dead_man_walking Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 s-o stapaneshti sanatos, prietene!!! :cheers: apashu tzine neaparat sa multzumeasca celor care au baut bere cu el in seara asta!!!! de asemenea lu mielu :cheers: shtie el de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Bafta multa cu el. Sa-ti traiasca! . Casa de piatra si garaj de beton armat! Asfalt uscat! Drum intins, etc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 SA-TI TRAIASCA FARA INCIDENTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 4, 2006 Autor Share Postat Februarie 4, 2006 breaking news: poze noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Felicitari! Sa ai parte numai de bucurii calare pe ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Sa-ti traisca agregatul, jupine. Garaj de piatra, linga vila de rigoare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 4, 2006 Autor Share Postat Februarie 4, 2006 uitasem sa pun poze cu frumoasa ( kawa ) shi bestia ( apashu ) :cheers: :cheers: :banana: :banana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 S-o stapanesti sanatos si la cat mai multe plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 apasule hai sa iti faci luna de miere pe zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Multumesc pentru urari si sper sa am parte cit mai mult de ia pentru ca efortul depus pentru achizitionarea ei a fost enorm pentru mine. (Prietenii stiu de ce )Multumesc mult si ramin profund indatorat lui Mielu (stie el de ce ) si abea astept sa se usuce pe jos ,indiferent de cit de frig e sa merg si io 2 km macar. Sa ne vedem sanatosi la ARC si la intruniri fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Sa te bucuri cat mai multi km de agregat !!!! Brava !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Bravaaaa!!!! La cati mai multi km fara incidente...si asteptam sa te vedem in jungla betonata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Ohoo, sa fie intr-un ceas bun, frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Felictari si va urez "concubinaj" placut E o bijuterie de motor chiar daca mai batranel asa, sa ai parte de el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 6, 2006 Autor Share Postat Februarie 6, 2006 Multumesc pentru urari si sper sa am parte cit mai mult de ia pentru ca efortul depus pentru achizitionarea ei a fost enorm pentru mine. (Prietenii stiu de ce )Multumesc mult si ramin profund indatorat lui Mielu (stie el de ce ) bah, da aluia care tzi-a facut poze la agregat shi care a baut bere cu tine in cinstea motorului, adica MIE, nu-mi multzumeshti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Sa-ti traiasca! Si la cat mai multi km fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 ACUM AVEM SI CILINDRI DE REZERVA DC FACE POC LA VRU'UNU POA SA MEARGA CU CEL PUTIN UNU UNU MARFA BOUU CA VACA ARE WOLFU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Felicitari Apashule , sa iti traiasca. , barosane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 sa o stapanesti sanatos....am si eu o curiozitate...botezul tot pe 2 roti il faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 s-o stapaneshti sanatos, prietene!!! apashu tzine neaparat sa multzumeasca celor care au baut bere cu el in seara asta!!!! de asemenea lu mielu shtie el de ce Bah, de ce nu lashi omu' sa-shi prezinte singur motorul? Tot mai eshti la intrecere cu baicshopu' Ontopic: felicitari apashule. Sa-tzi traiasca motoreta, sotzia, tu shi viitorii copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 Bah, de ce nu lashi omu' sa-shi prezinte singur motorul? Tot mai eshti la intrecere cu baicshopu' bah, daca io am facut pozili shi apashu era prea manga'!!!!! pun-te tu la intrecere cu ala daca potzi :10: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcadia Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Foarte frumoasa, sa te bucuri de ea cat mai mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Botezul il vom face tot pe 2 roti pentru ca vreau sa devina obicei in familie.Am sa am nevoie de Alecu cu atasul ca sa putem merge si cu bebe mic pe motor. Sa dea dumnezeu sa avem un sezon linistit si fara incidente si sa ne vedem sanatosi la sfirsitul lui cu multe amintiri si povesti frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate