Slim Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 are cineva de imprumutat sau de vanzare o pereche de genunchiere S sau M pentru o pasagera? daca mai merge cineva la mare in weekend dati un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 Trebuie sa-l intelegi pe Calin, a postat aseara la 10, sigur era beat. Asa-s oamenii care nu tin la bautura dar adorm greu. prietene, uite ca ti-am pierdut numarul si sint nevoit sa-ti zic aici: am baut atunci impreuna, dar de beat ce-am fost am si uitat de tine. te rog sa ma ierti, promit ca dau eu urmatoarea bere (asta presupunind ca nu pic in sant pina o termin pe-a mea). dar poate-mi amintesti tu? sint convins ca sintem prieteni de catarama, dar totusi te-am uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Ca sa citez un clasic in viata (dar beat mort), 'numai bea!'. Ca de aia! Te tin minte ca ai promis ca dai o bere. prietene, uite ca ti-am pierdut numarul si sint nevoit sa-ti zic aici: am baut atunci impreuna, dar de beat ce-am fost am si uitat de tine. te rog sa ma ierti, promit ca dau eu urmatoarea bere (asta presupunind ca nu pic in sant pina o termin pe-a mea). dar poate-mi amintesti tu? sint convins ca sintem prieteni de catarama, dar totusi te-am uitat Si tu aveai candva un neuron mic si amarat, ai reusit sa-l faci muci. era un motor fff frumos aireusit sa o faci varza,,,pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Aseara ieseam din Iasi spre targul frumos cand trece pe langa mine un VFR 1200 (inconfundabila dupa masca fata). Motocicleta e superba. Am sa visez la asa ceva cadn am scresc mare. Vfr 1200 + Camaro SS 1969 . Felicitari posesorului, probabil erau din Neamt ssi se indreptau spre Tecu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mura delmura Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 ce culoare avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 ce culoare avea? de cand iti place tie honda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mura delmura Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 se poate sa fi semanat cu Honda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 se poate sa fi semanat cu Honda! adica ar putea VFR-ul sa nu fie Honda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mura delmura Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 poate e ... modelul nou!!! a suferit un ... "facelift"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 13, 2011 Autor Share Postat August 13, 2011 un service foto in Iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 un service foto in Iasi? Este un magazin Canon după BCU cum mergi înspre Păcurari, înainte să ajungi la blocuri. Din câte țin eu minte era și service, dar nu bag mâna-n foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Care stie unde se poate vopsi o geaca moto, de piele, in Iasi, dar sa iasa OK? Str Uzinei, pe langa E-on gaz; Str Pantelimon Halipa (?), pe langa biserica aia in constructie de la semafor, cumva vis-a-vis de spatele bisericii. Cu astea 2 ateliere de pielarie am avut contact, sigur mai sunt si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 15, 2011 Autor Share Postat August 15, 2011 http://www.oddee.com/item_96932.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 (editat) Lumeee, am un pisoi gasit pe strada ca vai de el, nici 1 luna nu cred ca avea ca nu ii dadusera nici ochii, acum e bine mersi dar din pacate am deja o pisica si parca 2 e deja cam mult + ca nu am chef de mai multi. Detalii pe PM sau 0762683122. Editat August 24, 2011 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Efectuez reincarcarea instalatiei de aer conditionat si climatizare cu freon la orice marca si model de masina. Pretul variaza intre 80-100RON. TEL : 0757 204 089 - Iulian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Foarte tare: http://www.dcnews.ro/2011/09/de-marti-motocicletele-smurd-vor-circula-prin-bucuresti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 6, 2011 Autor Share Postat Septembrie 6, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floris Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 (editat) http://www.220.ro/faze-tari/Bataie-In-Trafic/ennbAkwJm2/ Editat Septembrie 27, 2011 de Floris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 bai, ce somn i-a dat! altfel, mare greseala sa-ti dai jos casca de pe cap! Aseara ieseam din Iasi spre targul frumos cand trece pe langa mine un VFR 1200 (inconfundabila dupa masca fata). Motocicleta e superba. Am sa visez la asa ceva cadn am scresc mare. Vfr 1200 + Camaro SS 1969 . Felicitari posesorului, probabil erau din Neamt ssi se indreptau spre Tecu e din Iasi posesorul daca era visinie/neagra. a avut inainte tot un VFR dar de 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 @dexxter: multam, e posibil sa fi fost din visinie, era seara si aveam soarele in fata, nu am putut distinge culorile corect. Am sa belesc ochii dupa vfr-ul asta prin oras . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreipr Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Aseara am vazut cum e sa aluneci pe nisip (sau ce o fi fost pe jos pe acolo, in rondul de la Agronomie). Problema e ca nu l-am vazut si m-a luat complet prin surprindere. Am mai vazut si in restul orasului portiuni cu nisip si pietre. Nici nu mai ai pe unde sa te plimbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 (editat) nisip in intersectii: - in intersectia de la Tesatura - intersectia nicolina cu soseaua ce duce spre voinesti, acolo e si rampa/ panta deci aveti grija - azi mi-a alunect spatele* cum coboram podul alexandru (langa Bras) pe prima banda - strada paralela cu copoul (n iorga sau cum se cheama) este in constructii in dreptul facultatii de arte -> mult pietris si nisip A inceput sa-mi alunece* mult prea des roata spate zilele astea, a scazut temperatura, gumele nu se mai incalzesc suficient, deci aderenta din parti. Mi-a alunecat spatele* si acum cateva zile pe sculeni (probabil nisip, in curba S), deci pentru mine sezonul de dat tare s-a incheiat, acum merg catinel si precaut. PS: salutari Chucky, urcai copoul si te-am vazut abia cand erai in dreptul meu. * fara sa cad Editat Octombrie 6, 2011 de robertd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Daca am gresit cu ceva, poti sa ma corectezi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Salut. Unde pot replica o cheie fara cip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate