Bandit_mik Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Salutare! Am rezolvat cu baia de ulei si astazi mi-am ridicat si permisul de conducere.. So... Ne vedem la Marsul Motociclistilor.. Sper sa reusesc sa va reperez pe acolo... Numarul meu de telefon este 0747444500.. Can't hardly wait.. daca tot esti din bucuresti pune si tu o poza cu motoru sa te recunosc poate ne vedem vreodata pe strada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djinn Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 daca tot esti din bucuresti pune si tu o poza cu motoru sa te recunosc poate ne vedem vreodata pe strada . Am atasat.. B-09-DJN... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Care e cel mai mare cauciuc care pot sa il pun pe janta de 600 ? 180. Da' e o idiotenie pe janta stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 180. Da' e o idiotenie pe janta stock. Deci sa imi schimb janta cu totul ... fuck...ziceai ca de la 1200 merge ? si mai de la ce ? si uite asa nu termin niciodata de bagat bani Asa arata a mea acuma IF-83-UCK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) Merg si alea de GSX-R 750 si 1100 mai vechi. Parca si nakedul retro GSX 750 are janta de 5,5 toli. Editat Aprilie 9, 2009 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Macke, cu banditul am vreo 2000 pana acum. De ce? ma gandeam ca si calin la ambreiaj patinand ... cred ca poate fi din amestec, in sensul ca daca ai un amestec prost, motorul trebuie sa depuna un efort mai mare pentru a ajunge la viteza respectiva ... pana la urma sunt 4 pistoane, daca 3 merg bine si al patrulea e in 50% randament...te trage in urma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ma gandeam ca si calin la ambreiaj patinand ... cred ca poate fi din amestec, in sensul ca daca ai un amestec prost, motorul trebuie sa depuna un efort mai mare pentru a ajunge la viteza respectiva ... pana la urma sunt 4 pistoane, daca 3 merg bine si al patrulea e in 50% randament...te trage in urma! Dpdv logic nu stiu cum poate fi valida nici treaba asta. Poate-mi scapa mie ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) Pai uite...eu am avut niste probleme de amestec la carburile de la CB si vreau sa spun ca urca mult mai greu in turatie si chiar am avut momente in care puteam spune ca desi mergeam spre blana cu acceleratia, viteza maxima era mai mica ... Ti se pare ok ?? Adica...poate fi o varianta?? Editat Aprilie 9, 2009 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 cand ne vedem sambata cine vrea caciulite colorate pentru becurile de bord ? cate si ce culoare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Pai uite...eu am avut niste probleme de amestec la carburile de la CB si vreau sa spun ca urca mult mai greu in turatie si chiar am avut momente in care puteam spune ca desi mergeam spre blana cu acceleratia, viteza maxima era mai mica ... Ti se pare ok ?? Adica...poate fi o varianta?? Pai mergeai blana, da' nu cred ca turometrul indica turatie maxima. La el asta era problema, cit indica turometrul la viteza data intr-o anumita treapta de viteza. cand ne vedem sambata cine vrea caciulite colorate pentru becurile de bord ? cate si ce culoare ? As vrea si eu, 4 albastre, daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Ok.. Emppu - 4 albastre CalinD - 4 albastre altcineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 cand ne vedem sambata cine vrea caciulite colorate pentru becurile de bord ? cate si ce culoare ? EU ! ROSU pentru ambele ceasuri (nu stiu cate becuri sunt - 4 sau 6) 0751333630 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) ROSU - 4 buc Editat Aprilie 10, 2009 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 ROSU - 4 buc notat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Acum ca am un vitezometru stricat pot sa experimentez asa ca daca reusesc sa bag un led mik UV in bord o sa dau pe ace cu asta : http://www.ceasuriplasma.ro/produse/accesorii/vopsea.html ar trebuii sa se vada interesant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Acum ca am un vitezometru stricat pot sa experimentez asa ca daca reusesc sa bag un led mik UV in bord o sa dau pe ace cu asta : http://www.ceasuriplasma.ro/produse/accesorii/vopsea.html ar trebuii sa se vada interesant . Dar nu stiu daca poti sa demontezi turometrul fara sa-l strici, rama aia cromata pare "capsata" pe carcasa, ca sa zic asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Acum ca am un vitezometru stricat pot sa experimentez asa ca daca reusesc sa bag un led mik UV in bord o sa dau pe ace cu asta : http://www.ceasuriplasma.ro/produse/accesorii/vopsea.html ar trebuii sa se vada interesant . Cand si cum intram in posesie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) Cand si cum intram in posesie ? caciulitele de cauciuc ?? la salon maine .Nu ziceam ca ne vedem toti acolo ? Cu okazia asta faceti va rog prezenta 1.Bandit_mik - indiferent de ora Editat Aprilie 10, 2009 de Bandit_mik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 2.Andrei (spn) - poate hotaram o ora la care sa ne vedem , intr-un loc anume sau ceva. ce nasol .. ne trebuie SMAEB sa ne intalnim si noi ... monsteristii se intalnesc in fiecare saptamana. o data pe luna am putea sa ne vedem si noi la o vorba , plimbare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 2.Andrei (spn) - poate hotaram o ora la care sa ne vedem , intr-un loc anume sau ceva.ce nasol .. ne trebuie SMAEB sa ne intalnim si noi ... monsteristii se intalnesc in fiecare saptamana. o data pe luna am putea sa ne vedem si noi la o vorba , plimbare . Calin - prezent pe la, estimez eu, 12-14 0764-474035 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 maine se anunta ploi ... si nu cobesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 maine se anunta ploi ... si nu cobesc So? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Eu voi fi prezent tot timpul Razvan 0727 00 95 82 Stau la o aruncatura de bat de romexpo. Dati un semn de viata baeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 deci dupa ce cateva zile la rand in care am imputit casa cu vopsitul,azi m-am apucat sa montez aripa spate ceea ce trebuia sa fie o treaba de 10minute(teoretic) pana la urma a durat vreo ora si la sfarsit era cu ulei de lant pana la coate si cu venele de pe frunte unflate de nervi.si acest lucru doar ca m-am incapatanat sa montez aripa fara sa dau jos roata(pt ca nu aveam o cheie asa mare si mi-a fost lene sa ma duc sa imprumut) problema a fost cand a trebuit sa tai bucata de exces de la colierul cu care se prinde pe bascula.spatiul dintre aripa si roata e de aprox 2-3cm.dar pana la urma ingeniozitatea romanului a triumfat am luat o panza de bomfaier pe care am curbat-o si am taiat usor si indelung partea in exces de la colier iata cateva poze cu aripa mult cautata (ca nu vroiam sa-mi iau una cu protectie de lant incorporata) pt ca vroiam sa pastrez protectia care o am acum. ps:sa nu radeti de cat timp am pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Ii sta bine , imi place mult aparatoarea de lant. By the way , nu ne vizitezi weekendul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate