radu101 Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Mai, copchii, hai sa facem un recensamant. Eu, fiind mai lenesa din fire, nu prea recitesc pagini de forum din cretacic... Care aveti jucarii d-astea si din ce an? Si io am o jucarie din 92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cargo_02 Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 sal . am si eu una din 92, acum ii incerc un nou look, sper sa-mi iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Salutare katanisti! Si eu p-aici , dupa o indelungata cautare a acestui topic! Ce cauta la motociclete de strada nu pot sa inteleg Sunt mandrul posesor al Katanei din august anul acesta, este primul meu motor si imi place la nebunie....pozitie extra comfortabila, performante bune, iar mie unul mi se pare manevrabil si in oras, chiar daca e cam vacuta! De consum nu sunt prea multumit pan acum, cu mers sport/toruing cam 6...trebuie reglate si carburatoarele si filtrul de aer..eh, se rezolva! Asfalt uscat voua impreuna cu katanele! Exact asa vroiam si eu sa imi iau dar din pacate nu a fost sa fie anul asta poate la vara.... Sunt curios cum se comporta la drum lung (confort/pozitie/vant etc.) 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lsd Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Salutare. Are cineva de vanzare o maneta de ambreiaj sau un capac stanga pentru un GSX600F din 1999? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 @Infinity : pozitia la drum lung e foarte confortabila, am venit pe ea din Austria pana la Braila si nu mi s-a parut lung deloc drumul ; la vant protectie buna, e cam vacuta de felul ei si te protejeaja! @lsd : am eu o maneta de ambreiaj dar nu mai are bulbul acela de la capat, in rest e functionala, da-mi un pm daca te intereseaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tico_rs Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Si eu am una din '98 de vreo 2 luni si sunt f multumit de ea, mai ales ca e primul motor. partile bune sunt pozitia la drum, sound-ul (cel putin la a mea...), pretul si din cate am auzit, fiabilitatea. Ca parti nasolae, as enumera consumul ( 7-10 urban...), tinde sa rupa aderenta cam usor pt un begginer si faptul ca e maaare si nu e la fel de manevrabila ca altele, gen cbr sau RS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Ma inscriu si eu cu una din '94. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 am si eu un prieten cu una din 90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Nebunu` Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 salutari tuturor posesorilor de gsx f, am si eu un exemplar din 94, tobe borla, neagra. suza merge extraordinar in ciuda faptului k am avut mult de retusat la ea ( asta din cauza fostilor proprietari) . imi place la ea f f f mult pozitia in sa, faptul k are ceva vina in ea si k e fiabila. de viteza ve va pot zice, am mers cu 215 intr-a 5-a , mai mult nu m-a lasat inima . va salut din nou si aveti grija de ele ptr k sunt niste motoare monumentale. p.s. sunt incepator si nu mi se pare deloc greu de manevrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Salut fratilor.am si eu una din 1998 adusa din Germania anul asta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Salutare sunt si eu un posesor de gsxf din '95 . Motorul il am din sept2007 si am facut vreo 1500km cu el.sunt foarte multumit de el.pai...asfalt uscat si sa speram ca vine cat mai repede vremea de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 SI eu ma numar printre posesori de gsx600f unul din 98' --- Mesaj completat în 02 Feb 2008 13:22 -------------am si eu o problema la a mea ...trebuie sa ii schimb kitul de lant unde pot sa gasesc si eu unul mai bun si la ce bani? kat ma costa sa il pun si aceeasi problema am si cu cauciucul spate... astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Avem motoare prea bune ca sa stam pe pagina a doua a topicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 de azi sunt si eu posesor de GSXF de 750....an '99, 22k km...prima impresie, ca este grea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 @kytynel....corect corect, avem motoare belea. Eu tot nu inteleg ce cauta topicu asta la Motociclete de strada si nu la motociclete de viteza @zolly...stai linistit, cu timpu n-o sa ti se mai para asa grea, e chestie de obisnuinta.Mie cel putin, la viteza nu mi se mai pare deloc grea, in oras printre masini in coloana incepe sa-si arate greutatea dar m-am obisnuit.probabil ca un gixxer mi s-ar parea usor ca un fulg Sa ne vedem pe strada frati Katanisti P.S. Poate o punem si noi de-o intalnire intre Katane, ar fi frumos!Sleep on it ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Intradevar mie imi pare f tapan motorul sper sa tina mult si bine asa ia ziceti care sunteti din bucuresti ne intalnim sa vedem ce putem sa facem la ele? sa le tunam ceva? am niste ideei in cap poate cineva ma ajuta for_ever_bachelor asta e id-ul meu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max7 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 am o katana din 2002,f multumit de ea/el,cum vreti voi asfalt uscat si grija in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balaur_u Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Am si eu una GALBENA din '99. Are cineva carte de service la ea pe care sa o scaneze. As vrea sa-mi "fac" si eu una, si mi-ar trebui un model. Aveti idee unde gasesc suport pentru topcase?(in afara de Louis). In acelasi timp m-ar interesa daca stie cineva unde pot gasi si semnale pentru fata... Numai bine, Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 portbagaj am avut eu, dar l-am dat acum 2 zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balaur_u Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 , ghinion de nesansa...cu cat l-ai dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 +topcase 150 euro, daca nu gasesti, si te intereseaza, in 2 sapt vine un prieten din italia si pot sa-i comand unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolly_100 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 ii posibil asa ceva:http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&src=db&act=view&ID=5996 ???? Aia nu e din 99 niciodata ... seamana mai mult cu alea din 92-93... In '99 aratau asa --- Mesaj completat în 01 Mar 2008 10:42 ------------- Aia nu e din 99 niciodata ... seamana mai mult cu alea din 92-93... In '99 aratau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 asa arata a mea, si e din '99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balaur_u Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 +topcase 150 euro, daca nu gasesti, si te intereseaza, in 2 sapt vine un prieten din italia si pot sa-i comand unul... pai topcase am...imi trebuie doar suportul...ala cat face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 cam 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate