raducu. Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 io ma duc cu jobul maistre...nu ma invitam la reuniunea de fete... pt matale am o pagina cu BZ.. ..scuze locotenente.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 io ma duc cu jobul maistre...nu ma invitam la reuniunea de fete...pt matale am o pagina cu BZ.. ..scuze locotenente.. hahahahahah..... tragi concluzii pripite dupa numarul meu de inmatriculare .... de 10 ani ard asfaltul in Bucuresti ! sunt de-al casei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Sa traiti !! Ma numesc Elena, viitoare motociclista (am motor dar inca nu am carnet ) Sa traiti, m-am prezentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Buna Elena! Bine ai venit! asl pls si poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Sa traiti !! Ma numesc Elena, viitoare motociclista (am motor dar inca nu am carnet ) Sa traiti, m-am prezentat Dar varsta necesara ai ? in datele tale personale sunt trecuti 23 anisori este oare adevarat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) M-ai prins .. saptamana asta o sa fac 24. Buna Elena! Bine ai venit! asl pls si poza Nu stiu cum sa zic, dar tocmai am avut o ''simtire'' extraordinara, cand am vazut o asemenea ''primire''. Multumesc de intampinare Editat Octombrie 28, 2008 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 nici noi nu am aflat inca asteptam alte poze cu dedicatie ) Sunt ai ei ,nu ai vazut hi5? toti l-am vazut Pe cealalta parte are dreptate navarro..mai usor cu chatul,ca se supara nenea Adminu' si va baga si pe voi la carantina. Sar'mana nenea Admin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 M-ai prins .. saptamana asta o sa fac 24. Nu stiu cum sa zic, dar tocmai am avut o ''simtire'' extraordinara, cand am vazut o asemenea ''primire''. Multumesc de intampinare Si ca sa citez un mare clasic ...vrei sa fi prietena mea pe hi5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Sunt ai ei ,nu ai vazut hi5? toti l-am vazut Pe cealalta parte are dreptate navarro..mai usor cu chatul,ca se supara nenea Adminu' si va baga si pe voi la carantina. Sar'mana nenea Admin care este diferenta intre Forum si chat ? nu cumva asta se numeste camera de chat intr-un forum ? imi da si mie cineva o definitie pt cele 2 cuvinte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Si ca sa citez un mare clasic ...vrei sa fi prietena mea pe hi5? :( . Prea tare!!! Si pentru viitoarea motorista bine ai venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Sa traiti !! Ma numesc Elena, viitoare motociclista (am motor dar inca nu am carnet ) Sa traiti, m-am prezentat ca de la o Elena la alta: WELCOME! si spor la inv pt carnet!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ca de la o Elena la alta: WELCOME! si spor la inv pt carnet!!!! Bine te-am gasit Elena Multumesc o sa am nevoie, mai am 13 zile pana la examen :lol: . Prea tare!!! Si pentru viitoarea motorista bine ai venit. Bine v-am gasit adidas Nu am poze pe motor si nici nu o sa fac pana cand nu o sa fiu motorista cu acte in regula si echipament adegvat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) care este diferenta intre Forum si chat ?nu cumva asta se numeste camera de chat intr-un forum ? imi da si mie cineva o definitie pt cele 2 cuvinte ? Am trimis PM. Iar pt Nyt..unde e hi5 tau? Iar pt adidas..lasa fetele in pace ,ca le sperii . Editat Octombrie 28, 2008 de Alexutza_sct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Iar pt Nyt..unde e hi5 tau? N-am !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Iar pt Nyt..unde e hi5 tau? se da doar mare....dar al meu e disponibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 se da doar mare....dar al meu e disponibil Pe al tau il stiu deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana A Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Buna. Sunt Dana si mi-am luat de curand carnetul de motor. Dupa cum scrie si in profilul meu, am o Yamaha Dragstar 650CC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Buna. Sunt Dana si mi-am luat de curand carnetul de motor. Dupa cum scrie si in profilul meu, am o Yamaha Dragstar 650CC. Felicitari! Pacat ca nu te poti bucura de Dragstar pe vremea asta, dar lasa ca vine primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 [quote name='Alexutza_sct' date='Oct 28 2008, 08:33 PM' post='154467 Iar pt adidas..lasa fetele in pace ,ca le sperii . lasa-l ,ma,nu-i mai da ciocane in cap ca tre' sa ma ajute sa-mi schimb janta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 [quote name='Alexutza_sct' date='Oct 28 2008, 08:33 PM' post='154467Iar pt adidas..lasa fetele in pace ,ca le sperii . lasa-l ,ma,nu-i mai da ciocane in cap ca tre' sa ma ajute sa-mi schimb janta Ii dau ciocane ,si apoi pupici ,ca sa-si revina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zimo Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 buna!! ma numesc simona, de curand posesoare de honda shadow 600. cam maricica pentru mine, dar e a mea.. si va ramane mult si bine. am 21 de ani si astept sezonul urmator sa imi incep viata pe 2 roti... aaa...si pentru ca din pacate am avut ceva intarzieri cu actele( abia am gasit pe cineva in bucuresti sa ma ia in spatiu...) am ratat vremea buna pentru a da examenul... inca astept sa imi scot buletinul de bucuresti de la politie sa pot sa examenul si sa imi inmatriculez motorul aici. ar fi crima si pedeapsa sa fac 4435435 de drumuri pana la Botosani pentru tot ce e nevoie mai ales ca ma chinui si cu B- ul. Dar e bine ca am rezolvat pana la urma...timp frumos va mai fi...si la anu'. sunt foarte incantata de achizitia mea...si abia astept sa vina prietenii sa o laude....ca deh ..e fetita mea de acum:D:D:D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 buna!!ma numesc simona, de curand posesoare de honda shadow 600. cam maricica pentru mine, dar e a mea.. si va ramane mult si bine. am 21 de ani si astept sezonul urmator sa imi incep viata pe 2 roti... aaa...si pentru ca din pacate am avut ceva intarzieri cu actele( abia am gasit pe cineva in bucuresti sa ma ia in spatiu...) am ratat vremea buna pentru a da examenul... inca astept sa imi scot buletinul de bucuresti de la politie sa pot sa examenul si sa imi inmatriculez motorul aici. ar fi crima si pedeapsa sa fac 4435435 de drumuri pana la Botosani pentru tot ce e nevoie mai ales ca ma chinui si cu B- ul. Dar e bine ca am rezolvat pana la urma...timp frumos va mai fi...si la anu'. sunt foarte incantata de achizitia mea...si abia astept sa vina prietenii sa o laude....ca deh ..e fetita mea de acum:D:D:D:D FELICITARI !!!! Sa ai grija de fetita ta de 600 ca si ea va avea grija de tine !! Multa bafta si bine ai venit printre motociclisti !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 buna!!ma numesc simona, de curand posesoare de honda shadow 600. cam maricica pentru mine, dar e a mea.. si va ramane mult si bine. am 21 de ani si astept sezonul urmator sa imi incep viata pe 2 roti... aaa...si pentru ca din pacate am avut ceva intarzieri cu actele( abia am gasit pe cineva in bucuresti sa ma ia in spatiu...) am ratat vremea buna pentru a da examenul... inca astept sa imi scot buletinul de bucuresti de la politie sa pot sa examenul si sa imi inmatriculez motorul aici. ar fi crima si pedeapsa sa fac 4435435 de drumuri pana la Botosani pentru tot ce e nevoie mai ales ca ma chinui si cu B- ul. Dar e bine ca am rezolvat pana la urma...timp frumos va mai fi...si la anu'. sunt foarte incantata de achizitia mea...si abia astept sa vina prietenii sa o laude....ca deh ..e fetita mea de acum:D:D:D:D Welcome!!!si...multa bafta cu frumusica ta!!!! na, acuma astepti sezonul care o sa vina...good things come to those who wait;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zimo Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 multumesc muult:D ma simt super. apropo de garaj..sunt si eu in cautare cu inca vreo 4-5 prieteni,,in principiu eu am pe unde sa il las pe iarna dar e la mama dracului in bragadiru. si nu cred ca mi-ar conveni. daca stiti vreun pont un garaj pentru mai multe motoare... abia astept primavaraaaaaaaaaaa:D:D:D:D:D:D:D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 multumesc muult:D ma simt super. Bine ai venit! Urca doua poze, una cu tine si una cu moto. Vrei sa fii prietena mea pe haifaiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate