Altair Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Incep eu cu unul care m-a facut sa deschid acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Astea-s desprinse din ciclul "choppere de viteza". Ce legatura o avea primul cu firma Ferrari ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 E clar, carenele n-au ce cauta pe Choppere! Mai bine faceau o vitezana "ferrari", decat sa-si bata joc de choppere cu carenele alea. Chopper-metal. Vitezana-plastic, carbon, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Incep eu cu unul care m-a facut sa deschid acest topic OFF TOPIC teas ruga sati completezi datele din profil daca se poate,asa am stii si noi de pe unde esti si daca ai vreun motor sau nu........ Te Salut roby E clar, carenele n-au ce cauta pe Choppere! Mai bine faceau o vitezana "ferrari", decat sa-si bata joc de choppere cu carenele alea. Chopper-metal. Vitezana-plastic, carbon, etc. OFF TOPIC DE acord cu ce zici tu XCS911,dar tin sa te anunt ca de o bucata buna de timp in usa si europa sa inceput sa se faca pe choppere aripi de spate sau de fata din fiber glass chestia este ca sunt opsite si nu ne putem da seama din poze care sunt de fibra sau care sunt de fier Te Salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Alea sunt choppere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Alea sunt choppere! Ma REFEREAM LA CU TOTUL ALCEVA, la chestia ca omul a zis ca pe choppere nu se poloseste plastic,sau fibra repede sari pe mine SALUT RENEGATULE L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Beah, Aceashi parere shi depre motoru' asta: O altfel de combinatzie speed shi chopper - sper sa nu se supere prea rau propietaru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 hehehehe,asta-i gsx-ru lui ovidiu..... B. numa ca poza e offtopic....... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 chopperele nu sunt urate e un domeniu unde fiecare experimenteaza shi ishi face chopperul pe gustul sau!!! totushi alea 2 poze puse nu sunt choppere, din punctul meu de vedere!!! nici macar nu seamana cu un chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 WWWWWWWWAAWWWWW CRAZZY CRAZZY e ceva motor masina oare de pe ce o fii?????? zimi de unde ai luat pozele???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Le-am vazut pe SBZ si am ramas socat si eu, sincer sa fiu . http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...iewtopic&t=6645 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Le-am vazut pe SBZ si am ramas socat si eu, sincer sa fiu . http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...iewtopic&t=6645 fuck nu vad nimic pe linkul ce miai dat?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Trebuie sa fii inregistrat pe site-ul lor ca sa poti viziona pozele. Oricum nu mai sint altele in afara de astea pe care le-am pus aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 roby cred ca nu vezi nimic pentru ca nu esti inregistrat la ei.fa`ti un cont si vei vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Nu am treaba cu tine Roby ci doar intrebam unde-s chopperele in pozele alea ca nu vad decit fantezii! Hasta luego! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Am si eu cateva.... : ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 aoleu,oribile....dar "de gustibus non disputandum".... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Golwing.. cica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Goldwing, sapunul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 Incepem cu ceva usor. Un terminat cu Uralul lui. Ce mandru e de opera lui. Continuam cu 24 de motoare de drujba inseriate, care dau cateva sute de cai si trei manji putere. Apoi cel mai lung chopper din lume. TZ metri. Si o chestie care abunda in imaginatie si tehnologie brici, dar care tot urata cu spume e. Ultima e bonus. Chestia de care spui tu ca e urata cu spume.Depinde din ce punct privesti problema.Eu zic ca este o motocicleta fantastica din toate punctele de vedere. http://zeeldesign.com/Contenu.asp?Id=1 Parerea mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Poza cu motorul de la zeeldesign e facuta chiar de mine......:)Intradevar nu e un motor pe gustul multora.....dar nu cred ca e corect sa fie bagat alaturi de cele mai nashpa choppere......acum fiecare cu gusturile lui........si totusi motorul ala a castigat si ceva premii......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 da urate intradevar nu stiu de unde le vin la unii oameni asa idei va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 un airbrush cu rapirea din serai, n-aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate