marook Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Nu prea ma pricep la chestiile astea (de fapt nu prea ma pricep cam la nimic ); stie cineva cum va fi vremea in perioada "critica" pe-acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Se poate si o harta daca nu cer prea mult? sau niste repere pt necunoscatori?!? Sau macar un itinerar pt cei ce vin dinspre Sibiu pe E68. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Se poate si o harta daca nu cer prea mult? sau niste repere pt necunoscatori?!? La pagina 4 din acest topic este atasata harta respectiva. Daca nu te descurci, iti stau la dispozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 La pagina 4 din acest topic este atasata harta respectiva. Daca nu te descurci, iti stau la dispozitie. Mersi frumos... m-am descurcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 AMR 14 ZILE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 daca o sa fie vremea la fel ca si astazi ............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 incearca si tu sa ajungi la autostrada si apoi esti ca si la intrunire ( e nevoie sa trecem sa te luam din Tgv ? ) pai stai bre linistit ca "sa gaseste harti pa net" ! ...am zis de tgv ca poate se mai baga vreunu....dar daca ti neaparat sa dati pe la tgv...nu ma supar. propune o ora si un loc de intalnire si daca se pupa cu ideea mea..ma conformez. daca nu...ne vedem acolea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 ma anunt si eu dar mai cu jumatate de gura ....daca imi aranjez carburatorul vin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Exista posibilitatea sa se puna un termometru acolo la cabana si sa ne zica si noua cam cum e temperatura ziua si noaptea ? As vrea sa-mi fac o idee de diferenta intre temperatura la oras si temperatura de la cabana. Cum nu mi-am facut rezervare (nu stiu sigur daca pot sa vin), as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa stau la cort. Drumul cum e, e zapada pe el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Exista posibilitatea sa se puna un termometru acolo la cabana si sa ne zica si noua cam cum e temperatura ziua si noaptea ? As vrea sa-mi fac o idee de diferenta intre temperatura la oras si temperatura de la cabana. Cum nu mi-am facut rezervare (nu stiu sigur daca pot sa vin), as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa stau la cort.Drumul cum e, e zapada pe el ? 1. termometru la munte nu e relevant - azi pot 15 grade , iar maine - 15 grade . 2. daca vii cu cortul, neaparat echipament de iarna : sac de dormit care rezista la minus grade , saltea , izolir, primus si orice care tine de cald si poate fi carat cu motoru . 3. drumul e ca vremea, daca ninge e cu zapada , daca nu , nu . anul trecut am mers pe gheata vreo 5 Km si nu am cazut . m-am imprastiat cand am pus picioarele jos , avand viteza zero . hai noroc si ne vedem la munte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 1. termometru la munte nu e relevant - azi pot 15 grade , iar maine - 15 grade .2. daca vii cu cortul, neaparat echipament de iarna : sac de dormit care rezista la minus grade , saltea , izolir, primus si orice care tine de cald si poate fi carat cu motoru . 3. drumul e ca vremea, daca ninge e cu zapada , daca nu , nu . anul trecut am mers pe gheata vreo 5 Km si nu am cazut . m-am imprastiat cand am pus picioarele jos , avand viteza zero . hai noroc si ne vedem la munte . Asta cu variatie de 30 de grade de la o zi la alta chiar as vrea sa o vad si eu... Oricum, eu voiam sa fac comparatie nu intre ce e azi si ce e maine, ci intre ce e azi acolo si ce e azi in Bucuresti. Vreo 3-4 zile de comparat temperatura ziua si noaptea si iti faci o idee de diferenta. Temperatura e una pe creasta de munte, si cu totul alta intr-o vale, la o altitudine nu foarte mare. Mai ales pe vai conteaza curentii de aer, pozitionarea fata de soare, daca e apa in zona sau nu. De aia ma intereseaza conditiile in locatia aia specifica, cu 10 km mai sus pe aceiasi vale s-ar putea sa fie permanent cu 3-4 grade mai frig. Eu n-as avea tupeu sa dorm noaptea cu primusul aprins. Si cum o sa stam langa cabana, ziua o sa ne incalzim inauntru (si pe dinauntru ) . Deci nu vad rostul primusului. Daca ninge, e zapada... Buna logica. Dar sa fie zapada fara sa ninga de vreo 3 luni nu ti s-a intamplat ? Oare de ce Transfagarasanul se deschide de abia prin iunie-iulie ? Pt ca tot ninge pana atunci ? Daca in prezent e zapada mare pe drum, atunci mici sanse sa se topeasca in 2 saptamani (chiar daca nu mai ninge in plus). Asa ca mi se pare o informatie relevanta. Intr-adevar, daca acum e uscat, exista sansa sa se puna ceva zapada pana atunci. Dar daca acum e zapada f mare, nu ma mai stresez sa-mi fac pregatiri de plecare. Eu am cauciucuri de strada. Asa ca ma indoiesc ca am sanse sa merg pe gheata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Asta cu variatie de 30 de grade de la o zi la alta chiar as vrea sa o vad si eu... Oricum, eu voiam sa fac comparatie nu intre ce e azi si ce e maine, ci intre ce e azi acolo si ce e azi in Bucuresti. Vreo 3-4 zile de comparat temperatura ziua si noaptea si iti faci o idee de diferenta. Temperatura e una pe creasta de munte, si cu totul alta intr-o vale, la o altitudine nu foarte mare. Mai ales pe vai conteaza curentii de aer, pozitionarea fata de soare, daca e apa in zona sau nu. De aia ma intereseaza conditiile in locatia aia specifica, cu 10 km mai sus pe aceiasi vale s-ar putea sa fie permanent cu 3-4 grade mai frig. Eu n-as avea tupeu sa dorm noaptea cu primusul aprins. Si cum o sa stam langa cabana, ziua o sa ne incalzim inauntru (si pe dinauntru ) . Deci nu vad rostul primusului. Daca ninge, e zapada... Buna logica. Dar sa fie zapada fara sa ninga de vreo 3 luni nu ti s-a intamplat ? Oare de ce Transfagarasanul se deschide de abia prin iunie-iulie ? Pt ca tot ninge pana atunci ? Daca in prezent e zapada mare pe drum, atunci mici sanse sa se topeasca in 2 saptamani (chiar daca nu mai ninge in plus). Asa ca mi se pare o informatie relevanta. Intr-adevar, daca acum e uscat, exista sansa sa se puna ceva zapada pana atunci. Dar daca acum e zapada f mare, nu ma mai stresez sa-mi fac pregatiri de plecare. Eu am cauciucuri de strada. Asa ca ma indoiesc ca am sanse sa merg pe gheata... ca sa-ti faci idee de cat de frig e aproape de Dorulet : http://www.searchromania.net/vremea_meteo/...ra/rau_de_mori/ FYI : anu trecut , vineri a fost gheata pe o portiune de drum , iar duminica am plecat pe drum uscat . asta tinand cont ca sambata seara o nins ca in povesti . asta din experienta proprie nu povesti . asa ca streseaza-te cu pregatirile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ză Nichelatu' Baicărs Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) http://www.carpati.org/vremea_la_munte_muntii_carpati/ Editat Februarie 10, 2009 de ZĂŁ Nichelatu' BaicĂŁrs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 daca o sa fie vremea la fel ca si astazi ............ si daca se strica...ata ete...incet si sigur om ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Hehe...s-ar putea sa ninga...ia uite ce zic astia aici: http://www.accuweather.com/world-forecast3...VA&metric=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 eu cred mai degraba in http://vremea.kappa.ro/hunedoara/clopotiva.html si se pare ca am avea o portita de vreme bunicica...dar oricum e prea devreme ca sa stim sigur...parerea mea si oricum ar fi...noi vinim calare doua bucati africa twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Februarie 11, 2009 Autor Share Postat Februarie 11, 2009 Una din surprizele de anul acesta vor fi 4 cai echipati pt calarie, iar daca va fi zapada vom avea si o sanie trasa de cal pentru mici excursii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 eu cred mai degraba in http://vremea.kappa.ro/hunedoara/clopotiva.html si se pare ca am avea o portita de vreme bunicica...dar oricum e prea devreme ca sa stim sigur...parerea mea si oricum ar fi...noi vinim calare doua bucati africa twin Asa ami plac oamenii HOTARATI !!!!! Nu cu de alea ca sar putea , " co fii , Co patii !! bla !! bla !! :) Ar trebuii sa postati inainte sa plecati sa vedem in jur de ce ora ajungeti prin Simeria daca veniti pe ruta asta si poate va asteptam ( cei din Deva ) !! La intersectia de la Simeria cu Hategul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Ar trebuii sa postati inainte sa plecati sa vedem in jur de ce ora ajungeti prin Simeria daca veniti pe ruta asta si poate va asteptam ( cei din Deva ) !! La intersectia de la Simeria cu Hategul !! la dus prin simeria la intors pe valea jiului plecam vineri pe la un 10 sa iesim din bucuresti dar vom merge catinel pentru ca eu voi fi la inceput cu mobra si deh nu facem raliu. dar poate ne gasim pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 la dus prin simeria la intors pe valea jiului plecam vineri pe la un 10 sa iesim din bucuresti dar vom merge catinel pentru ca eu voi fi la inceput cu mobra si deh nu facem raliu. dar poate ne gasim pe drum Ok foarte bine pai daca plecati in jur de 10 din Bucuresti atunci in jur de 17 si ceva sunteti la intersectia Simeria cu Hategul si e bine ca eu voi astepta si pe cativa prieteni de-ai mei din Sibiu care vor ajunge tot cam asa !! Oricum mai vorbim si vedem ce si cum !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Ningeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Izabella Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Ningeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si la cluj ninge tu..... Abia astept sa ne vedem acolo si sa ne distram Au mai ramas doar 7 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 fericiti cei ce au atas, ca a lor va fi strada, fericiti ce ce nu au atas, ca a lor va fi zapada, fericiti cei ce vor fi de fata, caci ei se vor distraaaaaaaaaaaa ! mai e putin, sper sa nu ma apuc sa construiesc cauciucuri cu suruburi - nu am timp si chef, chit ca o sparg toata si tot ajung ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 fericiti cei ce au atas, ca a lor va fi strada, fericiti ce ce nu au atas, ca a lor va fi zapada, fericiti cei ce vor fi de fata, caci ei se vor distraaaaaaaaaaaa ! mai e putin, sper sa nu ma apuc sa construiesc cauciucuri cu suruburi - nu am timp si chef, chit ca o sparg toata si tot ajung ! salut om bun sa dea domnul sa nu ninga anul trecut am fost singurul nebun care am fost de la bucuresti si stiu ceam patit din cauza zapezi cei din apropiere se descurca sint 400km daca ar fi uscat sau macar ud nar fi nimic sa dea domnul sa fie bine Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 salut om bun sa dea domnul sa nu ninga anul trecut am fost singurul nebun care am fost de la bucuresti si stiu ceam patit din cauza zapezi cei din apropiere se descurca sint 400km daca ar fi uscat sau macar ud nar fi nimic sa dea domnul sa fie bine Pompiliu salut Pompi, anul asta nu te las ! vom fi cu siguranta minim 2 din Buc. Stiu eu niste drumuri mai ocolitoare, fara prea multa zapada (tot mastodontul ala de BMW il ai ???? - - of of nu prea e facut pt tavaleala) - poate mergem cu scuterele, ar fi o solutie, ce zici ? (as vrea sa plecam de vineri (cu altii eu nu mai merg, decat cu tine - daca vi sau singur in caz contrar), ce parere ai ?) Bafta ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate