mae Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Prezent si eu. PS. Vine si Ianachim. Editat Aprilie 15, 2009 de mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 Lista updatata: 1. Marcel (99_mgm) / Brasov / BMW 1200RT / 1pers 2. Raul (rul) / Rasnov / BMW R1200GS / 2pers 3. Bogdan S. (delta_x) / Buc. / BMW F800GS / 1pers 4. Cristi (Ianachim) / Buc. / BMW R1200GS ADV / 1pers 5. Mihai D. (mitzone) / Buc. / Suzuki V-Strom / 1pers 6. Daniel Stefan / Buc. / BMW F650GS twin / 1pers 7. Horatiu (arhifly) / Buc. / Yamaha R6 / 1pers 8. Mihai M. / Buc. / Honda Varadero / 1pers 9. Alex M. / Buc. / Honda Varadero / 1pers 10. Bogdan S. (BogdanSHA) / Buc. / Suzuki GSR600 / 1pers 11. Cosmin (Kosmin) / Severin / Honda 750 / 1pers 12. Andrei (plescoi rulz) / Buc. / BMW F800GS / 1pers 13. George (Seven) / Buc. / Buell Ulysses / 1pers 14. Bogdan H. (bogdan_harea) / Buc. / Suzuki V-Strom / 2pers 15. Gigel (metamorphosis) / Buc. / Honda Transalp / 2pers 16. Vasile (mustaciosu2007) / Banesti / Honda Shadow / 1pers 17. Didi (dydy) / Buc. / Yamaha Royal Star / 2pers 18. C-tin (otravel) / Suceava / BMW R1200C / 1pers 19. Mihai D. (Mae) / Buc. / KTM 950 Adv. / 1pers. 20. Razvan (Bungee) / Buc. / Honda VFR 800 / 1pers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 daca tot v-ati apucat de scris pe aici , va rugam sa puneti si traseul exact , dupa ultimele mici modificari ( ajustari ) . multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Traseul nu s-a schimbat. Este acelasi, postat la pag. 10 a topicului. Singura diferenta va fi ca vom innopta vineri cel mai probabil la Arabba in loc de Cortina (cu 30km inainte). Editat Aprilie 24, 2009 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Traseul nu s-a schimbat. Este acelasi, postat la pag. 10 a topicului. Singura diferenta va fi ca vom innopta vineri cel mai probabil la Arabba in loc de Cortina (cu 30km inainte). scuze , intelesesem de la biker`s ca s-a schimbat ceva mai mult la traseu . my mistake . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Salutari. Se pare ca marim CARAVANA. Sa vezi ce misto grup o sa fim pe coclaurile acelea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mustaciosu2007 Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Salutari.Se pare ca marim CARAVANA. Sa vezi ce misto grup o sa fim pe coclaurile acelea ... Ce care vrasazica BoierCavalerAlpinSpadasin tocmai de la Severin ? Stie m'nealui oarece iar noi nu? Indiferent de consecinte coane da pe goarna .Fie ceo fi . Aceasta-i rezolvarea . Pai cum altfel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 10 of the World's Most Dangerous Roads http://www.oddee.com/item_96660.aspx Stelvio Pass Road ocupa locul 10 la categoria drumuri foarte periculoase - eu zic ca pentru inceput e foarte bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 eu deja mi.am pregatit testamentul daca sunt doritori pentru creditele neinchise inca va rog contactati.ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 Stelvio Pass Road ocupa locul 10 la categoria drumuri foarte periculoase - eu zic ca pentru inceput e foarte bine! Deci, se antreneaza lumea? Nu e deloc usor... Bogdan H, Raul... cum a fost in Bulgaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Foarte bine in Bg. Ne-am plimbat in fiecare zi 2-300 km. Pana plecam in Alpi, daca mai gasesc amatori, as face o tura in muntii din Bg, la sud de Sofia. M-as gandi la un weekend prelungit 3-4 zile. Traseul este inspirat din situl http://www.motoroads.com/motorcycle-tours-...a-weekends.html Adventure tour:moto: Editat Mai 5, 2009 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Mai e un pic si pleam. Mai facem antrenamentul "oficial" sau fiecare pe cont propriu? @seven - super site-ul cu topuri! Si poza cu Stelvio Am fost in weekend vreo 3km prin padure si nu mai puteam de maini. Trebuie sa ma duc la sala. Sau macar sa fac niste ridicari cu gsr-ul. O trantesc si-o ridic in serii de cate 1o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Mai e un pic si pleam. Mai facem antrenamentul "oficial" sau fiecare pe cont propriu? @seven - super site-ul cu topuri! Si poza cu Stelvio Am fost in weekend vreo 3km prin padure si nu mai puteam de maini. Trebuie sa ma duc la sala. Sau macar sa fac niste ridicari cu gsr-ul. O trantesc si-o ridic in serii de cate 1o. F bun asa Fiecare cu ce motor are ...ce te faci cu Dydy care are ...ce are ...ditamai namila ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 propun sa inchidem cheia-brasov si sa luam la analizat curbele care, ce si.a mai facut la mobra pentru drumul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) Este un traseu in Bg pe care m-ar tenta sa-l parcurg intr-un weekend prelungit la sfarsitul lunii mai. Nu am multe informatii despre dificultate decat din site-ul de mai sus si din harti. Zona de munte si drumuri secundare. Traseul masoara cca 1400km si conform calculelor teoretice s-ar parcurge in cca 28 h de stat in sa. Automat trebuie 3 zile si jumatate. Plecarea de joi dupa amiaza cazarea in Velico Tarnovo si continuat inca 3 zile cei 1200 km ramasi pt tura propriuzisa si intoarcerea in Buc. Pt amatori si gura casca traseul: Velico Tarnovo-Apriltsi-Gabrovo-Kazanlak-Plovdiv-Bachkovo-Smolian-Mugla-Trigrad-Kovachevitsa-Gotse Dechev-Bansko-Koprivshtitsa-Sofia-Kurnarel-Apriltsi-Velico Tarnovo. Nu este o tura usoara, dar se pare ca este foarte frumoasa. Daca nu sant amatori sau timpul/banii nu permit in primavara, am s-o fac pe indelete la toamna, ca inchidere de sezon. Amatori/pareri? Editat Mai 12, 2009 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Este un traseu in Bg pe care m-ar tenta sa-l parcurg intr-un weekend prelungit la sfarsitul lunii mai. Nu am multe informatii despre dificultate decat din site-ul de mai sus si din harti. Zona de munte si drumuri secundare. Traseul masoara cca 1400km si conform calculelor teoretice s-ar parcurge in cca 28 h de stat in sa. Automat trebuie 3 zile si jumatate. Plecarea de joi dupa amiaza cazarea in Velico Tarnovo si continuat inca 3 zile cei 1200 km ramasi pt tura propriuzisa si intoarcerea in Buc. Pt amatori si gura casca traseul: Velico Tarnovo-Apriltsi-Gabrovo-Kazanlak-Plovdiv-Bachkovo-Smolian-Mugla-Trigrad-Kovachevitsa-Gotse Dechev-Bansko-Koprivshtitsa-Sofia-Kurnarel-Apriltsi-Velico Tarnovo. Nu este o tura usoara, dar se pare ca este foarte frumoasa. Daca nu sant amatori sau timpul/banii nu permit in primavara, am s-o fac pe indelete la toamna, ca inchidere de sezon. Amatori/pareri? Eu sunt amator!!! si propun data de 4-7 iunie!!! si o parere ...am bagat nasul pe traseu si este... SUPER!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Am interes pentru orice iesire.Doar ca ma abtin sa propun eu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Am interes pentru orice iesire.Doar ca ma abtin sa propun eu ceva. Nici nu trebuie sa propui...este super daca o sa vii si tu!! Bogdan a " mirosit" un traseu intradevar super!!!mai am un WK-end pe "bara" dupa care poate ne auzim pt o tura de ardeal asa de dezmortire ca grea a fost" luna fara plastic"!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 care, ce si.a mai facut la mobra pentru drumul asta? Eu mi-am facut datorii. Ramane pe 4-7 iunie atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Este un traseu in Bg pe care m-ar tenta sa-l parcurg intr-un weekend prelungit la sfarsitul lunii mai. Nu am multe informatii despre dificultate decat din site-ul de mai sus si din harti. Zona de munte si drumuri secundare. Traseul masoara cca 1400km si conform calculelor teoretice s-ar parcurge in cca 28 h de stat in sa. Automat trebuie 3 zile si jumatate. Plecarea de joi dupa amiaza cazarea in Velico Tarnovo si continuat inca 3 zile cei 1200 km ramasi pt tura propriuzisa si intoarcerea in Buc. Pt amatori si gura casca traseul: Velico Tarnovo-Apriltsi-Gabrovo-Kazanlak-Plovdiv-Bachkovo-Smolian-Mugla-Trigrad-Kovachevitsa-Gotse Dechev-Bansko-Koprivshtitsa-Sofia-Kurnarel-Apriltsi-Velico Tarnovo. Nu este o tura usoara, dar se pare ca este foarte frumoasa. Daca nu sant amatori sau timpul/banii nu permit in primavara, am s-o fac pe indelete la toamna, ca inchidere de sezon. Amatori/pareri? salutare hai sa o facem alege data locul ora exzista o problema pentru mine dar fiind baieti intelegatori ma veti tolera sambata luam pauza si totul e ok as vrea ca tura asta sa o facem ca nomazi cu cortul in natura sa ne bucuram de ea si sa plecam intr-o joi dimineata mergem joi ,vineri ,sambata pauza duminica o luam din loc catre casa tu hotarasti ca tu ai initiato ne conformam regurilor tale te salut Pompi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzone Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Daca e in mai, si daca imi vine maneta de ambreiaj pana atunci, vin si eu. Daca e vorba de luat zile libere, ar fi bine de stiut macar cu 7-10 zile inainte. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 Pana plecam in Alpi, daca mai gasesc amatori, as face o tura in muntii din Bg, la sud de Sofia. M-as gandi la un weekend prelungit 3-4 zile. Foarte buna initiativa dar ma tem ca nu sunt prea multi amatori pt 3-4 zile, atat financiar cat si ca timp/zile de concediu. Sper sa ma insel... Dar ideal sa apucati sa mai faceti ture pe drumuri montane, curbe stranse, diferenta de nivel... Cu riscul de a ma repeta, va readuc aminte sa nu uitati de: - act de identitate valabil, de preferat pasaport; mai ales pt cine se intoarce prin fosta Yugoslavie e obligatoriu; chiar si in Elvetia (non-EU dar mai nou se pare ca ar accepta buletinul) ar fi bine sa aiba toata lumea pasaport. - carte verde; talon si ITP valabil; procura cine are moto in leasing; - atentie si sa nu va expire permisul de conducere sau sa nu ramaneti fara el inainte de plecare; - va trebui sa faceti asigurare medicala valabila in toate tarile in care mergeti; Tehnic: - cauciucuri bune!!! - se vor face in total cca 5000km deci vedeti cum programati revizia; probabil ca si 1L de ulei la purtator; - atentie la ancorarea bagajelor; lasand la o parte riscul de pierdere/deteriorare, riscul sa provocati accidente celorlalti (moto sau auto) Echipament: - neaparat bine pregatiti pt ploaie si pregatiti sa dati jos sau sa adaugati echipament in functie de coditiile meteo si temperatura; dimineata poate fi destul de frig iar la pranz foarte cald sau in functie de altitudine. - nu uitati sa luati in calcul "echipamentul de piscina": slip, prosop, papuci. Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Foarte buna initiativa dar ma tem ca nu sunt prea multi amatori pt 3-4 zile, atat financiar cat si ca timp/zile de concediu. Sper sa ma insel...Dar ideal sa apucati sa mai faceti ture pe drumuri montane, curbe stranse, diferenta de nivel... Cu riscul de a ma repeta, va readuc aminte sa nu uitati de: - act de identitate valabil, de preferat pasaport; mai ales pt cine se intoarce prin fosta Yugoslavie e obligatoriu; chiar si in Elvetia (non-EU dar mai nou se pare ca ar accepta buletinul) ar fi bine sa aiba toata lumea pasaport. - carte verde; talon si ITP valabil; procura cine are moto in leasing; - atentie si sa nu va expire permisul de conducere sau sa nu ramaneti fara el inainte de plecare; - va trebui sa faceti asigurare medicala valabila in toate tarile in care mergeti; Tehnic: - cauciucuri bune!!! - se vor face in total cca 5000km deci vedeti cum programati revizia; probabil ca si 1L de ulei la purtator; - atentie la ancorarea bagajelor; lasand la o parte riscul de pierdere/deteriorare, riscul sa provocati accidente celorlalti (moto sau auto) Echipament: - neaparat bine pregatiti pt ploaie si pregatiti sa dati jos sau sa adaugati echipament in functie de coditiile meteo si temperatura; dimineata poate fi destul de frig iar la pranz foarte cald sau in functie de altitudine. - nu uitati sa luati in calcul "echipamentul de piscina": slip, prosop, papuci. Vlad multumim frumos pentru sfaturi, abia astept sa plecam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Pleci si tu fetit-o!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 eu ( si pasagera ) plecam maine ( sambata 16.05 ) la brasov pe buzau - nehoiu , bantuim dupa mancare prin brasov sau poiana si ne intoarcem pe cheia . daca este doritori , iata tel 0744.567.387 , intalnire la 9.30 la rompetrol afumati ( inainte de metro voluntari pe dreapta , cum iesi din buc ) PS Am fost la Viena si am stat chiar la hotelu unde o sa ne gazam prima noapte si este ok ( pentru cat costa ) , curatel in camere , mic dejun suficient cu bufet cu mezeluri transparente , cafea si ceai . Este si un peco aproape , se ajunge usor de pe autostrada , si imlicit se pleaca usor . Nu este nici agitatie cu parcarea . In concluzie , este OK . Inca odata , merci Vlad de rezervare si sfaturi etc.... Fiecare cu ce motor are ...ce te faci cu Dydy care are ...ce are ...ditamai namila ) si mi-am luat bicicleta , ca sa pot si eu sa ridic ceva , ce numai voi sa tot ridicati ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate