SVR Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Multa sanatate si refacere cat mai rapida ii doresc. Fierul se repara oricat ar fi de "sifonat". Pana la primavara e timp destul sa cauti piese pentru motor. Si eu cred ca are nevoie de un avocat bun daca se hotaraste sa faca plangere penala dar banii, din pacate, nu o sa-i recupereze prea curand. E foarte important sa-si ia de la IML certificat medical cu mai mult de 60 de zile de ingrijiri medicale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Wow... Regret ce a patit rebelul!!! Sper din toata inima sa se refaca cat mai repede si in primavara sa-l vad pe Dominator... Vreau sa imi coafez si eu tobele ca la motoreta lui... asa ca I NEED ASSISTANCE!!!! Insanatosire grabnica si succes maine la operatie!!! Atentie cu militzienii... nu e de joaca Bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Pentru vatamarile suferite, va primi aproape sigur peste 60 de zile de ingrijiri medicale. Trebuie sa urmareasca indeaproape mersul anchetei si sa se constituie parte civila. Daca va avea un avocat nu vor fi probleme cu procedurile si termenele. Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Insanatosire grabnica, si sa ne revedem la vara in Vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Insanatosire grabnica si fara sechele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 (editat) E bine daca se poate spune asa, tinand cont ca langa el era un pusti de 20 de ani cu piciorul amputat, singura grija a lui Cristi era sa fie sterilizate bine ustensilele ca cica nu stiu ce virus bantuie prin spitale si faci infectie. Sa mai spun ca s-a dus un prieten prin spital sa ii faca rost de o perna? Sanatate multa si bafta la operatie! Editat Noiembrie 16, 2005 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Insanatosire grabnica. Multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 16, 2005 Admin Share Postat Noiembrie 16, 2005 cica nu stiu ce virus bantuie prin spitale si faci infectie. E vorba de stafilococul auriu, cunosc 3 persoane care au contactat virusul numai in luna trecuta. Mergi cu o boala si pleci cu doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Din pacate stafilococul auriu nu este boala. Daca l-ai luat, mori. Fara optiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 E vorba de stafilococul auriu, cunosc 3 persoane care au contactat virusul numai in luna trecuta. Mergi cu o boala si pleci cu doua. De sarbatori au si spitalele oferta lor... 2 in 1...... macabru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 off-topic: ce e stafilococul asta auriu, si cum se manifesta. care sunt simptomele? Si de ce mori daca-l iei?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Nu vreau sa dau detalii aici, e prea macabru. Daca vrei, iti spun in privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Ba se poate trata,dar nu despre asta se discuta aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 rebelu' a iesit din operatzie si se simte bine. acum..sa aiba grija sa nu atraga fulgere prin muntii pe care o sa ii ia din nou la cotrobaiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 s-a filmat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 imi iau magnetul sa ma duc sa ma joc cu chelu ne mai vedem la sa inca o veste buna. motorul este in perfecta stare de functzionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Daca nu ma insel ajung 20 zile de spitalizare ca sa o incurce irevocabil tembelul ala. Daca iese vinovat nu conteaza cate zile de ingrijiri are, despagubirile pot fi cerute. Doar ca trebuie sa te intelegi cu el la despagubiri. Daca lasi instanta sa se pronunte despre despagubiri o ca iei in mana. Nu capeti decat zilele de salariu pierdute plus cam 10-15% de obicei. Get well soon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 (editat) Este vorba despre zile de ingrijiri medicale, nu de spitalizare. Sunt doua lucruri diferite (in intelesul legii). Daca sunt mai putin de 60, actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate. Peste 60 de zile - fapta este urmarita din oficiu. Editat Noiembrie 16, 2005 de Mishu GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 imi iau magnetul sa ma duc sa ma joc cu chelu ne mai vedem la sa inca o veste buna. motorul este in perfecta stare de functzionare. Vesti bune si Chelu si motoru se refac. Tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Insanatosire grabnica fara urmari si la primavara sa te sui din nou pe motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 Bucurie mare sa aud ca se reface... Motoreta, ca motoreta, ca e fier si il facem cum vrem noi, el este important!!! Sa ne auzim cu bine si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Azi am iesit din spital. Am trecut pe la munca sa-mi vad colegii si am intrat putin sa va spun ca sunt bine in general dar mana mai are nevoie de trei saptamani pentru refacerea muschilor si pe urma exercitiile de recuperare...Vreau sa va multumesc pentru sprijinul vostru si aveti grija pe langa cine mergeti in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Azi am iesit din spital. Am trecut pe la munca sa-mi vad colegii si am intrat putin sa va spun ca sunt bine in general dar mana mai are nevoie de trei saptamani pentru refacerea muschilor si pe urma exercitiile de recuperare...Vreau sa va multumesc pentru sprijinul vostru si aveti grija pe langa cine mergeti in trafic. wellcome back! Grija mare de tine si manuta ta ! Daca ai nevoie de un avocat sa-mi spui! Iarna scurta si recuperare rapida ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Azi am iesit din spital. Am trecut pe la munca sa-mi vad colegii si am intrat putin sa va spun ca sunt bine in general dar mana mai are nevoie de trei saptamani pentru refacerea muschilor si pe urma exercitiile de recuperare...Vreau sa va multumesc pentru sprijinul vostru si aveti grija pe langa cine mergeti in trafic. FELICITARI! Spitalul sucks man... recuperare rapida!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate