T Rex Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Eu vorbeam strict de pozitie...nu de mers pe motor...era vorba de lungimea picioarelor...atat! corect, in alegerea mobrei nu conteaza capacitatea cilindrica, cel mai simplu este sa pui mobra pe roate, o masori de la pamant pana la sa dupa care te masori pe tine de la sol pana la greaban si daca distanta a 2-a e mai mare decat prima, mobra e ok, uite de ex nicoleta chiar daca are o mobra de juma de litru tot a dat-o pe jos, pentru ca mobra ei pur si simplu are distanta a 2-a mai mare, intelegi? uelcam bec murko, vandusi cazanu? Editat Septembrie 22, 2008 de T Rex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 @ T Rex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Nicoleto...privesc din umbra, fato! Bine fac, bine gasesc... Trexule, iti raspund ca si pa mesinger: am vandut o p***...apropo, oameni buni, vand masina... Terente...normal ca e fun pe marginea patului...dar noi aici vorbeam de motorete. Bine ai venit tu, xxxx4xxxxx...girl...something... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Trexule, iti raspund ca si pa mesinger: am vandut o p***...apropo, oameni buni, vand masina... e normal, nu te implici suficient..., du si tu vacutza la targ in uikend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 e normal, nu te implici suficient..., du si tu vacutza la targ in uikend ete fleosc... si strig pe langa ea "virgina vand masina!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Asta iti striga in timpan iegzpierienta ta? Da. Ne vedem in 15 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 "virgina vand masina!" nu ar fi frumos sa minti cumparatorii, aia nu e masina, e doar o masinutza.. ne vedem in 900 de secunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 nu ar fi frumos sa minti cumparatorii, aia nu e masina, e doar o masinutza..ne vedem in 900 de secunde virginica vand masinica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Persisti in minciuni? pe testate? Si oricum vad ca esti off topic deci propun introducerea ta in sistemul "carantina". De acord! Fa un topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Ce sa testez, daca a fost buÂşită caroseria? a avut casco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 virginica vand masinica. Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Mai oameni buni, voi credeti ca toti cunosc termenii medicali asa ca voi?Nu toti suntem doctori..vorbiti si voi mai elastic asa, sa inteleaga toata lumea, ce naiba.. Eu am impresia ca astia-s autopsieri,altfel de unde naiba atata anatomie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Unde? Poate fi vazuta in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Nu stiam ca se face CASCO si la astfel de caroserii. Oricum nu mai e ca noua, caroseria ... Da ce te tot agiti atata de caroserie, bre? Mecanica e importanta. Masina e rodata...Motoru' impecabil...toarce frumos in orice turatie... Considerati asta o prezentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Poate fi vazuta in Bucuresti. Da-mi adresa. Masina e rodata...Motoru' impecabil...toarce frumos in orice turatie... Pai e normal sa toarca frumos in orice turatie...daca zici ca e rodata. Altele ne-rodate, fac un zgomot ciudat pot spune, la turatii relativ mai mari. Deci tind sa cred ca a ta este rupta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Se numesc medici legisti. Nu de astia ziceam ci de cei care chiar baga mana in racitura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Motoare au toate. Caroseria e cea mai importanta. Si cele mai cautate sint alea cu caroseria neatinsa. Da' alea sint raritati. D-alea neatinse sa-ti iei tu sa te chinui cu ele... Succesuri! Deci tind sa cred ca a ta este rupta... Eu tind sa cred ca te sui pe matura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Mai incercam pe Autovit, poate apare fo oferta. vezi sa nu gasesti vreo resapata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Eu tind sa cred ca te sui pe matura. Scuza-ma daca te-am jignit cu ceva, dar nu puteam sa-i zic harb....sau gioarsa... Rupta este un cuvant mai popular... In traducere libera, uzata, cu rodaj maxim.Deci daca nu mai scartaie.. Dar totusi cred ca m-ar interesa.Mai tin si eu cate ceva in ea...e buna acolo la casa omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 vezi sa nu gasesti vreo resapata. sa stii, in ziua de azi riscul e maxim sa iei fro tigaie aratoasa p'afara si gaunoasa la interior, oricum masinutza e ok, mica, inghesuita cu nerv maxim sub capota si e bine ca nici nu a fost tamponata in spate, restu se mai repara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 sa stii, in ziua de azi riscul e maxim sa iei fro tigaie aratoasa p'afara si gaunoasa la interior, oricum masinutza e ok, mica, inghesuita cu nerv maxim sub capota si e bine ca nici nu a fost tamponata in spate, restu se mai repara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 faina masina, parol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apocalypse2007 Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 virginica vand masinica. bunicutzo... ...o dai bunicutzo??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 bah da se mai prezinta vreo fata p-aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 da...dar e penalizata instantaneu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate