wolf4mwolf Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 (editat) "HABARNIÂŞTI DIN TOATĂ LUMEA ........UNIĂI-VĂ !!!" Editat Ianuarie 13, 2006 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Geniala ideea ! Daca n-as fi la 700 de km distanta as veni si eu. Neaparat sa faceti poze daca mergeti cu motocicletele, si va doresc distractie placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 MA BAG , MA BAG .... (: Ce n-am inteles e daca fiecare isi ia bilet separat sau ne stringem mai multi si stam impreuna ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Clar ca impreuna,separat n'are nici un farmec.Si neaparat pe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 o sa fac eu nishte stykere cu -Habarnam Riders Club- shi la prima intrunire din vara va dau le totzi! sau shi la asta din 3-5 februarie de la Hunedoara! ne vedem pe motoare cu palarii albastre in cap! yeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 16, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2006 Chestia cu biletele de grup nu e realizabila. Pentru ca cineva va trebui sa se intalneasca cu toti si sa stranga banii si dupa aia sa se duca sa le cumpere. Cel mai bine fiecare isi cumpara biletul. Ca poate unul vrea in loja si altul mai in spate. O sa iasa neconcordante. Iar cu motoarele nu merge ca ... E FRIG. Eu o sa ma prezint cu prietena vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Baiazide... ai avut o idee de milioane! Stii ce amintiri placute imi trezeste cartea asta? Hai ca ne vedem in fata la teatru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 AM LUAT bilete pe randul 6, locurile 4,5,6 (Eu + Miss Otoman si MateiVFR) Un prieten a luat pe randul 6, locurile 7,8 Grabiti-va!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Vine si eu cu mine cu tot! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 Vine si eu! Ry. Zic sa va luati bilete azi sau maine! Nu de alta, dar locurile se ocupa. Daca eu mi-am luat pe randul 6 ... clar ca de la 1-5 erau 'cam' ocupate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2006 ULTIMA ZI!!! AZI LA 6:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Am fost la premiera piesei si pot sa garantez ca e excelenta! Dabija pune in scena doar chestii faine asa ca merita! Muzica iarasi e deosebita... Nu mai spun ca e cartea copilariei mele alaturi de Micul Print Aveti grija sa-l aplaudati pe dl. Piculina, care este motociclist de-al nostru! Da, suntem mai rau decat "La Piovra" Avem si-n lumea asta oameni! Vizionare placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Hai ca vin shi io cu booboo ne-am decis.... S-a dus sa cumpere bilete acum! Daca mai vrea cineva.... sa zica! rog seriozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Mai pai s-ar putea sa apar si eu la piesa daca tot tre sa ne cultivam...:)Sa ne vedem diseara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Frumoasa piesa, simpatice amintiri (remarcabila scenografia: niste castraveti de poveste mari cat mine din care-ti venea sa musti). Poate nu era chiar atmosfera Habarnam pe care mi-o imaginam eu, dar m-am amuzat de minune. Daca acum un an mi-ar fi zis cineva ca o sa ajung sa discut despre teatru pe site-uri cu motociclisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate