Reverse Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 http://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?p=349642#349642 aici am citit si eu,vorbele sunt de prisos...R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 "Dupa plimaea de azi de la munte, la intoarcere spre casa, pe serpentine Alex s'a lasat mai mult intr'o curba shi a cazut... M'am oprit, am tras cateva claxoane sa se intoarca shi restul, i'am ridicat viziera de la casca shi ii tzineam capl in bratze... Ma tot intraba cum arata scuterul... Am chemat salvare... dupa 10 minute se auze elicopterul ambulantzei... Nu a mai rezistat... a murit in bratzele mele... nu am cuvinte, nu imi vine sa cred....... Alex era din Moldova shi l'am cunoscut cand am ajuns in italia...acum vreo 3 ani.. un super baiat.. Azi facuse 18 ani shi ne'am dus la munte.. nimeni nu bause nimic.. urma sa mergem la el acasa la petrecere.. Maine ne ducem la spital sa vedem ce i'a provocat moartea dupa care in curba in care a cazut sa vedem cum de aluncat asha de repede..... Odihneshtete in pace Alex... RIP " de pe 4tunning articol pus de taz:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conu Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 "Dupa plimaea de azi de la munte, la intoarcere spre casa, pe serpentine Alex s'a lasat mai mult intr'o curba shi a cazut... M'am oprit, am tras cateva claxoane sa se intoarca shi restul, i'am ridicat viziera de la casca shi ii tzineam capl in bratze... Ma tot intraba cum arata scuterul... Am chemat salvare... dupa 10 minute se auze elicopterul ambulantzei... Nu a mai rezistat... a murit in bratzele mele... nu am cuvinte, nu imi vine sa cred....... Alex era din Moldova shi l'am cunoscut cand am ajuns in italia...acum vreo 3 ani.. un super baiat.. Azi facuse 18 ani shi ne'am dus la munte.. nimeni nu bause nimic.. urma sa mergem la el acasa la petrecere.. Maine ne ducem la spital sa vedem ce i'a provocat moartea dupa care in curba in care a cazut sa vedem cum de aluncat asha de repede..... Odihneshtete in pace Alex... RIP " de pe 4tunning articol pus de taz:( odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 CRED CA ESTE CEL MAI URAT LOC DIN TOT FORUMUL LOCUL ACESTA....... Odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heb0 Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 uitati ca si la 30-40 km/h se moare:(.. si avea casca,de ziua lui ,nu e posibil asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 RIP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 ODIHNEASCA-SE IN PACE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 RIP Nascut pe 4 februarie.Nascuti in aceeasi zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hot_wheel Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 fie ca cel de sus sa il aiba in paza ! Sa-i fie tarana usoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanica28 Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Dumnezeu sa-l ierte! Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Odihneasca-se in pace. Totusi ... ciudat. Nu purta echipament si s-a lovit de ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Dumnezeu sa`l aiba`n paza!deja a inceput sezonul accidentelor!aveti grija fratilor...ca nu`i de joaca!RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 purta doar casca...pur si simplu a cazut,nu s-a lovit de nimic,cel putin asa am inteles eu de la taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Ieri am fost la majoratul unui nepot de-al meu. Este un eveniment pe care-l percep ca pe un al doilea start in viata, plin de sperante si aspiratii.... Nici nu-l cunosti si te doare sa auzi asa ceva. Ce-o fi in sufletul familiei si prietenilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 R.I.P. Alex din pacate sunt din ce in ce mai multe accidente care implica tineri scooteristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca si sa ne freasca de o astfel de soarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Rest in peace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 R.I.P. ALEX! Nici n-a apucat sa se bucure de viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 r.i.p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atas Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 r.i.p. odihnesca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Saracu' de el, la 18 ani...infiorator... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate