Hellryder Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Motociclete ati vazut destule, acum fetele: Restul AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Fete sunt si se pe strada gramada...chiar voiam sa fac poze la noul kawasaki zx10r si s-a asezat una pe ea...bine macar ca s-a dat jos imediat sa se duca nu stiu unde ca o rugam frumos sa se dea jos sa fac si eu poze cu motorul ( nu eu pe el - doar motorul ). Sincer acest SMAEB mai mult aduna oameni pentru femei ca sunt destui tarani care vin si asa de cand este in paralel cu cei cu tunning de masini, nu stiu cum ii zice. Doar uitati-va pe site la smaeb si veti vedea ca mai mult sunt femei - pardon numai femei in bannerul siteului...domnilor, este un showroom de motociclete si accesorii nu de femei care mai de care pline de silicoane si bronzate la solar. Eu daca vreau sa vad femei ma duc in alta parte, un striptease club, dans la bara...etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 11, 2009 Autor Share Postat Aprilie 11, 2009 Esti carcotas. Si offtopic, topicul se cheama "FETELE de la SMAEB" pentru poze cu moto vezi ca e topic separat pour les connaisseurs... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) Hai mai Survolaj nu mai fii asa de vehement, este lucru cercetat si demonstrat ca orice lucru de pe lumea asta primeste mai multa atentie daca este prezentat de o femeie atractiva din punct de vedere fizic. Apoi, ca 90% din atentie este indreptata spre femeie si 10% spre produs este alta poveste. Dar, in timp ce masculii saliveaza inchipuindu-si tot felul de scenarii cu aceste femei, iar sexul slab priveste cu invidie la formele sculptate parca de catre nu stiu ce vrajitor al zilelor noastre, la un moment dat poate din greseala sau poate din cine stie ce alt motiv le fuge privirea spre acel produs prezentat de aceste creaturi fantasmagorice si de aici la firma de pe acel produs, mai exact producatorul. Apoi cand vor fi in cine stie ce loc la un moment dat in viata si isi vor aduce aminte de acea femeie frumoasa (dpdv fizic) indubitabil isi vor aduce aminte si de produsul (producatorul) prezentat de ea si de aici se ajunge ca populatia sa constientizeze mult mai clar existenta acelui produs (producator) si desigur achizitionarea sa sau cel putin discutarea cu alte persoane (reclama) vis-a-vis de produsul in cauza. Editat Aprilie 11, 2009 de CrisLuca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) Asaaa ... cu riscul ipocriziei: ... m-a cucerit privirea ei! Editat Aprilie 11, 2009 de U R S U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mist Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 adevarul este ca asta iese prima data in evidenta cand te uiti la ea...privirea )....ur funny:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 da, se citeste frigul in privirea ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mist Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ... Si tinerele consacrate, deja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mist Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 "butt" of course... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 si restul fetelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Asaaa ... cu riscul ipocriziei: ... m-a cucerit privirea ei! cele mai marfa bidoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ... Si tinerele consacrate, deja! Consacrate? Cine mai sunt si ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Pentru iduri si numere de telefon, PM la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mist Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 si iata cum totul se transforma treptat, treptat in matrimoniale online Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) îmi plac picioarele mai ales unde le ține... poza luata de la nobike... Editat Aprilie 11, 2009 de mihai_mihaitza63 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 iote! full hd! next of of mai mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 11, 2009 Autor Share Postat Aprilie 11, 2009 Am mai pus acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Inca cateva pozici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 25 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users) horny madăr facărs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Cam criza de domnisoare apetisante fata de alti ani, dar fura si 2-3 mai simpaticute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 faine, dar unele sunt desenate de-a drepul pe fatza, fond de ten cu spaclu si apoi incepi si creezi o fatza noua... as fi preferat mai wild, mai naturale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 mai trebuia sa fie Eliza p-acolo sa calareasca motoarele... Eliza e o fata utilizatoare a acestui forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) mai trebuia sa fie Eliza p-acolo sa calareasca motoarele... Eliza e o fata utilizatoare a acestui forum Pe aici is modele, fotomodele, fete cu care natura a fost generoasa si domnul doctor plastician la fel...carcotase, bebelushe, nu...forumiste.... Ca asa o recomand si eu pe Nuka... Editat Aprilie 11, 2009 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Pe aici is modele, fotomodele, fete cu care natura a fost generoasa si domnul doctor plastician la fel...carcotase, bebelushe, nu...forumiste.... Ca asa o recomand si eu pe Nuka... Nuka nu s-a bagat la tinuta de scandal, ca ar fi facut senzatie.. Si Alisuca apare pe-acolo, pe busa aia alba manjita cu rosu. Deci myth busted - cel putin una ie forumista.. Sincer, cel mai mult mi-au placut fetele de la Vespa.. ceva mai naturale, tinuta oarecum mai decenta, chiar contrastau cu restul "plasticatelor". Ah, si 'mmoisella de pe DN01 avea o anumita distinctie in privire, in mers si (aproape) si in tinuta, desi n-as numi-o frumoasa. Dar avea acel "je ne sais quoi" care le lipseste multor altora.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate