al tau!Nu ma intereseaza sa fac afaceri, vreau doar sa ajut un confrate motociclist. Cand ai timp da-mi un mesaj si poate rezolvam.... Nu se potriveste sunt total diferite - nu se prea pupa 93-2002 - are rezervorul prins in 3 suruburi de cadru si 2 micute in lateral (mai degraba carenajul de restul motocicletei nici forma nu este aceeasi - nu mai zic de ceea ce este sub rezervor - filtru de aer - 90-92 au filtrui in spare bu ai air-box mare sub rezervor ... deci NU by the way Am revenit iarasi in grupul zzeristilor iarasi una mica ZZR 400 1997 si necestia ceva timp pentru a o "restaura" cand am zis dragoste la prima incalecare pe zzr - pai amor sa facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Leag-o de a mea, barem sa le fure pe amandoua. BTW, care stiti un electrician BUN in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Leag-o de a mea, barem sa le fure pe amandoua. BTW, care stiti un electrician BUN in Bucuresti? am uitat sa zic ... cumpar scarita cu suport dreapta ZZR 93-2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo81 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Nu se potriveste sunt total diferite - nu se prea pupa 93-2002 - are rezervorul prins in 3 suruburi de cadru si 2 micute in lateral (mai degraba carenajul de restul motocicletei nici forma nu este aceeasi - nu mai zic de ceea ce este sub rezervor - filtru de aer - 90-92 au filtrui in spare bu ai air-box mare sub rezervor ... deci NU by the way Am revenit iarasi in grupul zzeristilor iarasi una mica ZZR 400 1997 si necestia ceva timp pentru a o "restaura" cand am zis dragoste la prima incalecare pe zzr - pai amor sa facem Am inteles, chiar nu se potrivesc cele doua rezervoare, dar totusi sti pe unde as putea incerca sa mai caut? (exclus Tomina) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 si cu gixaru ce ai facut delule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 si cu gixaru ce ai facut delule? sunt acolo amandoua! unu de oras -cosnsum mic - cand vreau sa simt ceva mai multa adrenalina gixx-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 am uitat sa zic ... cumpar scarita cu suport dreapta ZZR 93-2002 cred ca te pot ajuta eu sau mefisto cu suportu sa ma uit prin garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 cred ca te pot ajuta eu sau mefisto cu suportu sa ma uit prin garaj merci - am sa vb cu mephistos - sa vad cand trec pe la voi sa va aduc inapoi si bobinele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 merci - am sa vb cu mephistos - sa vad cand trec pe la voi sa va aduc inapoi si bobinele Te asteptam cu placere Delu, cand vrei si ai timp da un telefon inainte ca sa ne mobilizam. E cam frig in ultima vreme si se intuneca devreme, e de preferat sa stam undeva la caldura nu departe de garaj si asta in cazul in care mai are cineva nevoie de cate ceva............... Nu ramai tu pe jos din cuza unui suport rupt/lipsa. Opend Drink ....... !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Salutare Mephisto! pompa de apa o mai ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Salutare Mephisto! pompa de apa o mai ai ? Salve.....din fericire am dat tot motorul......cu tot ce era pe/in el! Fara capace si carburatoare....restul e can-can si merge bine din ultimele mele informatii. Spor la treaba ca tot a venit iarna..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Bucati de carene are cineva? Adica banda aia care vine pe mijlocul carenelor laterale, daca e cazul pun si poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Salutare la toata lumea! Caut un zzr de 400 pentru un amic. Ma ajuta careva motive pro si contra pentru acest model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikercri82 Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Salut! Acuma ca a venit iarna am bagat si motoru in casa la mesterit. e un zzr 600 d din 92 Ideea e ca se aude un zgomot suspect la cutia de viteze cand invart de roata. zgomotul il aud tot timpul, si daca e motorul oprit. Am tot citit si recitit forumul si am vazut ca au mai deschis unii cutia de viteze. Cat de greu e? Acuma jucandu-ma putin cu ea, am mai slabit putin lantul si nu se mai aude tot timpul ce din cand in cand. Dupa mine ar fi ceva rulment. S-a o desfac sau sa circul cu ea pana cedeaza si sa imi iau alta cutie sh? MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Are cineva o pompa de apa pentru ZZR 600D? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate