GeorgeB Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 sa fie ! eu sunt la capitolul amatori cand vine vorba de scule am niste maver cuplate cu mitchelluri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apaminerala Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Unii vorbesc pe forum, altii nu stau acasa Tocmai m-am intors de la Dunare, 70 de km pe bicla dus intors, la dus am mers vreo ora in bezna, nicio lumina pe dig, doar ca fulgera in Tulcea, vreo 2 ore petrecute intr-un tufis, ascuns de ploaia mocaneasca, atipit pe la pranz si trezit ca ars, ca trecea un sarpe peste mine, multi multi somotei pana intr-un kilogram intorsi in Dunare. V-am zis ca sa va fac in ciuda Stau in singurul oras aflat intre 3 ape mari, care nu are nici macar o balta decenta in preajma. Editat Iulie 24, 2011 de apaminerala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Salut! De curand m-am reapucat de pescuit! Am scos vechile lansete si am observat ca sunt cam terminate! Asa ca vreau sa le inlocuiesc! M-am gandit la 4 lansete tele de 3 m 60-120g/80-150g+mulinetele aferente! Ideea e ca pe net sunt cam scumpute! Daca stiti ceva mai ieftin va rog sa spuneti! Am observat ca sunt destui pescari printre noi si prefer sa postez aici! Mentionez ca pescuiesc predominant pe balta si destul de rar pe dunare! In Europa merita sa ma duc? Din ce am mai citit pe forumuri de pescuit se pare ca majoritatea magazinelor de acolo se aprovizioneaza! Ce mi-a facut cu ochiul in cautarile mele pe net sunt astea: http://www.magazinpescuit.ro/combo-crap-okuma-p-3285.html http://www.magazinpescuit.ro/lanseta-lineaeffe-tele-universal-wtc-p-7199.html dar nu vreau sa le cumpar si sa observ ca le luam din alta parte la jumatate de pret! Va multumesc! Daca vrei sa pescuiesti la crap atunci i-ati gandul de la lansete telescopice. Cel putin din doua bucati la 3.60 sau 3.90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Unii vorbesc pe forum, altii nu stau acasa Tocmai m-am intors de la Dunare, 70 de km pe bicla dus intors, la dus am mers vreo ora in bezna, nicio lumina pe dig, doar ca fulgera in Tulcea, vreo 2 ore petrecute intr-un tufis, ascuns de ploaia mocaneasca, atipit pe la pranz si trezit ca ars, ca trecea un sarpe peste mine, multi multi somotei pana intr-un kilogram intorsi in Dunare. V-am zis ca sa va fac in ciuda Stau in singurul oras aflat intre 3 ape mari, care nu are nici macar o balta decenta in preajma. domle daca nu ai venit cu monstru', nu se pune domle! Daca vrei sa pescuiesti la crap atunci i-ati gandul de la lansete telescopice. Cel putin din doua bucati la 3.60 sau 3.90 Pai nu imi spui nimic nou! Dar merge si cu tele! A mers pana acum, sigur va merge si in continuare! Doar ca va fi mai dificil in lansare si drill! Editat Iulie 24, 2011 de klu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 din pacate pe majoritatea baltilor trebuie sa arunci departe ca sa prinzi ceva. daca nu plantezi, cu telescopice mai mult injuri... eu am de 3 ani doua bete din Europa FL carbon de 3.90 si sunt f multumit de ele. mulinete recomand Okuma powerliner - raport pret/calitate f bun. PS daca vrei SH am 2 bete de 3.60 - sert harlow, si shimano alivio de care m-am cam plictisit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Chub Outkast 3.90 ! http://carpio.ro/prod.php?id_cat=23&id_prod=1471&id_producator=21 faci ce vrei cu ele. daca reusesti sa rupi una dinasta sa ma anunti si pe mine telescopicele sunt un mare compromis in pescuitul la crap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 klu PM si te duc eu in raiul lansetelor, unditelor si al mulinetelor ... de toate lungimile si greutatile, so evident dupa buzunar eu zic sa mergem pe dunare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Cum am zis! O sa merg in Dragonu' portocalbastru si o sa vad ce si cum! Multumesc tuturor pentru sftauri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 la alea din dragon sa te uiti atent la inele. sa fie aliniate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 la alea din dragon sa te uiti atent la inele. sa fie aliniate. Pai merg cu ceva oameni priceputi! Am fost acum in Decathlon! Au ceva scule, dar mi a placut o lanseta tele de crap, cu inele prinse ca la cele din 2 bucati! 200 ron! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 pai la 200 ron gasesti SH bete bune din clase superioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Deci da! Fusei in dragon dimineata! Si normal ca am facut un compromis! 4 bete din 2 bucati 2,70 fibra plina, cica 120-250g (oare)! Intra usor in portbagaj si stau bine si pe moto! Au filet la imbinare, dar inelele sunt cam de cacao! Dar la 25 de ron bucata... Treaba e ca nenea care m-a ajutat in alegere mi-a promis o barcuta! Deci as rezolva si cu distanta de lansare! Una peste alta sunt ok betele! Fir intins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Daca mai aveti nevoie de echipament incercati si aici . Daca nu gasiti ce cautati puteti pune anunt de cumparare Fir intins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) Daca mai aveti nevoie de echipament incercati si aici . Daca nu gasiti ce cautati puteti pune anunt de cumparare Fir intins! ceva fir intins am avut! al 5 lea de la stg la dr avea 3 kg! http://www.youtube.com/watch?v=STw2_hWIXhE&feature=player_detailpage 12 kg in total de la 4.30 am la 9.00 am! Editat August 3, 2011 de klu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Ceva capturi anul asta baieti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 mai mult la caramida m-as duce in weekend la un clean pe Neajlov/Sabar, mai e vreun amator pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Poate sa faca rost cineva de episodul din 28 august cu Dan Pavaloiu "Natura si aventura" de pe TVR 2? Fac cinste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Pavaloiu are emisiune de pescuit? Bag pixu dece-am plecat?! (Eram parteneri de pescuit ...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=STw2_hWIXhE&feature=player_detailpage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Pavaloiu are emisiune de pescuit? Bag pixu dece-am plecat?! (Eram parteneri de pescuit ...) Da,are,nu doar cu pescuit ci si cu vanatoare,trasee montane,etc...Si daca ma intreb i pe mine este mult peste Tarus sau Tibanu http://www.youtube.com/watch?v=STw2_hWIXhE&feature=player_detailpage Bravo...si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Ceva capturi anul asta baieti ? Eu am fost de joi noaptea pana ieri seara la crap. N-am prins nimic. Diferentele de temperatura noapte/zi au fost foarte mari. Poate a fost si asta o cauza. Tu ai iesit pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 cine se pricepe, e vreo deosebire intre hameiul asta si cel din bere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 frumos clean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Bravo...si la mai mare Mersi la fel! A fost prima partida din ,,cariera'' de genul asta! La 5.00 am fost pe balta si la 9 am plecat! !5 kg de grap, cel mai mare 3100g, cel mai mic 800! Din 4 lansete in balta dupa o ora mai aveam una singura! 5 kg le am eliberat 10 le-am luat! Sper sa nu fie ultima de genu! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 La ce balta ai fost??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate