GEORGIAN Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Foarte tare Mircica tineo tot asa JOS PALARIA IN FATA TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Mai 17, 2010 Autor Share Postat Mai 17, 2010 Acum copilul are 11 ani si cam asa arata un sfirsit de saptamina pentru el si multi alti copii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Copile...Eu personal n-as avea curaj sa imi pun aia 100 cai de la r6 in fata ta pe un circuit . Respectele mele . Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Zilele astea a vorbit tata cu prietenul nostru de la Arad,Andrei Filimon,si il asteptam aici sa vina sa probeze motocicleta mea ca doreste foarte mult sa mearga cu motocicleta de viteza,el participa in campionatul Romaniei cu o KTM 50 cc,speram sa vina cit mai repede iar pina atunci i-i dorim succes la ultima etapa pe circiut.Mesaj completat Mesaj completat http://www.gemocat.com/2009/fotos/fotoComp...EE960AAF5C20700 Asta e un link unce se pot descarca poze cu mine sint gratis Andrei va alerga anul asta la 2 categorii si pe langa KTM chiar pe un Metrakit de 50 adus de la Spanioli din campionatul Catalan (poate chiar fostul tau motor ) S-a obisnuit f. bine cu schimbatorul de viteze(la KTM nu are schimbator), si-i da bice pe pista Las vegas din Arad La sfarsitul lui Mai, are prima etapa de campionat la Bacau Tinem pumnii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Bai baiete , asti tare. Mai mult nici nu mai spun , ce naiba sa mai zic ? Jos palaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Bravo Mircica!Esti tare, respectele mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Excelent! Felicitari si mult succes, sa fie pe masura pasiunii tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Iunie 13, 2010 Autor Share Postat Iunie 13, 2010 Dupa trei ani de munca am ajuns aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Felicitari si la mai...mare. Sa auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 BRAVOS !!!!!!!!!!!!!!!!! Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 nimic noutati? la multi ani pt 2011, multa putere de munca si cat mai multe realizari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Pustiule , bafta in continuare , si tine-ne la curent cu tot , te rugam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Februarie 8, 2011 Autor Share Postat Februarie 8, 2011 Pustiule , bafta in continuare , si tine-ne la curent cu tot , te rugam . http://mirceapregea.blogspot.com/ Aici o sa povestim despre ce vrem sa afcem si ce reusim sa facem Mesaj completat Pustiule , bafta in continuare , si tine-ne la curent cu tot , te rugam . http://mirceapregea.blogspot.com/ Aici o sa povestim despre ce vrem sa facem si ce reusim sa facem. http://www.soymotero.net/foto?a=4906&i=14253 aici o poza de la ultima cursa.Alcañiz(circuitu mic) si se vede ce timp.ploaie toata ziua Asa o sa arate noul costum,sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Bravo Mircica,multe succese,si i-ti multumim ca nu ai uitat de tara noastra ai pus tricolorul ROMANIEI pe costum,adevarat patriot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzushty Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Sa dea Dumnezeu minte tuturor copiilor sa ajunga ca Mircea. Macar sa isi urmeze pasiunile ca astia din ziua de azi....pc si droguri decat. Succes maxim baiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 crezi ca nu sunt multi care si-ar dori sansa lui? cu siguranta s-ar mai gasi printre ei la fel de talentati , sau poate chiar mai talentati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Februarie 15, 2011 Autor Share Postat Februarie 15, 2011 crezi ca nu sunt multi care si-ar dori sansa lui?cu siguranta s-ar mai gasi printre ei la fel de talentati , sau poate chiar mai talentati. Fi sigur ca sint copii mai talentati,nu am zis nicodata ca e cel mai bun. Nu avem pretentia ca o sa fie campion,noi am vrut doar sa aratam ca un copil poate face ceia ce ii place, cu toate ca lume zice ca sportul asta e periculos . Mesaj completat Acum aveti posibilitatea de a il sprijin.Deschizind poblicitatea din blog(http://mirceapregea.blogspot.com/) nu va costa nimic iar in contol lui intra citva centi care,chear daca pare putin dar se aduna. Mesaj completat Fi sigur ca sint copii mai talentati,nu am zis nicodata ca e cel mai bun.Nu avem pretentia ca o sa fie campion,noi am vrut doar sa aratam ca un copil poate face ceia ce ii place, cu toate ca lume zice ca sportul asta e periculos . Mesaj completat Acum aveti posibilitatea de a il sprijin.Deschizind poblicitatea din blog,http://mirceapregea.blogspot.com/,nu va costa nimic iar in contol lui intra citva centi care,chear daca pare putin dar se aduna. Mesaj completat Fi sigur ca sint copii mai talentati,nu am zis nicodata ca e cel mai bun. Nu avem pretentia ca o sa fie campion,noi am vrut doar sa aratam ca un copil poate face ceia ce ii place, cu toate ca lume zice ca sportul asta e periculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 crezi ca nu sunt multi care si-ar dori sansa lui?cu siguranta s-ar mai gasi printre ei la fel de talentati , sau poate chiar mai talentati. Nu am prins ideea, ce vroiai sa spui ? Acum vorbim de ceva concret si bravo pentru ceea ce s-a realizat. Ca mai sunt si altiii , poate , dar hai sa sustinem ceva ce exista deja . Ca altfel iarasi o dam in idei de genul : nu au avut toti sanse, mai sunt si altii , dar sunt nedescoperiti, saracii daca avea si ei pe cineva sa-i sustina, daca nu stiu ce si nu stiu cine atunci poate ca ... bla bla ...si uitam pentru ce este topicul asta . Nu ti se pare ? Succes in continuare Mircica !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Martie 21, 2011 Autor Share Postat Martie 21, 2011 Nu am prins ideea, ce vroiai sa spui ? Acum vorbim de ceva concret si bravo pentru ceea ce s-a realizat. Ca mai sunt si altiii , poate , dar hai sa sustinem ceva ce exista deja . Ca altfel iarasi o dam in idei de genul : nu au avut toti sanse, mai sunt si altii , dar sunt nedescoperiti, saracii daca avea si ei pe cineva sa-i sustina, daca nu stiu ce si nu stiu cine atunci poate ca ... bla bla ...si uitam pentru ce este topicul asta . Nu ti se pare ? Succes in continuare Mircica !!! Spuneam ca daca va uitati pe blogul lui http://mirceapregea.blogspot.com/ poti deschide publicitatea care apare in blog si asa el primeste citva centi pentru fiecare pagina la care va uitati.Pentru voi e gratis.bani vin de la cei care pun publicitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 eu sincer am intrat dar nu vad publicitate pe nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Martie 23, 2011 Autor Share Postat Martie 23, 2011 eu sincer am intrat dar nu vad publicitate pe nicaieri Din pacate de ieri Googel a scos publicitatea,motivind clic no valid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Si nu merge repusa la loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Din pacate de ieri Googel a scos publicitatea,motivind clic no valid Crezi ca aia de la google sunt fraieri,daca dai asa multe click-uri pe reclame iti suspenda contul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Aprilie 8, 2011 Autor Share Postat Aprilie 8, 2011 Avem o rugaminte pentru cei ce ne pot ajuta.Am vrea sa punem ,,i love ROMANIA''in caarenajul motocicletei dar aici nu vrea nimeni sa il faca in serie mica(10 buc),doar de la 100 buc.Asteptam oferte de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Mai 16, 2011 Autor Share Postat Mai 16, 2011 In sfirsit o sa venim in Romania.O sa fim prezenti la cursa de supermoto si scutere de la circuitu Selena Bacau din 2-3 iulie,doar ca o sa fim doar ca suporteri ai unui prieten care concureaza.Noi, din cauza timpului scurt care il avem la dispozitie nu putem aduce motorul asa ca nu ne ramine decit sa ii facem galerie prietenului nostru si sa speram ca ne imprumuta motorul macar pentru citeva ture. Speram ca la Bacau sa intilnim multi impatimiti ai motoarelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate