maktub Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 (editat) Servus! acum ma "trezesc" si eu sa mai rasfoiesc si altceva decat topic-urile din arges. sow......eu sunt violeta, prietenii imi spun dodo, iar Maktub este "baiatul" meu . am 30 de ani si pana anul trecut nu am mers niciodata cu moto , nici nu stiam ca sunt "virusata" anul trecut. dupa festivalul de la sighisoara, un amic sa oferit sa ma aduca acasa pe un GSX600R pe transfagarasan. cand am ajuns la destinatie am spus ca trebuie sa-mi continui rostul meu in viata, asa ca in 2 luni am dat de permis pentru categoria A si m-am luat si un suzuki SV650 il iubesc si "ma iubeste", este tot ce am, de fapt ne avem unul pe celalalt Editat Martie 8, 2008 de maktub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 salut! sunt bizu...mi-am ales deja motocicleta..... mai astept doar hartia si... la drum. cand ma vad cu permisul in brate dau de baut promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinn Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 salut! sunt bizu...mi-am ales deja motocicleta..... mai astept doar hartia si... la drum. cand ma vad cu permisul in brate dau de baut promit ok... dar ce model ai ales? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Servus! acum ma "trezesc" si eu sa mai rasfoiesc si altceva decat topic-urile din arges. sow......eu sunt violeta, prietenii imi spun dodo, iar Maktub este "baiatul" meu . am 30 de ani si pana anul trecut nu am mers niciodata cu moto , nici nu stiam ca sunt "virusata" anul trecut. dupa festivalul de la sighisoara, un amic sa oferit sa ma aduca acasa pe un GSX600R pe transfagarasan. cand am ajuns la destinatie am spus ca trebuie sa-mi continui rostul meu in viata, asa ca in 2 luni am dat de permis pentru categoria A si m-am luat si un suzuki SV650 il iubesc si "ma iubeste", este tot ce am, de fapt ne avem unul pe celalalt buna ti-ai facut o prezentare frumoasa la fel ca si "baietelul" tau. noroc cu poza pusa de tine, ca am vazut si eu cum arata CB500s-ul fara topcase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 suzuki gs 500 f. am inteles ca pentru incepatori e numai buna doar ca e putin cam greutza, dar ma descurc eu cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Servus! acum ma "trezesc" si eu sa mai rasfoiesc si altceva decat topic-urile din arges. sow......eu sunt violeta, prietenii imi spun dodo, iar Maktub este "baiatul" meu . am 30 de ani si pana anul trecut nu am mers niciodata cu moto , nici nu stiam ca sunt "virusata" anul trecut. dupa festivalul de la sighisoara, un amic sa oferit sa ma aduca acasa pe un GSX600R pe transfagarasan. cand am ajuns la destinatie am spus ca trebuie sa-mi continui rostul meu in viata, asa ca in 2 luni am dat de permis pentru categoria A si m-am luat si un suzuki SV650 il iubesc si "ma iubeste", este tot ce am, de fapt ne avem unul pe celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 maktub....frumoasa prezentare si spor la baute pt cea cu carnetu nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 maktub....frumoasa prezentare si spor la baute pt cea cu carnetu nou promit ca beau un pahar si pentru tine sau poate vii aici cam...in 2 saptamani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 multumesc frumos de aprecieri sa aveti asfalt uscat si sa ne vedem cat mai multi/multe la SMAEB si pe la intruniri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vay_vali Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Sa o stapanesti sanatoasa ( f4i ul ) am avut si eu una si am fost multumit de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Sa o stapanesti sanatoasa ( f4i ul ) am avut si eu una si am fost multumit de ea pentru je ? mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hotte Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 pe mine ma cunoasteti ca fiind mai tipatoare ,dar trecand peste toate aflati ca ma numesc Gabriela, am 22 de ani, sunt studenta in anul 3, si intr-o saptamana o sa fiu scolarita moto.Vreau sa-mi iau un motor frumos, super sport, sa fie norocos ca sa evit....neplaceri, si mai vreau o costumatie potrivita si...sexy. Cam atat! Buna..Gabriela....costumatia se aranjeaza... Ceea ce priveste motorul....mai am un loc liber.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 tocmai mi-am luat moto ) :CBR 600 F neagra frumoasaaaaaaaaaaaa: in 2 sapt e a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 (editat) Gata! M-am hotarit! Pina acum am facut incercari, dar acum am ce arata la lume...... Acesta este cistigatorul la puncte in topul dorintelor si preferintelor mele si, incepind de astazi....este al meu!!!!!!! Asa ca acum pot sa ma prezint si eu cum se cade: Ma numesc Dayana si am imbatrinit visind la mersul pe propriile doua roti (aici exersam pe vreo 8 ). Au trecut trei zile de cind am mers ultima oara mai mult de 100 de km. Mai sunt doua pina o sa cad din nou in pacat si nu am nici o intentie sa ma caiesc vreodata . Mintea imi mai bubuie din cind in cind la din astea , dar in realitate sunt o persoana mult mai cu picioarele pe pamint . Si daca o sa am parte de ce imi doresc eu, in curind chiar in pamint (noroaie, nu va ginditi la prostii ) In final, va saluta si , prietena de nadejde pe orice vreme. Va astept pe sosele la nebunii , fetelor! Editat Martie 20, 2008 de guy_ana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Gata! M-am hotarit! Pina acum am facut incercari, dar acum am ce arata la lume...... Acesta este cistigatorul la puncte in topul dorintelor si preferintelor mele si, incepind de astazi....este al meu!!!!!!! Asa ca acum pot sa ma prezint si eu cum se cade: Ma numesc Dayana si am imbatrinit visind la mersul pe propriile doua roti (aici exersam pe vreo 8 ). Au trecut trei zile de cind am mers ultima oara mai mult de 100 de km. Mai sunt doua pina o sa cad din nou in pacat si nu am nici o intentie sa ma caiesc vreodata . Mintea imi mai bubuie din cind in cind la din astea , dar in realitate sunt o persoana mult mai cu picioarele pe pamint . Si daca o sa am parte de ce imi doresc eu, in curind chiar in pamint (noroaie, nu va ginditi la prostii ) In final, va saluta si , prietena de nadejde pe orice vreme. Va astept pe sosele la nebunii , fetelor! stai ca nu inteleg, prietena pan' la urma e f650 sau cb-ul, ca ne bagi in ceata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Hi, Hi! Deocamdata amindoua! Ca ieri am luat BMW-ul , iar cu CB-ul inca nu stiu ce fac....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Hi, Hi! Deocamdata amindoua! Ca ieri am luat BMW-ul , iar cu CB-ul inca nu stiu ce fac....... Bine ai venit Ana,mi-a placut prezentarea ta de mai sus,te astept la nebunii pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 buna ti-ai facut o prezentare frumoasa la fel ca si "baietelul" tau. noroc cu poza pusa de tine, ca am vazut si eu cum arata CB500s-ul fara topcase Servus, ma bucur ca am putut fi de "ajutor" cu ceva !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanutzaZpr Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Hello, hello!!! Virusata proaspat, vara anul trecut. Acum ma chinui sa invat, fac scoala si sper ca in curand sa achizitonez si o mica "bestiutza" , visam la un Suzy GS 500, dar incercand unul la scoala moto, mi-am dat seama ca e putin cam mult pt mine , asa ca ca voi cauta un 125 ceva..astept sfaturi. Am 25 anisori si sper ca pana la anu sa fiu propetara:P. Va salut pe toate fetelor, ma bucur sa vad ca suntem din ce in ce mai multe Pana ajung sa am moto meu, profit de baietii cu moto Multumesc!!! Si pt voi baieti, hello. Asfalt uscat, fara gropi si incidente Pe maine la mars!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 bun venit danutza.... baietii veseli te saluta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 bun venit danutza.... baietii veseli te saluta. mertan o arzi in matrimoniale mascate pe forum pana dobandesti si tu permisu' ala amarat? Lasa fetele in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 mai sa fie, nici o fata din salaj, nici club, nici fete, nici bikeri...mama drec de treaba...ei da se vor schimba astea cat de curand, salutari fetelor, felicitari si bafta, "calariti" in siguranta. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onuta Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Buna....sunt Oana...am 16 anisori ,sunt din bacau si am o Honda V Varadero 125cmc...permisul trebuie sal iau in iunie....ce sa mai zic...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camyane Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 sal... din timisoara...... CBR 600 F2... achizitia mea e suficient... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 camyane, felicitari, dar grija mare cu cei 600cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate