DonFlamingo Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Ok ramane atunci stabilit. De acuma miercurea la 7 jumate la arc. Desi daca stau bine sa ma gandesc putem stabili si o alta data in care sa ne intalnim pt noi gixxefistii. Hai care vine cu propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Ok ramane atunci stabilit. De acuma miercurea la 7 jumate la arc. Desi daca stau bine sa ma gandesc putem stabili si o alta data in care sa ne intalnim pt noi gixxefistii. Hai care vine cu propuneri? Ar fi o idee buna insa cred ca trebuie abia de al anu` , poate se mai inmultesc banditii full carenati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 De inmultit s-au mai inmultit! Am mai vazut prin oras mai multe, dar posesorii lor nu intra pe forum. Daca sunt pe motor si ii vad ii acostez ca nu avem incotro tre sa ne inmultim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Voi ce ulei ati pus la ale voastre , sintetic sau semisintetic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Motul 300V Factory Line full sintetic. Cica asta ar fi cel mai bun de pe piata la noi(si cel mai scump). Dar pt noi, adica amatorii cred ca si motul 7100 full sintetic e ff bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Motul 300V Factory Line full sintetic. Cica asta ar fi cel mai bun de pe piata la noi(si cel mai scump). Dar pt noi, adica amatorii cred ca si motul 7100 full sintetic e ff bun. Mie mi-au zis de la BS motors ca ei pun in modelul asta Motul 5100 10w40 semisintetic , cica l-ar papa pe ala sintetic si ca atare m-am conformat dupa ce au zis ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASU11 Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Salut, Am eu montat, si merge super. Daca vrei sa vezi ma gasesti la tel: 0741217076. Nu stiu ce schema are knox, dar eu mi l-am facut cu microcontroler, ca nu mai exista circuite integrate ca in schema originala. Daca vrei sa ti-l faci, iti pot da sfaturi... Numai bine, Laurentiu Mesaj completat Salut, Are cineva cunostinta de unde imi fac rost de un semering de furca...cred ca s-a spart ca a inceput sa curga cate un pic, acum cam tare...si nu vreau sa stiu ce se intampla cand se duce tot uleiul din furca... A schimbat cineva pana acum? E usor de schimbat? Numai bine, Laurentiu semeringuri gasesti la SKF www.badi.ro situati in bucuresti noi si costa 12 lei bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 "cica" l-ar papa pe asta 300v factory line. Pe 7100 nu cred. Oricum eu mi-am verificat nivelul de ulei si nu a papat nici 1 miligram nimic. Uite ca sa fii sigur maine de dimineata o sa verific nivelul si iti confirm daca mi-a luat ceva sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Mie mi-au zis de la BS motors ca ei pun in modelul asta Motul 5100 10w40 semisintetic , cica l-ar papa pe ala sintetic si ca atare m-am conformat dupa ce au zis ei Nae` oricum sa nu te uiti dupa ceva mai mult de 10w40 semisintetic...motsul 5100 ca nu are rost.....in primul rand si pe canicula motoru tre sa mearga bine ca ai racirea pe apa + ca nu te dai tu reising sa ai nevoie de altceva . Bivolul meu tot asta serveste si nu papa gram. In concluzie arunci cu banii in vant daca te uiti sa iei ulei "superior". sa ne vedem cu bine Mesaj completat Motul 300V Factory Line full sintetic. Cica asta ar fi cel mai bun de pe piata la noi(si cel mai scump). Dar pt noi, adica amatorii cred ca si motul 7100 full sintetic e ff bun. si ala e mult pentru un gsxf....cel mai potrivit e 5100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Azi la arc de la 7. nu stiu inca dc pot sta pana la 7.30 ... poate ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 eu n-am putut veni la arc astazi am stat sa schimb uleiul Mesaj completat Are cineva manual de repartii pentru modelul nostru sau stie unde se gaseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 eu n-am putut veni la arc astazi am stat sa schimb uleiul Mesaj completat Are cineva manual de repartii pentru modelul nostru sau stie unde se gaseste Daca te referi la manualul de utilizare (in care ai si niste chestii de service basic) il am eu in toate limbile. Alt manual nu mai stiu , eventual niste fise mai sunt pe net (piese de schimb). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Daca te referi la manualul de utilizare (in care ai si niste chestii de service basic) il am eu in toate limbile. Alt manual nu mai stiu , eventual niste fise mai sunt pe net (piese de schimb). Nu, ma refeream la manual de reparatie extins , pe cel basic il am si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Ia bagati ochiu aici sa vedeti ceva frumos tare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Ia bagati ochiu aici sa vedeti ceva frumos tare: Frumos , dar nu scrie cati cai putere are la 1255 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Banditu de 1250 are 98. Hmmm credeam ca o are ceva mai mult. Ehh oricum cred ca e ceva diferenta fata de 650. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Banditu de 1250 are 98. Hmmm credeam ca o are ceva mai mult. Ehh oricum cred ca e ceva diferenta fata de 650. Da si eu cred ... poate 108 Nm la 3.700 rot/min . Bai nu se compara cu moto nostru care are 64 cuplu mult mai sus. Practic cu banditul de o mie o tii cam pe-o roata asa. Caii putere chiar nu conteaza in cazul lui si in general dupa parerea mea. Vb unui prieten miarul e miar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Dintr-o succesiune de evenimente neprevazute (dar totusi "mirosite") si deci dintr-o pura intamplare am ajuns sa ma procopsesc si eu cu un polizor de-asta. Si cand te gandesti ca nu le suportam, efectiv nu le suportam si acu' o am in curte! Vedeti ironia sortii? So, am o Katana de 600 de prin '99 in stare impecabila, luata la un pret derizoriu. Ei, amu, ce-i de facut? (vorba lui Creanga) Primul pas e s-o inmatriculez pe RO si apoi (numai fiindca mi-a placut pozitia pe ea si faptul ca merge frumos) continuam investitia cu: bixenon, coburi si topcase, manere incalzite, windshield touring GIVI, toba sport, filtru aer K&N, bujii iridiu si eventual kit de Dyno jets, si mi-or mai veni mie idei pe parcurs. So, bine v-am gasit si o sa sar si cu poze cred ca maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balaur_u Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 semeringuri gasesti la SKF www.badi.ro situati in bucuresti noi si costa 12 lei bucata Mersi, o sa ma uit. Are idee cineva unde as putea sa fac ITP si in ce consta? Numai bine, Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASU11 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Mersi, o sa ma uit. Are idee cineva unde as putea sa fac ITP si in ce consta? Numai bine, Laurentiu ITP la fundeni dupa pod pe dreapta o cladire mare ADI STAR, costa 50 RON consta in testarea luminilor, semnale, frane si 2 poze dureaza 30 de min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Bine ai venit printre noi si tie,o sa te indragostesti de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Bine ai venit printre noi si tie,o sa te indragostesti de ea. Sa stii ca, cu cat o calaresc mai mult, cu atat mai mult mi-e mai draga. Imi place la nebunie pozitia si faptul ca are cuplu de jos. Si motorul e destul de elastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speed_CER Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Sa stii ca, cu cat o calaresc mai mult, cu atat mai mult mi-e mai draga. Imi place la nebunie pozitia si faptul ca are cuplu de jos. Si motorul e destul de elastic. Sa o stapanesti sanatos... Cel mai frumos e atunci cand te dai pe serpentine... bagaje la greu, pasagera in spate si asfalt curat. aaaa... amintiri frumoase PS: intr-adevar bazaie ca polizoru'.... BZZZZZ asta e a mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Sa o stapanesti sanatos... Merci frumos! Si a ta e "boboc" si vad ca e leita cu a mea Ce sa mai... sunt surori asta e adevarul! Wow cate bagaje ai pus pe ea? Cum se comporta la drum cu atatea bagaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASU11 Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Merci frumos! Si a ta e "boboc" si vad ca e leita cu a mea Ce sa mai... sunt surori asta e adevarul! Wow cate bagaje ai pus pe ea? Cum se comporta la drum cu atatea bagaje? polizoru de 600 se comporta ca un maxiscooter pe serpentine cu pasager si toate bagajele alea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate