gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Ai tricou alb azi? nu, dar mi s-a stricat ambreiajul de la farul schimbatorului de viteze ciclotronic. te bagi sa-i schimbi bujia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 nu, dar mi s-a stricat ambreiajul de la farul schimbatorului de viteze ciclotronic. te bagi sa-i schimbi bujia? e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) e bine. daca-ti spun unde se face vopsire electrostatica ma lasi sa traiesc? ca sa nu dea astia iar cu rip... Editat Octombrie 30, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Stiu eu, stiu eu!!! Se face la atelierul de vopsit electrostatic! :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Bine ca sunteti voi sanatosi, restul se indreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Stiu eu, stiu eu!!! Se face la atelierul de vopsit electrostatic! :P prietene, e posibil sa fi salvat o viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Eu zic ca mai bine zici tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Eu zic ca mai bine zici tu! hai sa jucam "spinzuratoarea". vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 hai sa jucam "spinzuratoarea". vrei? Da, spanzura-te tu primul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Pucule, eu ti-am zis sa nu te mai uiti pe Protv, da' nu m-ai ascultat si-acuma iar te crezi Steven Seagal. sa stii ca nu te mai las la TV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Pucule, eu ti-am zis sa nu te mai uiti pe Protv, da' nu m-ai ascultat si-acuma iar te crezi Steven Seagal. sa stii ca nu te mai las la TV. PescaruÂş eÂşti tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 care stie unde gasesc niste pantaloni termici, la un pret decent, in iasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 care stie unde gasesc niste pantaloni termici, la un pret decent, in iasi ? vrei sa zici termopanici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 da ... unii ii zic si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 care are garaj prin zona pacurari? moara de foc? etc? vreo combinatie de adapostit motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 care stie unde gasesc niste pantaloni termici, la un pret decent, in iasi ? Cei mai buni ii gasesti prin siraj, costa vreo 8-9 lei... se mai numesc popular "izmene". AUR curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 nu orice pereche de carpa, numita popular "izmeana" e si eficienta impotriva frigului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 (editat) e veche, de vara trecuta, dar m-am gandit ca merge la off topic. scuterist anti-talent:) Editat Noiembrie 1, 2009 de insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 e veche, de vara trecuta, dar m-am gandit ca merge la off topic. scuterist anti-talent:) =))) am recunoscut personaju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2009 =))) am recunoscut personaju parca parca-l stiu si io de undeva... e tipu' anti-alcool care ma tot bate la cap de fiecare data cind ma vede ca alcoolul e nociv si ca sa ma apuc de yoga ca el, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 parca parca-l stiu si io de undeva... e tipu' anti-alcool care ma tot bate la cap de fiecare data cind ma vede ca alcoolul e nociv si ca sa ma apuc de yoga ca el, nu? sa inteleg ca acu e intr-o pozitie de yoga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) Fara gluma, stie cineva de unde pot cumpara lame pentru ferastrau de traforaj? Dar vreau ceva concret, nu sa ma trimiteti la Praktiker sau dupa alte magazine care vand potcoave de cai morti Editat Noiembrie 3, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 Fara gluma, stie cineva de unde pot cumpara lame pentru ferastrau de traforaj? Dar vreau ceva concret, nu sa ma trimiteti la Praktiker sau dupa alte magazine care vand potcoave de cai morti eu am luat demult din bazar, poate mai sint si-acum. am azi un drum prin Dedeman, intreb si de pinze pentru tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Fara gluma, stie cineva de unde pot cumpara lame pentru ferastrau de traforaj? Dar vreau ceva concret, nu sa ma trimiteti la Praktiker sau dupa alte magazine care vand potcoave de cai morti vezi pe la librariile vechi, daca nu in talcioc duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 nu au pinze de traforaj in dedeman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate