ambidextru Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Serbane, ca tot ma intrebai daca anunt si anul asta din timp... ei bine, iata ca pentru al 3-lea an consecutiv propun plecarea la Vama Veche de 1 Mai! Care te bagi, mah? Era sa uit: facem impartirea pe categorii : vitezane, choppers/cruiser mai rapide, choppers/cruiser mai lente, etc. Eu ma bag la grupa de viteza de 110 km/h viteza de croaziera, adica la choppers/cruiser mai lente. Hai, va astept cu posturile, inclusiv cu alea offtopic, cum faceti in fiecare an.... Dar e mai funny asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Uraaaaaaaaaaaa, traiasca Vama.., dar eu de 1mai merg la mare distanta de mare! Deci, cine mai mere la mare?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Era sa uit: facem impartirea pe categorii : vitezane, choppers/cruiser mai rapide, choppers/cruiser mai lente, etc. Eu ma bag la grupa de viteza de 110 km/h viteza de croaziera, adica la choppers/cruiser mai lente. Se poate o categorie si pt mine? chopper/cruiser foarte-foarte lente? pp ca voi fi doar eu in categoria mea, hihi. Deci n-o sa incurc pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 super frumos, as venii si eu dar nu pot , am alte planuri... offfff... poate ne vedem la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 ...dar mai sunt 4 luni fara cateva zile. multe se pot intampla pana atunci. eu ma bag, dar pe ruta mai lunga, prin Ostrov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) Eu cu JJ si Ravenitza mergem sigur...in aceiasi echipa si cu aceiasi viteza ca anu' trecut S-ar putea sa ni s-e mai alature 1-2 prieteni...da' cam atat,grupurile mari sunt obositoare... Editat Ianuarie 9, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Pe drumu' vechi da, pe autostrada....NEVER! PS: drumu' vechi e pustiu, zici ca-i route 66...in timp ce A2 e bara la bara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) Hmmm, pica misto 1 mai anul asta. Nu stiu daca o sa aleg drumul vechi, am mers odata si nu mi-a placut de nici o culoare. Oricum, mai e pana atunci, o sa urmaresc topicul sa vedem ce o sa iasa. Sper sa nu ploua ca anul trecut. Editat Ianuarie 9, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 prezent si anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 salutaree...anul trecut am fost pe drumul vechi si era in constructie cu cativa km buni de piatra si numai pe camp...acum nu stiu in ce stare este drumul...dar asi prefera pe autostrada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecstassy2 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 pentru toti si toate cele ce se vor a fi de 1 mai in vama ;nu mi scapa dar frumos ar fi sa stim; din buc se pleaca la h ? si sa va ganditi si ptr cei di provincie nu putem pleca cu noaptea n cap adik 5 , 6 dim ca ne ingheata limba n gura ,faceti un calcul cat timp se pierde de la buc la vama si apoi propuneti SAU GANDITI VA LA O GAZDUIRE PTR O NOAPTE IN BUC SI DIM PLECAM CU TOTII IN VAMAAAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Eu cu JJ si Ravenitza mergem sigur...in aceiasi echipa si cu aceiasi viteza ca anu' trecut S-ar putea sa ni s-e mai alature 1-2 prieteni...da' cam atat,grupurile mari sunt obositoare... Sorry dar inafara de Dya eu nu mai am chef de altcineva in echipa... Ai vazut si tu de ce, de atatea ori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Hmmm, pica misto 1 mai anul asta. Nu stiu daca o sa aleg drumul vechi, am mers odata si nu mi-a placut de nici o culoare. Oricum, mai e pana atunci, o sa urmaresc topicul sa vedem ce o sa iasa. Sper sa nu ploua ca anul trecut. dar mai ai si variantele: 1. buc - oltenita - ostrov - mangalia - vv 2. rousse - ostrov - mangalia - vv 3. rouse - varna - vv plus variante combinate cu drumuri judetene ... asa ca alternative la autostrada sunt destule vointa sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Despre 1 mai 2008 in stilul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 va propun drumul: bucuresti-urziceni-slobozia-harsova-constanta-mangalia-vama...e cel mai lung si cel mai frumos, dupa parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Eu sunt prezent, sa vedem care grup ma adopta. max 100-120kph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa10zxr Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Si din Targoviste venim, atat pe speedere cat si choppere;sa dea Dumnezeu sa avem vreme buna, nu ca anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Sperăm să nu repetăm 1 mai 2008... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Dar ce aveti toti cu anul trecut? A fost chiar palpitant mersul pe ploaia aia pe autostrada, hop si cate o grindina in casca, in picior, in degete.. Oricum nu prea le am/avem cu mersul in grup tocmai pentru ca nu prea stie lumea sa mearga in grup. Asa ca mai bine in doi si gata, safer this way. Anul trecut la plecare pe banda de urgenta dupa vreo 10-15 km de autostrada erau "parcate" vreo 20 de motoare. Nu stiu care ce patise, dar nu a fost deloc un lucru placut la vedere. Ma gandeam doar daca venea un tir si ii spulbera pe toti gramada? La noi mai e mult pana cei cu masini se invata cu noi, dar si pana noi ne invatam unii cu altii. Deci in concluzie: drum bun celor care vor sa mearga in grup sau nu si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 FRATILOR, O SA AVEM ASFALT PE PLAJA!!!! http://www.feeder.ro/2009/01/21/asfalt-in-vama-veche/ PS: acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare! PS1: din pacate link-ul din acest post este cat se poate de real! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 pai cum naiba, anu trecut fu cat pe ce sa nu lase barurile pe plaja pe motiv ca tre sa o protejeze si acu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 FRATILOR, O SA AVEM ASFALT PE PLAJA!!!! http://www.feeder.ro/2009/01/21/asfalt-in-vama-veche/ PS: acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare! PS1: din pacate link-ul din acest post este cat se poate de real! Da, cica se vrea a fi pista de bicilisti, sa lege 2 mai de nu stiu ce statiune din Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 pt instalarea corturilor pe malul marii NU UITATI ACASA PIKAMERE SI ROTOPERCUTOARE CU CONEXPANDURI DE BETON iar din 20 in 20 de m vor fi instalate pichete PSI pt stingerea PROSTIEI DIN ROMANIA DECAT 350 KM PANA IN VAMA VECHE MAI BINE 540 KM PANA IN ALEXANDROPOLI DA NU O SA FIE AGLOMERAT DIN PACATE.............................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldovean Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 FRATILOR, O SA AVEM ASFALT PE PLAJA!!!! http://www.feeder.ro/2009/01/21/asfalt-in-vama-veche/ PS: acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare! PS1: din pacate link-ul din acest post este cat se poate de real! DRAGI COLEGI SI VECINI DE CORT ... AM RUGAMINTEA CATRE DUMNEAVOSTRA CU PRIMA OKAZIE CAND AJUNGETI IN Vama sa plece fiecare in cburi sau portbagaj cu o bucata din asfaltul lor sau cu cate o bordura ! Va multumesc. imi va fi dor de drumul prafuit si incalzit pe care mergeam descult odinioara. succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boaba_bw Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Pe drumu' vechi da, pe autostrada....NEVER! PS: drumu' vechi e pustiu, zici ca-i route 66...in timp ce A2 e bara la bara. Sustin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate