rechinulalb Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 "Si baga..." o scurta privire in bord... "300". Sau o privire tampa dupa caz daca "ceasul" era digital. Si ce ziceai? 2 minute? Pai iti spune in maxim 10 secunde ce poate motoreta de sub poponeata: Sa stea capra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) oameni buni - aveti o imaginatie foarte bogata ! serios ! io nu inteleg de ce ii 'freaca' pe unii daca fetele sunt sau nu panarame ?!? cu ce va deranjeaza pe voi ca sunt sau nu ?!? nu iau apararea nimanui dar pur si simplu nu vad de ce se face atat tam-tam pe aceasta tema . fetele sunt majore asa ca sa faca ce vor si ce le duce capul ! nu va place nu va uitati ! sau va deranjeaza sau va ofticati ca ele sunt ceea ce sunt si nu pun botu la vrajala voastra ? eu am fost acolo , am cumparat si cate ceva , am vazut si motoarele si fetele . unele intradevar aveau niste aere de vampe si basini de nu puteai sa te uiti la ele dar sa te mai si apropii , iar unele care isi vedeau de ale lor ; de exemplu : despre 'bebeluse' de ce nu zice nici unul ca sunt parasute ?!? ca doar au fost si ele acolo si au fost si cracite pe motoare eu unul vreau sa le felicit pe fetele care au stiut sa zambeasca si sa pozeze decent iar celorlalte care in momentul in care vedeau 'blitzu' luau atitudine si impresii de vedete in revistele pt adulti , sa schimbe la anul SMAEB-ul cu EROS SHOW ca poate au gresit locatia Editat Mai 8, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) sa va dau un exemplu de atitudine pozitiva : cum ma plimbam eu prin salon cu o fata plina de satisfactie ( ca de , are baiatu o pereche noua de cizme ) o zaresc pe duduia care era foarte ganditoare. si ce credeti : m-am iutat la ea si a zambit atat ! deci asta mi se pare o atitudine corecta , nu atunci cand te simti privita sa te cracesti sau sa scoti decolteul pt pozat P.S. eu nu am facut nici o poza pentru ca nu am fost acolo ca sa fac poze ci sa vad ce mai e nou sau ce promotii sunt deaceea ma uit la pozele de pe forum....sau cel putin ma uitam pana sa inceapa scandalul : pitipoance VS cocalari cand erau poze. no offence ! Editat Mai 8, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roockie Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 sa va dau un exemplu de atitudine pozitiva : cum ma plimbam eu prin salon cu o fata plina de satisfactie ( ca de , are baiatu o pereche noua de cizme ) o zaresc pe duduia care era foarte ganditoare. si ce credeti : m-am iutat la ea si a zambit atat ! deci asta mi se pare o atitudine corecta , nu atunci cand te simti privita sa te cracesti sau sa scoti decolteul pt pozatP.S. eu nu am facut nici o poza pentru ca nu am fost acolo ca sa fac poze ci sa vad ce mai e nou sau ce promotii sunt deaceea ma uit la pozele de pe forum....sau cel putin ma uitam pana sa inceapa scandalul : pitipoance VS cocalari cand erau poze. no offence ! sa inteleg ca poza atasata a facut-o prietena sau sotia??? sunt absolut sigur ca toti ne-am dus acolo sa vedem motoare si accesorii (plus reducerile de ocazie) dar sa nu imi zici tu ca nu te-ai uitat si la fete ca nu te cred ... poate doar daca esti gay, in rest sa nu imi zici ca ai trecut pe langa "pitzipoancele alea" si nici macar nu te-ai uitat la ele pt ca se craceau ... hai mah .... ce dreaq ... oameni suntem ... pardon, BARBATI suntem!! numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 E cineva care NU a pozat-o pe madame de mai sus ? .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 sa inteleg ca poza atasata a facut-o prietena sau sotia??? sunt absolut sigur ca toti ne-am dus acolo sa vedem motoare si accesorii (plus reducerile de ocazie) dar sa nu imi zici tu ca nu te-ai uitat si la fete ca nu te cred ... poate doar daca esti gay, in rest sa nu imi zici ca ai trecut pe langa "pitzipoancele alea" si nici macar nu te-ai uitat la ele pt ca se craceau ... hai mah .... ce dreaq ... oameni suntem ... pardon, BARBATI suntem!!numai bine cum am spus : NU AM facut poze deloc. poza atasata este preluata de pa acest topic logic ca m-am uitat si eu si sotia si chiar am ras de unele care incercau prea mult sa dea bine in poze de mai aveau un pic si cadeau de pe motoare repet : nu vad de ce se face atata gargara pe tema asta ?!? ce conteaza daca unele sunt sau nu pitipoance ? e doar treaba lor si atat de la un topic unde se postau poze cu fete a ajuns la un topic unde sa razboiesc 'pitipoancele VS cocalarii'-no ofence ontopic: cei care mai au poze de postat sa le posteze asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 E cineva care NU a pozat-o pe madame de mai sus ? .... Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Salutare> Va aduceti aminte de vesnica intrebare pe care o primeam toti cand eram mici ?" Ce vrei sa te faci puishor cand vei fi mare?" Iar noi raspundeam :" Cand o sa fiu mare , vreau sa ma fac doctor, cosmonaut, astronaut sau gunoier " este asa ? . Ok. eu acum sunt mare si stiu ce vreau sa ma fac :....................vreau sa ma fac.................MOTOCICLETA, sa se aseze fetele alea frumoase pe mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 corecteaza-te... ''cand o sa fiu male....'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 corecteaza-te... ''cand o sa fiu male....'' Pun intended?? male = en. sb. m. sg. : mascul, barbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Pun intended?? male = en. sb. m. sg. : mascul, barbat pune, pune .. macar "umpiculescu" asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzganel Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Sweet Mother of Jeeeeeesus Nu era de ajuns ca este Superba (parerea mea,desigur). Nu era de ajuns ca era decent imbracata. Nu era de ajuns ca Nu are silicoane. .... o cheama Andreea Necula si este pilot de raliu (VTM) ... am vazut de dimineata la tv si mi-a picat fata,am ramas marcat,nu imi revin ... bravos fetita,bravos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roockie Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Sweet Mother of Jeeeeeesus 1)Nu era de ajuns ca este Superba (parerea mea,desigur). 2)Nu era de ajuns ca era decent imbracata. 3)Nu era de ajuns ca Nu are silicoane. 1)corect 2)corect 3)corect 4)DAR E DE AJUNS CA ARE LENTILE DE CONTACT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 (editat) Sweet Mother of Jeeeeeesus Nu era de ajuns ca este Superba (parerea mea,desigur). Nu era de ajuns ca era decent imbracata. Nu era de ajuns ca Nu are silicoane. .... o cheama Andreea Necula si este pilot de raliu (VTM) ... am vazut de dimineata la tv si mi-a picat fata,am ramas marcat,nu imi revin ... bravos fetita,bravos OMG Uraaa, we have a winner Felicitari sincere daca asa este, pt fata respectiva O fi chiar iepurasul Playboy? http://www.protv.ro/emisiuni/shows/pro-mot...6/pagina-1.html Oricum, e ceva, bravo ei... Editat Iunie 13, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 comentariul din catavencu: "Andreea Necula este hostesă, fotomodel și iepuraș Playboy. Ultimul titlu a reușit să-l ia, miraculos, fără să pozeze încă în Playboy. Ceea ce e ca și cum ai fi chirurg fără să faci facultatea de medicină, doar că mai puțin periculos pentru cei din jur. Dar partea aproape la fel de interesantă a biografiei Andreei este faptul că este pilot de curse. De pilotaj s-a apucat în 2008. A făcut două școli de profil în prealabil și s-a pus pe treabă. Nu a cîștigat bani din această meserie, încă, dar îi place viteza și, spre deosebire de majoritatea fotomodelelor, preferă jantele în locul genților." si link cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Sweet Mother of Jeeeeeesus Nu era de ajuns ca este Superba (parerea mea,desigur). Nu era de ajuns ca era decent imbracata. Nu era de ajuns ca Nu are silicoane. .... o cheama Andreea Necula si este pilot de raliu (VTM) ... am vazut de dimineata la tv si mi-a picat fata,am ramas marcat,nu imi revin ... bravos fetita,bravos Toata stima si respectul cuvenite pentru fetita asta Nice find Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Pot sa spun ca am vazut-o de aproape pe fetita asta si arala la fel ca in poze,adica naspa.Nu are nimik frumos .Nici buzele siliconate,nici ochii nici nasul.Silicoanele din piept o mai scot din anonimat dar atat.Pe de alta parte e o tipa de treaba si modesta.Nu i s-a urcat celebritatea la cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 pe site'ul unde e pus filmuletu' exista un comment "Era beata sau drogata?" Eu zic ca era cate putin din fiecare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 lasa'i haifaivu'n pace, ca acolo nu se vede cat de (3,14)stilata este. Poate pastilata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Sweet Mother of Jeeeeeesus Nu era de ajuns ca este Superba (parerea mea,desigur). Nu era de ajuns ca era decent imbracata. Nu era de ajuns ca Nu are silicoane. .... o cheama Andreea Necula si este pilot de raliu (VTM) ... am vazut de dimineata la tv si mi-a picat fata,am ramas marcat,nu imi revin ... bravos fetita,bravos hopaaaa in love? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 iq cat nr de la pantofi, pariez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 iq cat nr de la pantofi, pariez... esti generos...... :-) eu zic ca are un IQ ...cat un Epsilon....bine ales..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRun Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topcrosstcs Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 numai voi sa va laudati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 cam multe persoane frustrate... mai ales cele de .... gen feminin! Eu nu asi zice ca sunt chiar toate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate