gabitzu Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Pana la urma cum ramane cu intrunirea? Facem si noi o treaba? Mai din timp sa ne putem aranja si cazarea. Pana acum ar fi asa: - Thunderbyte - Smok3 (maybe) - eu - S3RJ - NVS (maybe) - RobertD Cei din lista initiala ce faceti? 1. almostcyborg - Valentin 2. mr.magic - Marius 3. baricza - Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) Pana la urma cum ramane cu intrunirea? Facem si noi o treaba? Mai din timp sa ne putem aranja si cazarea. Pana acum ar fi asa: - Thunderbyte - Smok3 (maybe) - eu - S3RJ - NVS (maybe) - RobertD Cei din lista initiala ce faceti? 1. almostcyborg - Valentin 2. mr.magic - Marius 3. baricza - Adrian La mine ramane in continuare valabil, as prefera undeva in centrul tarii sa fie accesibil si fair fata de toti, cu precizarea ca pot ajunge maxim pana pe 7 sepembrie(pe 9 deja trebuie sa fiu in Belgia la munca). Eu as iesi si weekendul asta undeva, numai sa nu ne intalnim 2-3 ca nu are nici un rost asa. pb. urgenta... am pana pe spate....ce tratatament ii bag?petic pe int sau snur? ms Solutia rapida e snurul, tine fara probleme mii de km, eu chiar pot un kit de reparatii cu snur la mine si un spray sa bag aer ulterior. Daca vrei sa fii sigur ii poti baga ulterior petec, dar daca vrei sa iesi din rahat rapid snurul is the way to go. Editat August 26, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Pana la urma cum ramane cu intrunirea? Facem si noi o treaba? Mai din timp sa ne putem aranja si cazarea. Pana acum ar fi asa: - Thunderbyte - Smok3 (maybe) - eu - S3RJ - NVS (maybe) - RobertD Cei din lista initiala ce faceti? 1. almostcyborg - Valentin 2. mr.magic - Marius 3. baricza - Adrian Din pacate eu nu mai am cand sa vin in weekend-uri si din septembrie plec in DE ... In alta ordine de idei weekendul asta a fost ultimul in care am fost lipsit de datorii si ce m-am gandit eu sa fac sambata noaptea .. sa ies sa fac poze nocturne cu mobra Mai jos cateva din ele ... sa va delectati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) EU in principiu sunt pentru si inca astept gasirea pensiunii si stabilirea exacta a datei pt o comfirmare, poate se stabileste ceva dupa data de 06 sept. ca sunt in COncediu PS: este posibil daca ajung de fapt daca am liber sa mai aduc un prieten cu Vtec`ul Editat August 26, 2013 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baricza Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 de venit vin si eu, depinde de weekend si de cash flow (in fiecare vineri aflu daca lucrez in weekend). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Din pacate eu nu mai am cand sa vin in weekend-uri si din septembrie plec in DE ... In alta ordine de idei weekendul asta a fost ultimul in care am fost lipsit de datorii si ce m-am gandit eu sa fac sambata noaptea .. sa ies sa fac poze nocturne cu mobra Mai jos cateva din ele ... sa va delectati sweeeeeet !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabiavva Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 merci baieti! am un kit de pana si am sa incerc cu snur tare fotografiile mr.magic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 (editat) Pe topicul de NTV spuneai ca il vinzi din cauza unor probleme cu piciorul. Sa-nteleg ca de fapt il vindeai ca sa-ti achizitionezi un VFR? Cu cat ai dat NTV ul? (daca nu sunt indiscret)? corect, fiindca pe ntv dupa operatie inca nu puteam sa stau si ma durea rau genunchiul fiind foarte flexat ca si pozitie.....surprinzator, pe vfr pot sta . nu e mare diferenta,,dar e mai confortatibila, mai ales ghidonului tip bara nu semighidon si shaua un pic mai inalta . ca si precizare, n-am mers atata pe motor,de la sighisoara pana la cta , alt prieten a mers pe el calare ,personal am facut cu el doar 50km. abia la anu urmeaza mai multi. as fi vrut de la anu doar sa iau altceva dar...la 3 zile dupa ce am vandut ntv-ul m-am suit pe un vfr si...voila...n-am mai avut rabdare Editat August 28, 2013 de Mihai Florea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Deci cine vine week-end-ul asta la Rasnov pana la urma? Eu intentionez sa merg si saptamana viitoare la intrunirea moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 si eu si eu si eu ....tot la intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Eu nu pot sa vin la Rasnov, dar ma bucur pentru cei care va duceti. Distractie placuta si vreme buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zis_ungureanu Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 vin si eu la Rasnov wekend ul viitor adica 7-8. Pana la urma eu zic sa facem intrunirea aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 @gabitzu eu puteam numai daca era vorba de 30-1 august, ramane cu alta ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zis_ungureanu Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 deci cati o sa fim la Rasnov w asta?? hai cu lista aia in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Salut, Am avut un accident cu motocicleta si necesita reparatii si piese schimbate. Stie careva unde pot gasi piese din dezmembrari, sau daca nu , noi, dar la un pret mai bun? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelyan Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Are cineva o cheie de reglat lantul care nu ii trebuie ?! Sau macar de imprumutat, in zona Pantelimon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 (editat) Salut, Am avut un accident cu motocicleta si necesita reparatii si piese schimbate. Stie careva unde pot gasi piese din dezmembrari, sau daca nu , noi, dar la un pret mai bun? Multumesc noh da ce saracie ai facut ? BTW any news from Rasnov ? Editat Septembrie 7, 2013 de mr.magic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 noh da ce saracie ai facut ? BTW any news from Rasnov ? Acceident clasic; masina cu femela la volan care se grabea, mi a luat fata. Acum incerc sa fac rost de piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_gherman_agh Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 zii ce mai ai nevoie, am una lovita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 zii ce mai ai nevoie, am una lovita Salut, Inca sunt pe drumuri cu devize de service, asigurari, etc. Piesele le strang in ideea ca asigurarea nu va acoperi costul reparatiei si imi va da doar o suma de bani cu care sa ma descurc eu (dauna totala). Dpdv functional, motocicleta e ok;motorul merge normal, directia e buna, cadru nu e stramb. Problemele sunt optice, dar costisitoare. Iata lista: -capac motor dreapta -farurile -cadru bord -carena fata -pedala frana -oglinda dreapta -aripa fata -radiator ulei -senzor temperatura -oglinda dreapta -parbriz Mai e carena dreapta, dar aia banuiesc ca se poate kitui si vopsi(nu e sparta). Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_gherman_agh Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 stai, ca acum am fost atent si am vazut ca esti pe vtec......eu am RC46 '00. eventual vezi daca ti se potriveste radiatorul de ulei si senzorul de temperatura. restul sunt bucati si la mine, sorry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Salut, Inca sunt pe drumuri cu devize de service, asigurari, etc. Piesele le strang in ideea ca asigurarea nu va acoperi costul reparatiei si imi va da doar o suma de bani cu care sa ma descurc eu (dauna totala). Dpdv functional, motocicleta e ok;motorul merge normal, directia e buna, cadru nu e stramb. Problemele sunt optice, dar costisitoare. Iata lista: -capac motor dreapta -farurile -cadru bord -carena fata -pedala frana -oglinda dreapta -aripa fata -radiator ulei -senzor temperatura -oglinda dreapta -parbriz Mai e carena dreapta, dar aia banuiesc ca se poate kitui si vopsi(nu e sparta). Multumesc ai grija cu asigurarile. nu-i lasa sa te prosteasca la mea, din 98, cu 65000 km, am luat dauna totala 3000E. initial mi-au trimis o foaia in care spuneau ca imi dau vreo 1000 si un pic. le-am dat reply cu paragrafele si formulelel de calcul de la CSA, si mi-au trimis inapoi cu calculul lor refacut. deci 3000E in mana, adica pentru reparatii, depasea 3500E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 ai grija cu asigurarile. nu-i lasa sa te prosteasca la mea, din 98, cu 65000 km, am luat dauna totala 3000E. initial mi-au trimis o foaia in care spuneau ca imi dau vreo 1000 si un pic. le-am dat reply cu paragrafele si formulelel de calcul de la CSA, si mi-au trimis inapoi cu calculul lor refacut. deci 3000E in mana, adica pentru reparatii, depasea 3500E. ai grija cu asigurarile. nu-i lasa sa te prosteasca la mea, din 98, cu 65000 km, am luat dauna totala 3000E. initial mi-au trimis o foaia in care spuneau ca imi dau vreo 1000 si un pic. le-am dat reply cu paragrafele si formulelel de calcul de la CSA, si mi-au trimis inapoi cu calculul lor refacut. deci 3000E in mana, adica pentru reparatii, depasea 3500E. ai grija cu asigurarile. nu-i lasa sa te prosteasca la mea, din 98, cu 65000 km, am luat dauna totala 3000E. initial mi-au trimis o foaia in care spuneau ca imi dau vreo 1000 si un pic. le-am dat reply cu paragrafele si formulelel de calcul de la CSA, si mi-au trimis inapoi cu calculul lor refacut. deci 3000E in mana, adica pentru reparatii, depasea 3500E. Inca nu stiu cat va fi reparatia la mine si nici nu stiu cat imi ofera asigurarea.ie primul accident si nu prea stiu bine mersul lucrurilo in acest caz.Poti sa-mi arati acele paragrafe si formule, despre care spui, sa fiu pregatit in caz ca am si eu surprize? scuze de replyul neglijent;sunt de pe tel si vad ca nici nu am buton de edit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 am postat pe youtube 2 reclame cu Hodna VFR 800 VTEC 2002+ a doua reclama cu pasagerul cred ca nu exista deloc pe youtube...enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Stramoasa VFR-ului 750. Multe elemente au fost preluate si la modelul comercial de care ne bucuram noi in prezent. http://www.youtube.com/watch?v=jK6PnzLW9MY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate