rul Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 OK!!!! eu sunt in Buc de sambata !! si sunt cazat in zona Ghencea(cred ) pe ALeea Compozitorilor!!!daca este cineva din zona il las cu placere sa-mi fie ghid pana la locul; de intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Mergem inpreuna. Stau relativ aproape, in Militari. Vin eu sa te iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Grossglockner se face comod la intoarcerea de la Garmisch. Seara la Arad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Mergem inpreuna. Stau relativ aproape, in Militari. Vin eu sa te iau. multumesc!!!da-mi te rog un PM cu nr tau de tel!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 1, 2009 Autor Share Postat Februarie 1, 2009 La jadoo este chiar misto , si ajungeti usor ( cei din afara Buc . ) . Apropo , am vazut ca rul vine din bv si cred ca va fi nebunie duminica dupa masa pentru el pe dn1 , mai ales ca se anunta ninsori pe la munte si se duce lumea sa se dea cu skiul . Deci locul ramane Jadoo. Link ajutator: http://www.ghidul.ro/index.php?menu=firma&...aID=36635#harta Subscriu la ceea ce a scris Didi; e valabil si pt mine ca vin de la Ploiesti. Deci, sambata dupa-amiaza este OK, sunteti dispusi? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 man vlad vii si tu cu harta ...\ sa vedem in ansmablu .......nu bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Deci locul ramane Jadoo. Deci, sambata dupa-amiaza este OK, sunteti dispusi? pt mine este ok sambata dupa amiaza . Ora ? 17.00 ? 18.00 ? Daca stabiliti ora , ma pot duce pana acolo intr-o zi sa fac o rezervare la fata locului , sa fie totul OK . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) Este ok sambata dar pe la ora 18 sa am timp sa-mi parchez masina , copii!! si s-a ma intalnesc si cu Bogdan!! Editat Februarie 1, 2009 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 1, 2009 Autor Share Postat Februarie 1, 2009 man vladvii si tu cu harta ...\ sa vedem in ansmablu .......nu Normal! Uite ce am pe perete dar e prea mare (98x64cm) si nu o pot impaturi: Este un fel de 3D... am luat-o ca sa inteleg mai bine muntii astia! Deci: putem stabili intalnirea cred. Sambata 14feb, ora 18 la Jadoo. Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 OK si de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Deci: putem stabili intalnirea cred.Sambata 14feb, ora 18 la Jadoo. Vlad ok si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Doresc sa vin si eu. Daca e ok cu voi va veti trezi si cu mine pe cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Deci: putem stabili intalnirea cred.Sambata 14feb, ora 18 la Jadoo. am facut rezervarea pt ora 18.00 saNbata ( asa a scris chelnerita ) 14 feb la jadoo pe numele de eduard este o masa mare langa geamul de la intrare ca sa va vedeti motoarele ( daca veniti cu ele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 am facut rezervarea pt ora 18.00 saNbata ( asa a scris chelnerita ) 14 feb la jadoo pe numele de eduard este o masa mare langa geamul de la intrare ca sa va vedeti motoarele ( daca veniti cu ele ) SaNbata sa fie cu noroc ! Si bacsis la Hotzpataritza !! Nimic nou pe front? Vreun traseu la care sa ne gindim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 SaNbata sa fie cu noroc !Si bacsis la Hotzpataritza !! Nimic nou pe front? Vreun traseu la care sa ne gindim? poti sa faci o varianta de traseu dar cred ca mai bine il lasam pe Vlad sa faca traseul ca stie cel mai bine zona!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 MULTAM DE REXERVARE APAR SI EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 MULTAM DE REXERVAREAPAR SI EU sa ne fie de bine . ne vedem saNbata cu totii acolo . de bun simt postul dinainte cu traseul facut de ncineva care stie/a mai fost /etc. , si in plus sa vedem cati suntem la final , cate zile avem de gand sa haladuim , cat avem liber de pe la muncile fiecaruia , etc. Probabil ca dupa intalnire , o sa avem mult mai multe informatii si putem sa ne facem o idee mai exacta despre ce se vrea de la excursia asta . Asteptare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Iata o varianta ...de inceput ... variatiuni pe marginea traseului Totusi ceva de care sa ne legam Sper sa fie cuprinzatoare Asfalt uscat si numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 Iata o varianta ...de inceput ... variatiuni pe marginea traseuluiTotusi ceva de care sa ne legam Salut Cosmin! Esti cam nerabdator... Consider ca stabilirea traseului va fi de datoria mea ca si organizator al acestei excursii dar vreau ca sambata sa ma vad cu cei interesati, sa le propun cateva variante, sa stabilim niste puncte concrete, sa inteleg cam ce asteptari sunt si apoi sa vin cu o varianta concreta de traseu. De exemplu, exista posibilitatea sa facem un circuit cu dormit in fiecare noapte in alta parte sau posibilitatea ca sa stam si 2 nopti in acelasi loc si sa facem tura de o zi la un moment dat. Asta ar fi mai comod dpdv al cazarii si descarcat/incarcat/aranjat bagaje. Sunt locuri care chiar ar merita sa facem asta si din experienta este mai comod si mai eficient, poate chiar si mai ieftin. Legat de traseul tau... contine muulta autostrada, te-ai dus cam mult la vest de MĂźnchen... si ai scapat destule locuri interesante. Asadar, in urma intalnirii de sambata, deja o sa apara o prima estimare a traseului. Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Da!!.. treaba cu 2 nopti in acelasi loc este super!! doar iesim in turele acestea sa ne relaxam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 problema la 2 nopti in acelasi oc este ca te limitezi la distante scurte si o sa bati mult drumuri identice CIRCUIT/TUR inseamna sa mergi fara sa te intorci pe aceelasi drum oricum vlad stie cum e mai bine si pe unde sa ne duca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 am stat si am citit tot topicul , misto initiativa , distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ?sedinta?a fost tinuta 9 motoare participante pareri propuneri idei au fost aruncate pe masa harta a fost zgariata traseele vizionate mental curbele luate pana la zgarierea cu scaritele..... aia fara pasageri....... hi hi hi un pic cam frig la peste 2500 m eu unul asa ma simtit a si plouat ceva dar peisajele au fost extra so o asteptam pe cea din 2010 hi hi hi era sa uit am vrut un strudel cu mere dar livezile din austria erau mancate de marmote asa ca am luat un parfe cu migdale de au inebunit papile gustative bravo JADO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Esti dus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate