Arthur E Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 (editat) Buna ziua si va salut cu toata stima! As dori sa cunosc cate ceva despre conducerea spre exemplu a unei motociclete cruiser (de ex sunt incepator, mi.am cumparat de dinainte de examen un Suzuki Intruder vs600) de capacitate medie. Am ceva ani in spate cu cat B, dar, un sfat util pentru asemenea categorie moto e binevenit.Mentionez ca stiu ca am 42 ani ( ) si nu prea ma dau in vant dupa viteza, ci dupa frumusetea de a simti ceva nou si a vedea oarecum peisajele la viteza destul de rezonabila... Am observant ca f multi sunt interesati de "sageti / supersport", pt un intarziat ca mine ce sfaturi imi puteti da? " Mai bine mai tarziu decat niciodata " . Daca ajungi cu 10 min mai tarziu . . . . conteaza ? Trebuie sa-ti vezi tu de ritmul tau , cum te simti tu bine . La urma urmei , tot acolo vei ajunge indiferent de viteza . Better safe than sorry . Editat August 21, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Buna ziua si va salut cu toata stima! As dori sa cunosc cate ceva despre conducerea spre exemplu a unei motociclete cruiser (de ex sunt incepator, mi.am cumparat de dinainte de examen un Suzuki Intruder vs600) de capacitate medie. Am ceva ani in spate cu cat B, dar, un sfat util pentru asemenea categorie moto e binevenit.Mentionez ca stiu ca am 42 ani ( ) si nu prea ma dau in vant dupa viteza, ci dupa frumusetea de a simti ceva nou si a vedea oarecum peisajele la viteza destul de rezonabila... Am observant ca f multi sunt interesati de "sageti / supersport", pt un intarziat ca mine ce sfaturi imi puteti da? Simplu : Enjoy riding ! Eu unul , am o vorba care mi-am cam facut-o regula : Mergi atat cat simti ca iti face placere. Cand se depaseste placerea si intervine prea multa adrenalina, prea mult risc necontrolat, atunci cobori limita mai jos. Pentru placere si pasiune nu exista varsta . Daca tu ai ales motociclismul pentru a fi placere si pasiune, fa-l sa fie exact ceea ce definesc cuvintele respective. Si nu iti fa probleme de varsta, am prieten de cca 55 ani si conduce SS. Trebuie doar sa fii atent ca reflexele tale sa fie mereu in tandem cu motocicleta. Bineinteles ca la 42 nu te dai ca la 27, si inevitabil apare viteza de procesare mai mica, intarziere in reflex, atentie distributiva putin mai mica,etc. Toate astea, adaptate motocicletei, iti vor da un ritm safe care sa iti dicteze mersul pe moto. La cati mai multi km linistiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) @burtosu....Decat sa pui poze cu motoru mai bine incearca o poza cu diploma de bac daca ai asa ceva. Cred si eu ca ai renume in sat daca sustii ca un intreg e format din 3 jumatati ...probabil ca se iau dupa proverbul ala popular cu "fereste-te de omul prost ca are mintea odihnita" si de aia te evita. Sa iei viraje cu 100 pe sportiva, pe drum de pamant spune multe despre tine dar nimic care sa-ti faca cinste.... Editat August 22, 2013 de Luke_highwalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 @burtosu....Decat sa pui poze cu motoru mai bine incearca o poza cu diploma de bac daca ai asa ceva. Cred si eu ca ai renume in sat daca sustii ca un intreg e format din 3 jumatati ...probabil ca se iau dupa proverbul ala popular cu "fereste-te de omul prost ca are mintea odihnita" si de aia te evita. Sa iei viraje cu 100 pe sportiva, pe drum de pamant spune multe despre tine dar nimic care sa-ti faca cinste.... Si tu mai tantalau ca pui boticu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 @burtosu....Decat sa pui poze cu motoru mai bine incearca o poza cu diploma de bac daca ai asa ceva. Cred si eu ca ai renume in sat daca sustii ca un intreg e format din 3 jumatati ...probabil ca se iau dupa proverbul ala popular cu "fereste-te de omul prost ca are mintea odihnita" si de aia te evita. Sa iei viraje cu 100 pe sportiva, pe drum de pamant spune multe despre tine dar nimic care sa-ti faca cinste.... trebuia sa-l pui sa ne arate onboard de pe drumu de pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MZRider18 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Pai nu ati inteles voi....ia 100 pe pamant..doar ca nu prinde roata aderenta...mai foloseste o sapă,un tarnacop ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Aceiasi bikeri de tastatura pe toate topicurile se da un premiu care face mai multe topicuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Aceiasi bikeri de tastatura pe toate topicurile se da un premiu care face mai multe topicuri? Sa nu care cumva sa superi un baicar de tastatura de prin Galati. Stiu ca nu va prea au la inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Invidia Biancoceleste,invidia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) Invidia Biancoceleste,invidia. Nu ai idee cat te-as invidia sa iti vad colacul de grasime atarnand falos pe rezervorul ier unului din dotare. ) L.E. Ba, pentru o secunda am crezut ca esti ACEL burtos, dar sunt ferm convins ca ma insel. Editat August 26, 2013 de Dan Spataru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Nu sunt gras ,sunt bine facut si am si oasele grele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Sa-mi fie cu iertare, asa am dedus dupa nick name. Sau: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Ha ,stiu desenul,imi schimb numele.da suntem cam pe langa topicul omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MZRider18 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) Desenul il stii ..dar tabla adunării ai invatat-o pana la urmă? Parcă aveai ceva probleme cu cele 3 jumătăţi. Editat August 26, 2013 de MZRider18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Nu inteleg.Un intreg are 3 jumatati.Spre exemplu vrei o autostrada,un intreg.Jumatate se da comision,jumatate se fura si jumatate se construieste.Ce e asa greu crezi ca iti trebuie bac-ul ca sa faci calculul? poze cu bestiile mele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Care e consumul la bestiile tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 La hectar sau la ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 La hectar sau la ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Ce mai fac fetele ? Ce discutie aici hehe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Ce mai fac fetele ? Ce discutie aici hehe! Nu mai e de interes, boss, subiectul asta. Poate sa te intrebi daca mai vrei R1 sau nu, altfel nu vad cum reinvii topicul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Nebu, vino si tu cu o poveste, ceva ,cum ai cazut tu la 200 fara echipament din cauza cailor putere nemaivazuti si necontrolabili,,motorul s-a dus taras intr-un grup de copii,benzina din rezervor a sarit pe niste caini vagabonzi si a luat foc.....ce naiba nu ati invatat nimic de la Dan Diaconescu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Boss, ce sa zic chiar vreau sa fac un test drive cu unul, poate la anul... acum sunt destul de fracturat Nu mai e de interes, boss, subiectul asta. Poate sa te intrebi daca mai vrei R1 sau nu, altfel nu vad cum reinvii topicul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Boss, ce sa zic chiar vreau sa fac un test drive cu unul, poate la anul... acum sunt destul de fracturat Las' ca ne facem noi bine si la anu' ne urcam iar pe capre. Parerea mea, totusi, mai gandeste-te cu ier unu asta, poate te orientezi pe ceva de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Cine a zis sa incepi de jos nu a fost prost si nici nu a vrut raul nimanui.Am vazut 3 bucati live. Deci 250-500-600-1000 and next. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deedoo Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 o intrebare de incepator se potrivesc pompele de apade la kawa zzr 400 din 95 la zzr 600d din 90? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate