easybiker Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Salut Ioana!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioanaV Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 bunaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delia Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Azi la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irinush Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 (editat) Ia uitati-ma si pe mine la prima ora de scoala Si aci pe GS500 cand deja aveam cateva ore.. te cunosc! am fost odata in pantelimon sa cautam o piesa din moto lui silviu(huhurezu) cu bhairava si balamuc... Editat Iunie 23, 2006 de Irinush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca14 Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 te cunosc! am fost odata in pantelimon sa cautam o piesa din moto lui silviu(huhurezu) cu bhairava si balamuc... Cristina, ai fost demascata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuela Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Din lipsa de inspiratie (probabil) deschid topicul asta. Mi-am dat seama ca pe putine dintre voi va "cunosc" dupa cum aratati. Putine aveti poza la profil. Poze,poze....... T. ps: m-am lovit de "problema" asta in vara cand am cunoscut-o pe Reli; a trebuit sa dam 10 tel si 5 mesaje ca se ne identificam va salut doamnelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trainspotting Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) Delia , nu ai din intamplare niste cauciucuri de sv noi ? sau macar o idee de unde as putea gasi ? Editat Iulie 3, 2006 de trainspotting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 caucioace noi gasesti pe toate drumurile. La smaeb am vazut continental si am si numerele de telefon daca te intereseaza. Arunca mai bine intrebarea de cauciucuri pe forumul de service sau cumparari si o sa primesti mai multe oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trainspotting Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 mihai ms de cand am zis ca poate ne intalnim si noi sa facem cunostinta la trotinete ... am gasit cauciucuri de la 11 500 000 la 15 000 000 perechea ceea ce mi se pare f mult ... da-mi numarul tau de tel si te sun poate gasesti si numerele care le-ai luat de la targ .vb la tel . salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 (editat) Moaca mea in ultimul timp...cu falcutze si....burticutza ....si acum am observat niste riduri si unghiile nefacute...da ce conteaza:D Editat Iulie 5, 2006 de Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 Katy, moaca cu falcutze, te prinde ff bine..... T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Katy, moaca cu falcutze, te prinde ff bine..... T. Multumesc..uitasem de la Luana cum e. Insa mi-e dor si de fustite scurte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Mereu sunt uimita de cat de frmoase sunt femeile gravide. Si mereu cand vad o gravida imi vine sa intind mana si sa o ating pe burtica, poate am noroc si simt piticul cum misca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Hmmm...Tin minte ca in liceu erau la mare pret fetele metaliste. Unele lucruri se intampla deci cu ciclicitate...Nu pot sa nu remarc ca exista unele fete pe aicea cu care am pasiuni comune. Ceea ce este foarte rar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 (editat) Hmmm...Tin minte ca in liceu erau la mare pret fetele metaliste. Unele lucruri se intampla deci cu ciclicitate...Nu pot sa nu remarc ca exista unele fete pe aicea cu care am pasiuni comune. Ceea ce este foarte rar... N-am prea inteles ce ai vrut sa spui....chestia cu in liceu si dupa...mi se pare aberanta, daca iti place rock-ul iti place si la 100 de ani, daca nu ti-a placut niciodata poate doar te-ai prefacut ca era la moda. Anyway nu am fost niciodata de acord cu ideea ca un om daca e pasionat de motoare este si neaparat deosebit. Sunt persoane si persoane. Editat Iulie 17, 2006 de spider2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Azi la arc Foarte frumoasa ! ... adevarul e ca avem motocicliste super misto. Take care, keep us proud ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuela Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 cam asa arat eu.in curand o sa imi vedeti fata si pe la arc.ma chiama manuela.abia astept sa va cunosc fetelor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Si eu la Sighisoara! Altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vali22 Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 guzel geaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 (editat) iote shi poze noi de duminica "Ace Coffe London" Editat Iulie 27, 2006 de AlexaAndra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 (editat) duminica urmaritoare 1 - in fatza garajului dupa ce am venit de la mare 2 - in centrul londrei langa leicester square 3 shi 4 - china town central london Editat August 1, 2006 de AlexaAndra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 am uitat una sau doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floare De CoLtZz Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 hop si eu cu pozne de la nunta si de la intrunirea de la bv ca...............de .....eram acasa Daca mai vretzi datzi de stire si se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 hop si eu cu pozne de la nunta si de la intrunirea de la bv ca...............de .....eram acasa Daca mai vretzi datzi de stire si se rezolva Frumos Uralul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floare De CoLtZz Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Frumos Uralul! Multzumesc frumos. ....si am reusit sa ne cunoastem si mai in detaliu( suntem prietene intime: ne-am dezvaluit secretele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate