onutz Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 cand n-are omu' ce face... zicea ca mi-l face sa mearga... sper sa nu-mi puna globulete pe cadru, in loc de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 Asta e noua decoratie a anului 2005-2006 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 Belea! Incearca sa cateri si cilindrul . Sa iti aduca mosul un motor nou pe care sa nu il mai urci in pom la anul!!! Bafta si LMA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onutz Postat Decembrie 25, 2005 Autor Share Postat Decembrie 25, 2005 Belea! Incearca sa cateri si cilindrul . Sa iti aduca mosul un motor nou pe care sa nu il mai urci in pom la anul!!! Bafta si LMA!!! motoru' nu-i rău. îi lipseÂşte doar un ghid de la o supapă. la anu' s-ar putea să fie tot în pom, dar la mine acasă. nu de alta, dar n-am garaj. La Mulți Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 Mai frate, mare e gradina si multi sar gardul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeDevil Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 eu zic sa-l pui orisontal si sa pui o sa pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 27, 2005 Share Postat Decembrie 27, 2005 Numai lu Klaus putea sa-i treaca asa ceva prin cap,nici nu ma mai mir,cred ca trec azi pe la el (mi-am schimbat motorul la Suzuki si nu cred ca o sa eu rabdare pana la primavara sa ma dau, ca sa vad de ce e in stare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu raven sha Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 sincer m-am uitat la pomul adus de tata pt craciun shi mi-a trasnit shi mie o idee de genul asta dar nu m-a lasat mama, oricum ma bucur ca nu sunt singurul cu idei de genul asta . KEEP ON HAVING FUN!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 mau taiat tziganii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 Ce dracu ai mai pățit mă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 Ce draq ai facut? Nu esti intreg la minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 (editat) ptr onutz: E tare faza cu motorul " de craciun" ptr AWD: in legatura cu piesele de nipru vezi ca e un tip nou venit care are nevoie de un cot de toba ptr un nipru... si a postat aici la chopperishti . Ptr Klaus si nu numai !!!! Poate se va zice ca sunt rasist dar eu stiu ce le-ash face puilor astora de cioroi.. mama lor de imputiti... Editat Ianuarie 4, 2006 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 m-au taiat tziganii Hai că nu trebuie să fim rasiÂşti de astă dată, Klaus nu a pățit nimik de la țiagani, ci doar s-a certat cu iubita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 Dragoste cu nabadai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onutz Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2006 Hai că nu trebuie să fim rasiÂşti de astă dată, Klaus nu a pățit nimik de la țiagani, ci doar s-a certat cu iubita... Nu s-a certat cu nici o iubită (momentan n-are). A fost o eroare de apreciere a distanțelor: Klaus s-a jucat cu o făclie incandescentă, pe care mi-a lipit-o din greÂşeală de față, iar eu am dat-o la o parte cu mâna în care țineam paharul de bere. Paharul i s-a spart în cap Âşi un ciob l-a tăiat pe față... Nu ne-am certat din cauza asta. Arsura mea a trecut Âşi tăietura lui e aproape vindecată. Singura urmare a acestei îtâmplări e că s-a cam terminat cu bețiile. Noul an ne-a prins cu mintea limpede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Nu s-a certat cu nici o iubită (momentan n-are). A fost o eroare de apreciere a distanțelor: Klaus s-a jucat cu o făclie incandescentă, pe care mi-a lipit-o din greÂşeală de față, iar eu am dat-o la o parte cu mâna în care țineam paharul de bere. Paharul i s-a spart în cap Âşi un ciob l-a tăiat pe față... Nu ne-am certat din cauza asta. Arsura mea a trecut Âşi tăietura lui e aproape vindecată. Singura urmare a acestei îtâmplări e că s-a cam terminat cu bețiile. Noul an ne-a prins cu mintea limpede. Bine ca s-a terminat cu happy end Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Super original ! Pacat ca nu exista o poza in care sa se vada tot bradul. Mai rezista saracutul cu toate fiarele alea pe el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 Excelent ce sa mai zic!...Initiam am crezut ca e vreo gluma nu ma asteptam ca omu' sa-si puna motocicleta-n pom. La multi ani all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 Bai nu va luatzi gatul intre voi. Nu e frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Super original ! Pacat ca nu exista o poza in care sa se vada tot bradul. Mai rezista saracutul cu toate fiarele alea pe el ? e blasfemie. Mai bine ma dau pe zapada cu moshu beat in spate, fara casca, haine si carnet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Singura urmare a acestei îtâmplări e că s-a cam terminat cu bețiile. Noul an ne-a prins cu mintea limpede. Minciună!! Ne-am îmbătat ca porcii seara de 2 spre 3 ianuarie: Klaus, Onutz, Gabi Mobristu, eu, Vlad Âşi Luki (în afară de Vlad Âşi Luki, restu suntem forumiÂşti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate