cristi 57 Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) mersi cristi.... ...vi cind vrei tu, krokodilu merge toata noaptea ca sa fie maine aici, probabil ajunge dimineata, dar pleaca devreme(face 1000km) ca sa ajunga inapoi. v-bim cand ajungi: 0744874501 =============================== ups... !!!!!!!!!!! ..uite ca a ajuns krokodilu acasa cu motorul de la dany! ce faci? kroko? zii ceva!! Editat Noiembrie 28, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) ...vi cind vrei tu, krokodilu merge toata noaptea ca sa fie maine aici, probabil ajunge dimineata, dar pleaca devreme(face 1000km) ca sa ajunga inapoi.v-bim cand ajungi: 0744874501 in principiu in jur de ora 11-12 o sa fiu prin bucuresti pana imi dau seama cum sa ajung la bar de la gara de nord ...va mai trece o ora deci pe la 13 ) te sun in caz ca nu nimeresc strazile bine ...salut...apropos...eu vin cu trenul... Editat Noiembrie 28, 2008 de kta_bmxpunk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 vreme de cacao.................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ...vi cind vrei tu, krokodilu merge toata noaptea ca sa fie maine aici, probabil ajunge dimineata, dar pleaca devreme(face 1000km) ca sa ajunga inapoi.v-bim cand ajungi: 0744874501 =============================== ups... !!!!!!!!!!! ..uite ca a ajuns krokodilu acasa cu motorul de la dany! ce faci? kroko? zii ceva!! Multumesc mult pentru invitatie, dar sint prea obosit ca sa mai vin la Bucuresti si prea ''excitat'' de noua achizitie...deja m-am apucat de demontat . Imi pare nespus de rau ca nu pot fi alaturi de voi in week-end-ul acesta ...poate vor mai fi si altele. Va doresc distractie maxima si abia satept sa ne reintilnim pe forum sa ma lamuriti si pe mine cu privire la ural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 hehe,,,,,,,leii mei din 10 voinici am ajuns vreo 2 pitici apai eu o iau usurel spre Apasu sa bag ceva in git, ca e vreme de o tarie ,,,, va astept pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 hehe,,,,,,,leii mei din 10 voinici am ajuns vreo 2 pitici apai eu o iau usurel spre Apasu sa bag ceva in git, ca e vreme de o tarie ,,,, va astept pe acolo Ca bine zici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 stai linistit ca ajung si leii un pic mai tarziu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 stai linistit ca ajung si leii un pic mai tarziu ... intr-o ora plec din ploiesti cu un prieten...venim acolo ... ,mai intai facem aeroterma dupa bucuresti baftaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Superba intilnire cu niste oameni adevarati.Ca sa zic asa "mi-a parut bine de cunostinta".Pentru ca nu am ajuns sa ne cunoastem foarte bine propun o noua intilnire pentru simbata viitoare la Apasu la aceeasi ora.Poate discutam si despre propunerea privind un loc unde sa poata fi vazute vechiturile noastre reconditionate si de catre alti oameni nu numai de catre noi,posesorii lor.In rest.....vorba presedintelui AMR;La Multi Ani.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 (editat) Foarte frumoasa seara asta.... Am cunoscut oameni placuti, pe care poate i-am mai intalnit la diverse intruniri in trecut dar nu am avut ocazia sa ciocnim o bere, am discutat pt prima data face to face despre un vis(pt mine e un vis, si visele pot deveni realitate atata timp cat iti doresti cu adevarat), am consumat fericiti la o vorba vinul fiert si taria whiskey-ului, am savurat gratarul pregatit de @Pedros, am asistat uimit la demonstratia frumoasa data tot de @Pedros cu IJ-ul sau(demonstratie care a aratat inca odata ca si cu o comunista poti face senzatie, cand o cunosti ca pe tine insuti ), si astept urmatoarea intalnire in speranta ca voi reusi sa ajung si ca vom fi si mai multi, si vom sta cat mai mult... Mi-a parut bine Pe data viitoare PS: pozele i le dau lui @Cicloburu-L(cum i-am zis azi) sa le puna pe forum, desi n-au iesit cine stie ce, ca era un aparat cu care n-am prea lucrat Editat Noiembrie 30, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Superba intilnire cu niste oameni adevarati.Ca sa zic asa "mi-a parut bine de cunostinta".Pentru ca nu am ajuns sa ne cunoastem foarte bine propun o noua intilnire pentru simbata viitoare la Apasu la aceeasi ora.Poate discutam si despre propunerea privind un loc unde sa poata fi vazute vechiturile noastre reconditionate si de catre alti oameni nu numai de catre noi,posesorii lor.In rest.....vorba presedintelui AMR;La Multi Ani.Bunu. Ciudat si neasteptat de interesant.Astia cu utilaje moderne sunt atat de uniti incat,atunci cand scot drujbele la plimbare,ori se bat intre ei,ori se bat cu soferii.Noi,astia amarati,cu vechituri,ne putem strange ,chiar daca parem certati.Desi am 280 km pana la Apasu voi aparea in curand.Ce ati inceput voi acolo e istorie ,prieteni,si nu trebuie sa renuntati niciodata.Aceasta intalnire si cu cea a lui Aleko,sunt ,pentru mine ,cele mai importante din Romania.Poate ca ar trebui sa aducem fiecare cate ceva de prin garaje poate o punem de un magazinas(un muzeuas?)In orice caz ,cred ca Bucurestiul e cea mai buna locatie pe frig,pentru batrani si batranele Cu respect,Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 (editat) ... pozele i le dau lui @Cicloburu-L(cum i-am zis azi) sa le puna pe forum, desi n-au iesit cine stie ce, ca era un aparat cu care n-am prea lucrat ...ai dreptate pozele n-au iesit bine, dar intrunirea a fost super iar spectocolul lui pedros nu-l ve-ti uita asa usor! Editat Noiembrie 30, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 30, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2008 super intrunirea pacat ca am fost presat de timp si n-am putut sta mai mult........Extraordinar gratarul faccut de Pedros, ce-i ce n-ati venit nu stiti ce ati pierdut ......si vinu fiert al Apashului ieftin si bun al dracului .......sper sa mai gasim ocazi de astea sa ne intalnim si sper sa fim din ce in ce mai multi oamenii cu pozele sa posteze indiferent de calitatea pozelor sa stie lumea ce a pierdut si sa stie la ce sa se astepte data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 nu-i bai baieti ne-om mai vedea si altadata ,,,,,cit despre loc eu voi la apasu iara sambata ,sa va astept la o cana cu vin fiert ca tare bun a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 nu-i bai baieti ne-om mai vedea si altadata ,,,,,cit despre loc eu voi la apasu iara sambata ,sa va astept la o cana cu vin fiert ca tare bun a fost Sa aduci si niste unelte mai lungi de manipulat friptura ca sa nu se mai raneasca invitatii.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 ati plecat toti ca niste...lasi , am ramas cu Cristi 57, si am baut pina la 2 1/2, ne-am cherchelit. simbata care mai are timp tot pe la aceeasi ora ne vedem la un vin fiert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 In sfirsit, am gasit timp sa pun pozele lu' ORL-u' Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Smeker, Pedros asta, zau, dar el nu are nici un merit pt ca Iju lui stia dinainte sa=l cumpere sa meara pe doua roti cu atajul! Frumos, poa ne vedem si sambata Sa dezvoltam discutia in ceea ce priveste museumul, Bunule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Ba ce am pierdut. Am aflat zilele trecute. Cred ca il strang de gat pe Bunu. Foarte tare initiativa si sper sa mai fie ca sa ajung si eu. Si ORL-ul o sa aiba probleme de nutritie dupa ca o sa termin cu el. Sa nu dea animalul nici un telefon. Ce oameni. Hai sa ne vedem sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 (editat) Frumos, poa ne vedem si sambata Sa dezvoltam discutia in ceea ce priveste museumul, Bunule? Dupa ce-am plecat m-a sunat @CUXI si a spus ca poate reuseste sa ajunga sambata daca ne mai strangem, asa ca poate ne face surprize surprize... Si ORL-ul o sa aiba probleme de nutritie dupa ca o sa termin cu el. Sa nu dea animalul nici un telefon. Ce oameni. Hai sa ne vedem sanatosi. Scuze mane, da cum intru mai rar pe forumu asta la anumite rubrici, nici eu nu stiam de intalnire.Noroc cu @Cicloburu ca m-a sunat inainte cu o zi de treaba asta, si mi-a zis...am ramas perplex ca nu stiam eu de o asa adunare Plus ca n-am credit pe tel de ani de zile Haideti sa haidem la o a doua sesiune, maine seara...da din lipsa de fonduri am sa plec mai devreme sa prind metrou, ca daca merg pe jos pana la mine acasa, imi intra picioarele in beton... Editat Decembrie 5, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Ba ce am pierdut. Am aflat zilele trecute. Cred ca il strang de gat pe Bunu. Foarte tare initiativa si sper sa mai fie ca sa ajung si eu. Si ORL-ul o sa aiba probleme de nutritie dupa ca o sa termin cu el. Sa nu dea animalul nici un telefon. Ce oameni. Hai sa ne vedem sanatosi. Nu stiam ca ai si tu deviatii d-astea ca daca stiam iti spunem.Timpul nu-i pierdut pentru ca miine seara neintilnim iara si dinnou la Apasu.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 ...dinnou la Apasu.Bunu. ..adica: Apasu cel Bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 deci sa facem prezenta ptr simbata 6 dec 2008 ora 17 .,,,,eu adica io,cristi57,honda san bunu,jean taximetristu ,aleko,caci sa intors de la muntele atos,,,mr orl, ,,,care vin sa dea cu semnatura, eu vin cu iju sal mai invat cite ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 (editat) eu vin cu Niprul sa invete ceva de la Ij Hai la cintirica! Editat Decembrie 5, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Ba frate parca ar fi intalnire vanatoreasca nu de motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate