Ahrisanty Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Intrebare cristinik, nu cumva erai tu la Carrefour Unirea acum 2 weekenduri cu Ceberica ta? Eram cu un Thundercat negru cu dungi rosii, de Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinik Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 cred ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) eu cu micuta mea Editat Mai 1, 2008 de Amandina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 micuta da naravasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 frumoasa asta mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michio suzuki Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 (editat) si eu langa o frumusica magna 750 cea mai cea fotografie din tot topicul.si sa tot fie vreo saizeci de pagini pe care leam rasfoit Editat Mai 3, 2008 de michio suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Eu...cu putin roz: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 pai stai ma, couples de motoristi adicatelea fiecare cu "drujba" si drumul lui voi doi sunteti familia Fludor oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 topicul meu preferat . Doamnelor si domisoarelor : U r za best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 eu si ubirea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Eu...cu putin roz: io zic ca e mai bine decat blond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) Io stiu la cine se refera, dar daca e adevarat n-am de unde sa confirm! Oricum nu zic sa nu-i fac reclama (pozitiva/negativa)! . SSSS-ule, cum intrasi bre acolo?! Editat Mai 8, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Auzi, "top de motociclisti armasari" !!!! Deci, "Care esti bah animalule?" sa-l stim si noi pe enduristu' respectiv. Nu mai are DR, acum are SUper Tenere si pe forum are nick Ahile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Nu zic, ca pe urma se sesizeaza conducerea si ia masuri. Oricum, fara sa vreau. Ati luat-o razna...pe campii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 JENIBIL topicul. Duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeheheheheheh! Ma sparg de ras. (L-am citit si eu - nu zic cum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 facem si noi unul asemanator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 facem si noi unul asemanator? Fa'l tu singur ma, ai destul material la dispozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caly Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 .....au si fetilii privatu' lor iar tu faci printscreenuri de acolo si le pui la vedere.. .... Imi cer scuze de la inceput pt off-topic, da io nu mai vad niciun sub-forum numa pt fete de cand cu mare schimbare  si nu pricep de ce... nenea admin, moderator..sau cine o fi responsabil de treaba asta, te rog lamureste-ma si pe mine  Sper ca nu-s pedepsita pt cine stie ce  Pe cuvant ca n-am fost io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Pai dak motociclizdele l-au intitulat pe-al lor "Top de motoristi armasari" noi cum sa-l intitulam pe-al nostru? "Top de motoriste iepe"?? capre, capritze sau vaci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Mie mi-a fost rusine sa scriu. Multumesc. Tu esti un dragut, si un rusinos, mie-mi zici? Adminii, vedeti ce bine era sa ramana botonu' de edit? Scoteam de la inceput fraza aceea si nu va mai lua acuma donsoara la intrebari. PS: nuko, de ce zici ca sunt pe campii oamenii, nu e asa? se infirma? Ar iu toching ciu mi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) Nu mai are DR, acum are SUper Tenere si pe forum are nick Ahile irascibile, te-ai dilit de cand cu insuratoarea...te-ai apucat de alcoale sau iti da nevasta cu tigaia in cap?? toate ca toate, da' de unde stii ca e "ahile" asta? ti-ai pus peruca si ti-ai tras-o cu el? a folosit alifie daca e asa de armasar? Editat Mai 8, 2008 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) cea mai cea fotografie din tot topicul.si sa tot fie vreo saizeci de pagini pe care leam rasfoit thx Babuta pe un arctic cat dvx 250. (observati baticul ). poza inainte de decolare, si da, aveam echipament dar nu in poza. pe un ktm exc 450, dar nu aveam voie sa-l conduc ca n-aveam nici permis nici echipament. Editat Mai 28, 2008 de soricelu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivy Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) le astept pe cele de sezonul asta... Editat Mai 30, 2008 de ivy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 thx pe un ktm exc 450, dar nu aveam voie sa-l conduc ca n-aveam nici permis nici echipament. hi-hi! Oana, ma dezamagesti! Ala e un exc 200, 250 sau 300 toata ziua! are ditamai toba rezonatoare care urla 2T. Las' ca invatza fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 hi-hi! Oana, ma dezamagesti! Ala e un exc 200, 250 sau 300 toata ziua! are ditamai toba rezonatoare care urla 2T. Las' ca invatza fata crezi ca mai conteaza motoreta din poza? asa, fetelor....fara frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate