Achile Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 or mere si pe un amarat de VW polo variant? sa mor de nu mi-as comanda una instant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Daca are cum sa tina direct cuiul de remorcare 100 kg (minim) mobra + sistemul propriu-zis... ar merge. Si de asemenea suspensiile masinii Ce ar mai fi de cercetat e cu cat iese motorul in afara masinii, stanga-dreapta, sa nu te incomodeze la mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 eu am tot luat remorci de moto din cehia. cui/axa knott, super usoare, super stabile, calitate super. poze: http://picasaweb.google.com/lucian.n/CLung...808313547809986 eu am luat cam 6 bucati pana acum si nu am avut probleme. calitatea nu se compara cu cele din romania. sunt facute mult mai bine, sunt usoare, undeva la 100kg. pret: undeva la 650euro, fara tva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DizlPower Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 @lucian.n, o adresa pentru remorcile alea poti sa dai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stema Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 remorci Stema,pentru 1-2 moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 pai adresa e simpla, www.vapp.cz dar eu sunt reprezentatul lor in Romania. Dar nu prea aduc remorci de Moto pt ca nu sunt profitabile. Am adus doar pt mine si prieteni. Aduc in schimb remorci mai mari pt transport autoturisme, marfa, etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogd_and Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Pt cei ce n-au remorca dar au masini eftine gen supernova (obligatoriu hayon) si vor sa transporte 1 sg motor.. o idee... (e adevarat a trebuit sa scot aripa spate a motorului si sa compresez nitzel suspensia spate cu o chinga cu cric) http://picasaweb.google.com/bogdan.andora/...223088471022770 Pt cei ce n-au remorca dar au masini eftine gen supernova (obligatoriu hayon) si vor sa transporte 1 sg motor.. o idee... (e adevarat a trebuit sa scot aripa spate a motorului si sa compresez nitzel suspensia spate cu o chinga cu cric) http://picasaweb.google.com/bogdan.andora/...223088471022770 aaa.. si bineinteles bancheta spate ramine acasa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 daca esti hotarat dai jos furca si roata spate, dupa care incape si pe bancheta din spate la logan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 incape si in 1310 berlina my ktm a fost adus astfel de la cugir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
250 Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 (editat) Salut . Producem multe tipuri de remorci pentru moto si atv.Pentru informatii tel 0745616913. web www.remorcata.ro Editat Mai 24, 2009 de 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_tmt Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Am vazut pe la Practiker/Baumax ceva remorci in jur de 2500 lei, Pongratz sau Stema, cu podeaua dintr-un fel de lemn. si-a luat cineva de-astea, merita, sunt bune? am vazut ca au latime 110 cm, rog pe cineva sa ma lamureasca, incap 3 motoare sau doar 2? ma refer desigur la cele cu lungime de aprox 2 metri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Am vazut pe la Practiker/Baumax ceva remorci in jur de 2500 lei, Pongratz sau Stema, cu podeaua dintr-un fel de lemn. si-a luat cineva de-astea, merita, sunt bune? am vazut ca au latime 110 cm, rog pe cineva sa ma lamureasca, incap 3 motoare sau doar 2? ma refer desigur la cele cu lungime de aprox 2 metri. Am eu remorca marca Stema, tip MT0751/HU1, chitul pentru transportul de motocicleta (pe care trebuie sa-l cumperi separat) este pentru doua motociclete dar din experienta iti spun ca incap trei motociclete, de enduro bineinteles. In rest..... eu o am de 4 ani si nu am avut probleme cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 in remorca stema nu incap decat 2 BMW f650 gs( probat de mine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 doar sine de transport moto a cumparat cineva? preturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 (editat) doar sine de transport moto a cumparat cineva? preturi? 1200 ron , contine doua kituri de moto, respectiv sinele si suportul pentru roata fata. Editat Octombrie 24, 2011 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 1200 ron , contine doua kituri de moto, respectiv sinele si suportul pentru roata fata. Remorca e destul de ieftina, ffff scump este carligul de remorcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Remorca e destul de ieftina, ffff scump este carligul de remorcare. cred ca ai inteles gresit 1200 sunt doar sinele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Sau se poate merge pe cornier, si cu niste tabla mai groasa si ceva munca, iti confectionezi o sina mai rudimentara, dar care isi face treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 cred ca ai inteles gresit 1200 sunt doar sinele. Nu am inteles gresit, stiu cat costa o remorca moto completa, cu sine si suporti pentru roata fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 pai sa ne lamureasca userul "bracio" la ce s-a referit. sau tu daca stii preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 pai sa ne lamureasca userul "bracio" la ce s-a referit. sau tu daca stii preturi Remorca a costat 3400 ron iar accesoriile pentru moto 1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Remorca a costat 3400 ron iar accesoriile pentru moto 1200 Si carligul pentru masina, cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 intre 500 lei si 2000 euro, in functie de masina,carlig si momentul cand te hotarasti sa il pui pe masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate