Buster Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 pai hai sa ne strangem.... eu sunt din Constanta si voi veni tot cu "conserva" ca motorul e la "terapie". Astept un semn de la voi...... Tot pe la guirgeni pe langa pod stiu un loc foarte bun de stiuca, unde am avut rezultate bunicele..... Haideti sa o stabilim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 pai hai sa ne strangem.... eu sunt din Constanta si voi veni tot cu "conserva" ca motorul e la "terapie". Astept un semn de la voi...... Tot pe la guirgeni pe langa pod stiu un loc foarte bun de stiuca, unde am avut rezultate bunicele..... Haideti sa o stabilim! pai hai sambata si duminica. daca suntetzi de acord sa ramanem peste noapte la cort. daca este vorba de balta din dreapta podului cum mergi la bucuresti, a secat mult de tot si apa e mica tare si au intrat baietzi cu hodorobu si au zapacit-o. da mere avatul bine la dunare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 o sa fie cam "extrem" la cort..... Nu ma gandeam la nici o balta, ci la malul drept al dunarii, in sensul spre slobozia. Hai sa o fixam Duminica si sa strangem o gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 o sa fie cam "extrem" la cort..... Nu ma gandeam la nici o balta, ci la malul drept al dunarii, in sensul spre slobozia. Hai sa o fixam Duminica si sa strangem o gasca eu merg! am fost acolo acum 2 saptamani da nu am luat stiuca. nici nu cred ca e. tu cand ai fost? oricum frumoase peisaje! pai pana in delta nu e chiar atat de mult mai ales ca plecam din constantza. am prins stiuca aici la Lunca dupa Ceamurlia de jos. merg oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) si eu merg Nu ar fi rau daca am face o delta. Am un amic motociclist la murighiol. S-a oferit sa ne ajute cu o barca si sfaturi daca mergem pe la el. La mine problema este de sambata ca muncesc.... Editat Octombrie 31, 2006 de Buster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 si eu merg Nu ar fi rau daca am face o delta. Am un amic motociclist la murighiol. S-a oferit sa ne ajute cu o barca si sfaturi daca mergem pe la el. La mine problema este de sambata ca muncesc.... io mai bine zic in delta daca nu mai gasim pe alt cineva care sa nu poata sa vina din cauza distantei, si poate sa vina la giurgieni sau fetesti. plecam duminica dimineatza de tot, sau sambata dupa servici, si dac ti-e extrem la cort potzi sa dormi in conserva : P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 EU PLEC LA MURIGHEOL SIMBATA PE LA 9 DIMINEATA DACA SE STABILESTE CEVA SPUNETIMI SI MIE, POATE NE VEDEM ACOLO (SA STIU SI EU SA-MI IAU SCULELE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 EU PLEC LA MURIGHEOL SIMBATA PE LA 9 DIMINEATA DACA SE STABILESTE CEVA SPUNETIMI SI MIE, POATE NE VEDEM ACOLO (SA STIU SI EU SA-MI IAU SCULELE) Lasa un numar de tel, si in cazul in care se face ceva... ne auzim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Lasa un numar de tel, si in cazul in care se face ceva... ne auzim! 0726697975 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2006 cine vine la giurgieni duminica 3 nov la un spining? 0788963254 sms ca poate is pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 cea mai "nobila" ramura , cu un pas doar sub marea arta care este FLY-ul Si vremea devine numai buna de tarat table prin apa Korrrekt frate,eu practic de aproape 15 ani fly fishing-ul,si nu cred ca as putea sa ma las pt o alta ramura a pescuitului sportiv(poate spinning la stiuca din cand in cand). Intre 9-19noi.ma aflu in Delta la Crisan la cautat stiuci,poate iese ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Care stiti, Dinu s-a intors sau mergem sa il resuscitam? Era pe balta cu cortu la Dunare in we. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 am vorbit azi cu el... deci s-a intors. Din considerente financiare a trebuit sa abandonez gasca pentru we ce a trecut, in schimb propun sa relansam o partida de spinning pentru sfarsitul acestei saptamani. HAideti sa facem un plan de "atac" sa vedem pana la urma cine merge si pe unde mergem. De maine promit ca imi fac lectiile si o sa revin cu informatii: unde trage si ce mai trage, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 6, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2006 Care stiti, Dinu s-a intors sau mergem sa il resuscitam? Era pe balta cu cortu la Dunare in we. aiurea.... era cat pe ce sa mor de cald in cort !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Eu am gasit un loc bun de pescuit de pe mal (pe un canal in Murighiol), va bagati la un pescuit simbata??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Care, unde? In Insula mare a Brailei vine cineva? Stiu cateva locuri "de succes" pe bratul vechi. Crap taticu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 0726697975 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& VA DAU CLASA LA RAPITOR... SI CU CE NE DEPLASAM..?? DACA ESTE URAT TIMPU !!! AS MERGE SI EU ...SA NE DISTRAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& VA DAU CLASA LA RAPITOR... mai vorbim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2006 merem undeva sambata, duminica? cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 amatori de pescuit in vestul tarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 (editat) va pricepeti la pescuit? daca da, in ce locuri? capturi mari? detalii Editat Martie 6, 2007 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 cand am citit titlul am crezut ca vrei sa ne testezi metehnele centuriste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 cand am citit titlul am crezut ca vrei sa ne testezi metehnele centuriste. nu chiar:d vroiam sa stiu daca se strange lumea si merge la pescuit (eventual cu motoarele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktm_geo Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Pai da...pot sa spun ca ma pricep cat de cat...si am fost si cu motorul la peste...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 poveste de pescar io odata am dat cu lanseta, si eram la 10 metrii de apa, intre mine si ea, fiind mult noroi...saracu peste...unu am prins si l-am inecat in mocirla...am scos un ghem de noroi din apa de atunci, m-am lasat de sportu asta....bunica-miu prima data si ultima data, a scos pestele cu atata suparaciune incat l-a aruncat la dracu-n praznic noroc cu taicamiu si fratimiu care salveaza onoarea de pescari a familiei...astia-s obsedati...pleaca in delta, la mare, la dunare, etc, numai ca sa dea la peste... mie imi place sa dau la undita si sa ascult in casti rock in timp ce fumez cate-o tigara binenteles, si pestele sa traga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate