inanna Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Uite-ma si pe mine pe bestiuta care ma tine in spate deocamdata ca pasagera..Dupa sesiune imi iau si carnetu ca scoala e facuta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 .. .. .. da billy, nice ass... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 va incant si io cu o poza... Mai bine... ne canti ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 moa mijtou gagici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 FRUMOASE FETE pasionate de moto AVEM ! Nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Uite-ma si pe mine pe bestiuta care ma tine in spate deocamdata ca pasagera..Dupa sesiune imi iau si carnetu ca scoala e facuta.... Frumoasa jucarie . Succes maxim la examen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 (editat) Mersi Cata de urare.. Si poate la anul reusesc si eu sa imi iau si eu un pui de japo..Nu de alta dar mi s-a acrit de surubarit la ij...E prima iubire ce-i drept dar asa imi vine sa dau cu ea de pamant uneori..... Numa cand ma gandesc cata munca am bagat la ea avand in vedere ca am luat-o la sacosa.... Editat Iunie 15, 2007 de inanna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 ce-mi place cand intru pe un topic de "poze cu" sunt 0,21 poze pe pagina, restul numai... MIRC. Faceti un topic separat cu "pozele comentate si alte ''apropo.ro".... voiam sa vad si eu fete si in loc dde fete.. tone de litere... si de-astia: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleena Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 eu si...noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 eu si...noi iti sta bine pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 iti sta bine pe motor. De la examen direct pe forum, stres?! Ce-ai facut? Treci sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleena Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 iti sta bine pe motor. Mersi E al sotului, si poza e facuta inainte de a avea motorul meu propriu si personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_K Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 si eu cu o poza de anul trecut de la motorrock daka par constipata e doar ca ma chinuiam sa o scot la Neutral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackrose Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 eu cu noua mea bebita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 NICE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 eu cu noua mea bebita Nu-i asa ca am avut dreptate? Nu-i asa ca Anca organizeaza cele mai tari plimbari pentru incepatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackrose Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 Nu-i asa ca am avut dreptate? Nu-i asa ca Anca organizeaza cele mai tari plimbari pentru incepatori? multumiri Ancai si restului (nu mai stiu cum va cheama ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 eu cu noua mea bebita S-o stapanesti sanatoasa! Dar vai... Parul ala asa lung si frumos tu il lasi sa fluture in vant? E pacat de el, o sa se deterioreze. Pana una alta, asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinna Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 eu cu noua mea bebita foarte tare corinutza....si cea mai tare corinutza jr te pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackrose Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 S-o stapanesti sanatoasa! Dar vai... Parul ala asa lung si frumos tu il lasi sa fluture in vant? E pacat de el, o sa se deterioreze. Pana una alta, asfalt uscat! Eu nu-l las sa se fluture in vant,se flutura el singur .eee...o sa-l impletesc eu cand incep sa merg si eu cu viteza normala ca toti ceilalti, si nu cu 40km/h sa tin lumea dupa mine .asfalt uscat si tie,ne vedem pe strazi foarte tare corinutza....si cea mai tare corinutza jr te pup lasa ca o sa faca cunostinta si cu cbrica ta .ma fac eu mare si vin pana in rm.valcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 (editat) iaca si eu cu poze , reusite sau mai putin reusite LE: sorry pentru dublura de poze , mi-a scapat Editat Iunie 22, 2007 de mahasp1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Ce e mai frumos decat o fata pe un motor ? Doua fete pe un motor ! Pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Poza cu matza e geniala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Poza cu matza e geniala. asa era si al meu cand era mic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate