Alveola Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 A trecut, asa ca va intreb: cum ati fost pacaliti de 1 aprilie? Nimic, nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Nimic, nimic? ca prietena e insarcinata? nu stiu altii cum sunt,da eu nu prea am gustat gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 ca prietena e insarcinata? nu stiu altii cum sunt,da eu nu prea am gustat gluma cu tine sau cu altul? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) cu tine sau cu altul? ) that's evil Editat Aprilie 6, 2010 de Thh_89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Asa, vad ca s-a spart gheata Intre timp, pana mai scrie careva cum a fost sau a pacalit la randul lui, uitati-va la un filmulet mai mult decat educativ pentru noile generatii: Editat Aprilie 6, 2010 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) http://vimeo.com/7394629 da asta va place? Editat Aprilie 7, 2010 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 http://vimeo.com/7394629da asta va place? Mie imi place. Omul pare sa fie profesionist (si nu politist sau angajat la curierat sau la pizza ci circar). As vrea sa stiu macar 10% din cat stie ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) asa vreau si eu sa il fac, cel din poze are codita de kawa 636 si e negru, al meu va fi alb ... in poze e un prieten italian din swotgang www.swotgang.com Editat Aprilie 8, 2010 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) asa vreau si eu sa il fac, cel din poze are codita de kawa 636 si e negru, al meu va fi alb ... in poze e un prieten italian din swotgang www.swotgang.com in poza a 2-a e frumos cum merge el,dar toata lumea se uita in partea opusa ) HELLO,sunt aici mah Editat Aprilie 8, 2010 de maryan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 da da... pe 900rr poti incepe f bine. dar cum toti din swot au f4i, care vad ca si pe americani i-a innebunit. oricum. injectie rulz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niprist Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 cine ma poate indruma si pe mine spre o scoala de soferi in iasi?? eventual un instructor. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Sorin, zis si Panseluta 0745 / 679 360 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 ai uitat de mine.... mertan eu va invat cum sa mergeti fara ulei in motor si sa mergeti pe o roata.... bineinteles printre jaloane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 wtf ... nici aici nu scap de astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luck Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ..........Tatal autostivuitorul.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Salut Niprist, eu te dau pe mana taticilor in ale motociclismului..Bogdan Gorincioiu 0749125622. Pe langa faptul ca te va invata sa mergi pe moto..te poate si ajuta cu service-ul la mobra. Apeleaza cu incredere la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niprist Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Salut Niprist,eu te dau pe mana taticilor in ale motociclismului..Bogdan Gorincioiu 0749125622. Pe langa faptul ca te va invata sa mergi pe moto..te poate si ajuta cu service-ul la mobra. Apeleaza cu incredere la el. cu respect multumesc lui Calin si lui Mihai pentru raspunsuri. eu aproape am teminat de reconditionat un nipru (de unde si numele pe forum) . sper sa il inscriu in circulatie cat mai rapid, dar sa fac si scoala intre surubareala si servici. acum am fost la 2 scoli dar la ambele am fost intampinat cu sictir cand am intrebat de categorie si asa am zis sa intreb pe forum. multumesc si am sa contactez cat mai curand ambele persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciureanu Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Deci ...ma lovit un prost ... ok ne intelegem noi imi da asigurarea, omu are asigurare de la CArpatica :| de aici se complica tb, ma duc la asigurare la aia ma i au aia la misto, ca cica cum sa dea ala peste tine ca tu defapt faceai liniutza cu el si nush ce (WTF!) in fine il conving eu cum s a intamplat ii spune si ala care a dat peste moto.Apoi imi face poze la moto si ramane sa ma sune dupa ce face dosaru.Au trecut 2 zile a sunat si cica mai mult de 1 mil jumatate ei nu pot oferi X(X(... si eu am crapata carena fatza, laterala stanga , coditza si cadrul de bord. stie cineva vreo solutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Deci ...ma lovit un prost ... ok ne intelegem noi imi da asigurarea, omu are asigurare de la CArpatica :| de aici se complica tb, ma duc la asigurare la aia ma i au aia la misto, ca cica cum sa dea ala peste tine ca tu defapt faceai liniutza cu el si nush ce (WTF!) in fine il conving eu cum s a intamplat ii spune si ala care a dat peste moto.Apoi imi face poze la moto si ramane sa ma sune dupa ce face dosaru.Au trecut 2 zile a sunat si cica mai mult de 1 mil jumatate ei nu pot oferi X(X(... si eu am crapata carena fatza, laterala stanga , coditza si cadrul de bord. stie cineva vreo solutie? Vorbeste cu orestte ca te indruma el cel mai bine. Am avut si eu mult show cu muistii aia de la Carpatica dupa ce o vaca asigurata prin RCA la ei mi-a facut masina dauna totala. Daca nu rezolvi insa si vrei "razbunare" cumpara o masina veche si ieftina (tabla sa fie buna), fa'i o asigurare la Carpatica si fa'i dauna totala masina prostului care a intrat initial in tine (nu pentru accident ci mai degraba ca si-a facut RCA la Carpatica) apoi in functie de starea masinii poti sa'i mai faci o dauna totala si vreunui director Carpatica Iasi, sa vedem lui cat ii da despagubiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciureanu Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 NU ma intereseaza razbunarea ... eu vreau sa im repar moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
user de forum Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 NU ma intereseaza razbunarea ... eu vreau sa im repar moto In momente ca astea parca nu ma simt asa vinovat fara RCA.... cu sau fara, tot aia e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Ia numar de dosar, vezi in ce stadiul este dosarul, fa sesizare la CSA! Direct, fara sa ii mai ameninti! Ca iti pierzi timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 In momente ca astea parca nu ma simt asa vinovat fara RCA.... cu sau fara, tot aia e... pai intre cu si fara parca sta un dosar penal,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciureanu Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 numar de dosar iau de la asigurare sa inteleg... si sezisare la csa unde exact fac :"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate