chrystyanyty Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Mie oricum imi tre' doar vitezometrul... mah io am un vitezometru dar e cam varza si e de tip mai vechi, cred, are fro 78mm diametru, e de la far d'ala mare a trebuit sa fac o improvizatie ca sa pun vitezometru asta de tip mai nou pe farul meu. daca vrei si ai ce sa faci cu el ti-l dau. acu m-am gandit sa ii fac o poza si iti trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Oooo! Marfa, saru'mana! Fa-i shi tu un pretz shi zi cum sa facem! Ai toata oala de far, cu contact, sau doar vitezometrul? Suntem la "Donatii" asea ca, nu are nici un pret, evetual o bere la vreo intrunire.deci, lasa-mi pe PM adresa si ti-l trimit, exact cum il vezi in poza( oala, oglinda, bord si contact) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 mah io am un vitezometru dar e cam varza si e de tip mai vechi, cred, are fro 78mm diametru, e de la far d'ala mare a trebuit sa fac o improvizatie ca sa pun vitezometru asta de tip mai nou pe farul meu. daca vrei si ai ce sa faci cu el ti-l dau. acu m-am gandit sa ii fac o poza si iti trimit. Multzam' frumos, dar nu, ca nu vreau sa maresc gaura aia. Poate il doreste altcineva care il poate folosi "as it is"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 azi au plecat ultimele ghidoane. scuze celor care le-au asteptat. probleme cu timpul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 iata si motorul cu rezervorul montat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 superb bafta sa ai parte de el fara busituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Uite ca am luat de la Louis doua capace pt ghidon si is mari plus ca au prindere pe surub si nu am ce face cu ele. Is noi noute,daca se potrivesc cuiva, le dau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 SIGUR. In seara asta vin la arc si vb acolo. ID-ul meu de mess e spireanum intra si povestim ,eventual imi reamintesti inainte de a pleca de la munca sa le iau ca is cam uituc Is pe mess aproape tot timpul! vb! ASFALT USCAT!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 stoean! sa aveti parte de multii km impreuana. frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 multumesc mult pt urari baieti! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Cine are pe acasa sau stie undeva un rezervor de motoreta Carpati romaneasca.........Poate sa fie si de vanzare......numai sa fie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 (editat) datorita amabilitatii domnului Stoeanp,am intrat si eu in posesia unui ghidon.Pe aceasta cale doresc sa-mi exprim multumirile catre domnia sa. "Fraaaate",ce mare e!!!! ..de chopper salbatic... Editat Martie 31, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 datorita amabilitatii domnului Stoeanp,am intrat si eu in posesia unui ghidon.Pe aceasta cale doresc sa-mi exprim multumirile catre domnia sa. "Fraaaate",ce mare e!!!! ..de chopper salbatic... o bere si de la mine pentru domnu' Stoeanp.Inca nu am vazut ghidonu' dar mi-a zis mama ( ea a trebuit sa-l ridice de la oficiul postal ) ca e greu ....adica trebuie sa fie si bun Inca o data mii de multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 datorita amabilitatii domnului Stoeanp,am intrat si eu in posesia unui ghidon.Pe aceasta cale doresc sa-mi exprim multumirile catre domnia sa. "Fraaaate",ce mare e!!!! ..de chopper salbatic... o bere si de la mine pentru domnu' Stoeanp.Inca nu am vazut ghidonu' dar mi-a zis mama ( ea a trebuit sa-l ridice de la oficiul postal ) ca e greu ....adica trebuie sa fie si bun Inca o data mii de multumiri placerea e de partea mea fratilor, sa va bucurati de ele. ne vedem la intruniri. va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 ce-s alea "capace pt ghidon"??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 1, 2006 Autor Share Postat Aprilie 1, 2006 vezi ca e poza la capace pe pagina anterioara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 vezi ca e poza la capace pe pagina anterioara. unde naiba se monteaza alea?.....nu sunt cumva capace pt mansoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 alea-s mah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 LupAlb si Blackrider, va dau afara din clasa. ..lasa-i repetenti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielu Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 (editat) primit de la vinzator una bucata ghidon (probabil originalul) jos (nu stiu exact cit). cel pe care il am montat (mai inalt, si imi place asa cum este) il puteti vedea aici: /Vand-Yamah...cmc-t40630.html. ma uit de diametru si marimi... daca foloseste cuiva, cu placere; ro, taxe incluse Editat Aprilie 10, 2006 de danielu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Ai cumva o poza cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 cumpar.....so,care aveti o geaca de piele neagra,pt chopper,marime 54??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielu Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Ai cumva o poza cu el? are mai putin de 70cm in lungime. cam 11cm la primul cot; se ridica in total cam 15... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Ce diametru (grosime) are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielu Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 22, cred (masurat cu rigla, nu cu subleru...). iegzista si de 21 sau 23 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate