Gixu. Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 In sfarsit a ajuns acasa (din nou) O prind din urma intr-o luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 as lua ceva oem sau copie dupa el... asta are mufa cu iesirile altfel... http://www.electrosport.com/street-bikes/honda/vfr800fi-interceptor-00-01/regulator-rectifier-honda-vfr800fi-98-01.html cautam un preten cu paypal... la magazin cer enorm 800 de lei... ma gandeam ca stie careva alt magazin in tara Ala OEM e belit, de-aia se prajeste la 80% din mobre. Eu prima oara am luat de la David Silver Spareparts din UK, si am avut probleme dupa 6,000 km. I l-am dat unui prieten la care merge brici. Acum il folosesc pe asta de la JT Electronics, care merge brici. Eu zic sa nu iti iei OEM. Nu e mare lucru sa iti faci cont la Paypal. La David Silver poti plati cu card, mie mi-a venit coletul in 4 zile. De echilibrat roata spate nu e asa simplu la VFR, e bucsa mai mare, si nu multi au. Eu in Brasov nu am gasit anul trecut. P.S. Vin si io la intalnire daca sunt pe zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunzzz Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Si eu astept intalnireeee :moto:mai ales pentru ca sunt proaspat proprietar ) astia mai noi in randurile vfr-istilor tre' sa udam vefericile ) sa se lase cu beree: )) cu sau fara alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 1. almostcyborg 2. Serj 3. norway gl 4. Gixu 5. gunzzz 6. Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) prezent si eu... Deci : 1. almostcyborg 2. Serj 3. norway gl 4. Gixu 5. gunzzz 6. Pacasac 7. Nebun@ke Editat Iulie 7, 2011 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impartial Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 M-as baga si eu la o intrunire in Bucuresti daca ar fii sambata asta, sau alta sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Daca facem in Bucuresti as prefera sa fie in timpul saptamanii, intr-o seara; in week-end sunt mai tot timpul plecat (si imi place asa ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelyan Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Nu intra omu' o zi pe forum, si deja va faceti de cap! Completez si eu lista... 1. almostcyborg 2. Serj 3. norway gl 4. Gixu 5. gunzzz 6. Pacasac 7. Nebun@ke 8. aurelyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Si eu prezent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Daca facem in Bucuresti as prefera sa fie in timpul saptamanii, intr-o seara; in week-end sunt mai tot timpul plecat (si imi place asa ). Tot in timpul sapt ma gandeam si eu. Joi seara, Piata Constitutiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Prezent si eu. Daca e in afara Bucurestiului, trebuie sa stiu din timp. Daca e in Bucuresti, oricand. 1. almostcyborg 2. Serj 3. norway gl 4. Gixu 5. gunzzz 6. Pacasac 7. Nebun@ke 8. aurelyan 9. kinder 10.Gomez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Tot in timpul sapt ma gandeam si eu. Joi seara, Piata Constitutiei? Joi seara e ok, Piata Constitutiei e ok. O sa ne intalnim cu CBR-istii, dar nu cred ca ne deranjeaza. Ora 19.00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Care dintre voi ati schimbat releul de incarcare la VFR VTEC 2002? Daca ati schimbat, de unde ati cumparat si care e mai rezistent? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Joi seara e ok, Piata Constitutiei e ok. O sa ne intalnim cu CBR-istii, dar nu cred ca ne deranjeaza. Ora 19.00? Mie unu' imi convine. Oricum pana la inceputul lui August sunt absent nemotivat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Care dintre voi ati schimbat releul de incarcare la VFR VTEC 2002? Daca ati schimbat, de unde ati cumparat si care e mai rezistent? Multam http://www.wiremybike.com/product_info.php?cPath=1_17&products_id=325 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antal Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Salut. Am tot citit de problemele cu releul de incarcare.Eu am releu cu seria SH 689A-12(vfr vtech 2002)sunt si astea cu probleme sau doar cele care sunt puse pe modelele de pana in 2001? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 normal un releu trebuie sa friga cand pui mana pe el?sau este facut asa ca sa am saua incalzita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 normal un releu trebuie sa friga cand pui mana pe el?sau este facut asa ca sa am saua incalzita? NU, nu trebuie sa friga, e normal sa se incalzeasca un pic, dar nu sa friga ... ii poti pune un radiator de proceasor de comp, dar sa stii ca asta e semn ca releul e pe duca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 i am pus si ventilator iar releul acum de o saptamana l am schimbat. asa ca nu stiu.astept pareri si opinii care ar mai putea sa fie motivul ca deja m am saturat si il las asa pana ia foc!!poate ii dau si niste benzina daca se mai arde si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Vezi sa fie lipit calumea de cadru. Ajuta mult. La mine era 1mm distanta intr-un capat (era o mufa prinsa acolo) si aveam probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Si eu prefer in buc in timpul sapt. Joi seara ok 1. almostcyborg 2. Serj 3. norway gl 4. Gixu 5. gunzzz 6. Pacasac 7. Nebun@ke 8. aurelyan 9. kinder 10.Gomez 11. Rechinulalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Atunci pe mine sa ma scoateti din lista, credeam ca e pe undeva prin tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Pai o sa fie intalnirea din Bucuresti , probabil saptamanala si separat va exista si o intrunire nationala, undeva in centrul tarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Pai pentru "undeva in tara e" numai ca unii nu au citit cum trebuie pentru ce s-a intocmit lista. O lasam deschisa pana prin jumatea lui august zic eu, pe urma in functie de cati suntem, poate ne intelegem sa ne adunam la vreo pensiune pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Nu-mi convine nici in centrul tarii, pentru ca e prea aproape Glumesc, vin oriunde. Pe langa Brasov sunt ceva locuri misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate