cstelia Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 I-a cam dat cu virgula la final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 mie imi pare ca i-a dat numai cu plus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Mare rugaminte la cei ce calaresc SuperTenere din Bucuresti. Vreau sa probez un cdi sh de DTM 850 3VD, inainte de cumparare.La TDM pe forum nu am gasit pe nimeni disponibil (adica cu motorul bagat la iernat in garaj , unde ii mai pot da o cheie si pe timp de iarna la -17 grade C)asa ca apelez la voi Eu sunt cu scarbicul in Bucuresti iar motorul nu-l am aici.. Cine, din Bucuresti, ma poate ajuta zilele astea sa vin cu cdi-ul sa il probez pe motorul lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Incearca sa iei legatura cu cei de la WOLFMOTO ( http://wolfmoto.ro/ ) , stiu sigur ca au cel putin doua supertenere in garaj la iernat , poate te descurci cu ei ! Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 te-ai uitat in heiness sa fie aceleasi specuri la tdm si la xtz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kampur Motors Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 La Multi Ani ..."Cristi-mic"....chiar daca e cu o zi intarziere....poate unii nu l-au uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 La ce satana foloseste senzoru' asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 (editat) La ce satana foloseste senzoru' asta? la cum arata si unde este pozitionat...stop pe frana. Cand apare presiune pe instalatie, cand franezi, face contact. Sau...ne ia unu la misto . Seamana?? Editat Februarie 25, 2012 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 o fi de ala in care luminozitatea becului creste cu presiunea din instalatia de franare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Nu, ca-i buna treaba... Swichul ala cu arc de la supertenere e o gluma proasta. Cat o fi o dracie d-asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 http://www.motorcycle-superstore.com/1/4/70/30135/ITEM/Pro-Tek-Rear-Brake-Light-Pressure-Switch-Kit-for-Rearsets.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 pur si simplu un intrerupator actionat de presiune pentru stopul pe frana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Salut Zilele astea vaca mea a primit cadou incaltaminte noua fata spate Haidenau k 60 Mai am uleiul din motor si e pregatita de sezon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Salut Zilele astea vaca mea a primit cadou incaltaminte noua fata spate Haidenau k 60 Mai am uleiul din motor si e pregatita de sezon... mai traiesti? jupane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Dap am inviat.dupa o lunga perioada de timp....ceva pb de familie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 eu am 750 de cam un an si activitatea pe aici este ff slaba oare acest motor e pe cale de disparitie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 (editat) Nu e pe cale de disparitie, da lumea mai activeaza si prin alte locuri cu specific exclusiv Yamaha Tenere . Si eu am o Tinerica de 750 cam de juma de an si ne impacam bine. Editat Martie 19, 2012 de Grip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 pai si pe acolo slaba miscare! sau spune unde nu m-am uitat poate mi-a scapat ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Eu ziceam de tenereclub. Da, intr-adevar, nici acolo nu e prea multa agitatie lately. E frumos afara, lumea se plimba, face revizii...chestii de primavara si inceput de sezon. 24 de grade au fost azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Pai de regula postezi cand ai probleme! Dar cum ne cam stim intre noi, cand sunt probleme, folosim telefoanele! Oricum daca scriem, de regula scriem la noi! Pe unde prin Bucuresti iti faci veacul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Da, asa e, telefonul e mai la indemana. Pe mine ma intrebai sau pe Doru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Pe ambii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Pe ambii Hehe. Eu stau in Aviatiei, pe la Aurel Vlaicu si cu munca tot in zona, pe la Renault ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Pe zi ce trece sunt tot mai putini SuperTeneristi,romanasi nostri prefera vitezanele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Hehe. Eu stau in Aviatiei, pe la Aurel Vlaicu si cu munca tot in zona, pe la Renault ) De aia iti plac avioanele ! Eu in Berceni dar garajul il am in Popesti Leordeni(10 mi de metrou Piata Sudului). Poate ne vedem in wk, facem schimb de impresii! Pe la garaj se invart mai multi superteneristi! Pe zi ce trece sunt tot mai putini SuperTeneristi,romanasi nostri prefera vitezanele... neah! ale noastre se strica mai rar si de aia nu prea posteza lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate