serhio_bollox Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 e 2006 sau 2007 , nu am talonul la mine sa-ti zic exact....si in talon e de 650 ,aia sunt `100%. Undertailul l-a mesterit fostul proprietar, la fel si toba. acum am aripa fata de alta culoare....dar nu-i stres ,se vopseste in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 e 2006 sau 2007 , nu am talonul la mine sa-ti zic exact....si in talon e de 650 ,aia sunt `100%. Undertailul l-a mesterit fostul proprietar, la fel si toba. acum am aripa fata de alta culoare....dar nu-i stres ,se vopseste in curand. aripa fasta e de la modelul anterior da nu-i bai,motorul arata destul de ingrijit.sa-l folosesti sanatos fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Stie cineva unde (sau aproximativ cand) as putea sa vad in carne si oase (fier si plastic) un GSX1250F in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Suna si tu la astia http://www.atvrom.ro/motociclete-suzuki-gs...k10-p-1924.html Vezi daca il au in showroom. Sunt 2, unul in BD C.Coposu, celalalt in Vitan (vezi la Contact adresele exacte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Un bandit misto : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Un bandit misto : Cam asa ceva vreau sa-l fac si p'al meu candva... doar ca toba vreau sa fie foarte scurta si sub motor. Cam ca asta... cu toate ca am impresia ca e acelasi bandit... http://www.youtube.com/watch?v=ltVI3ZXncfU...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel.O Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 furca upside down am vazut de vanzare 250e pe bikeshop si merge si pe bandit pt cine doreste chiar arata ambele f frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyto Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Salutare pentru toti iubitorii de motocicleta (mai ales Suzuki Bandit) Si eu am ales tipul asta de motocicleta, am avut cu ea o jumatate de sezon anul trecut si sunt foarte multumita de ea! Este din 1996, are 22000 de km, si merge impecabil! Sa aveti asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Salutare pentru toti iubitorii de motocicleta (mai ales Suzuki Bandit)Si eu am ales tipul asta de motocicleta, am avut cu ea o jumatate de sezon anul trecut si sunt foarte multumita de ea! Este din 1996, are 22000 de km, si merge impecabil! Sa aveti asfalt uscat!!! Bine ai venit printre noi! Felicitari pentru achizitie. Iti doresc cat mai multi km fara incidente si sa ai zambetul pe buze de fiecare data cand o incaleci... merita! Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyto Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Bine ai venit printre noi! Felicitari pentru achizitie. Iti doresc cat mai multi km fara incidente si sa ai zambetul pe buze de fiecare data cand o incaleci... merita! Cheers Multumesc frumos! Sper ca pe sfarsit de saptamana o sa fie vreme buna, ca de doua saptamani nu am scos mobra la plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Asa cum ma plictiseam eu la serviciu, m-am apucat sa caut motoare pe net. Am gasit asta si am facut patru sugestii de emblema. nu-mi plac toate, dar cine-stie care dintre voi vine cu niste idei bune. asa ca bagati niste propuneri. eu ma mai joc cu asta cand am timp. Tin sa precizez ca tot ce este portocaliu va fi cusut cu ata reflectorizanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 dreapta jos . genial. numai ca ala nu e bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Da, aia de jos din drepta, insa eu as pune "BANDIT" scris cu fontul oficial, adica cel din poza stanga jos. Jos as scrie Ramania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) Va pot ajuta eu cu sigla/emblema in format vectorial. Eu ma gandeam la ceva de genul asta: Chiar daca nu am Bandit asta mi se pare cel mai tare doar sa scrie sub Romania. Si ar trebui incercat in loc de pusti niste chei sau biele. (zic si eu). E la pag 564 prima de sus. Editat Aprilie 12, 2010 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Am si eu o intrebare. Aveti idee la ce poate folosi saiba inconjurat cu rosu din poza ? Are doar pe stanga. Am crezut ca e strica filetul dar tine bine. Alte ideei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Am si eu o intrebare.Aveti idee la ce poate folosi saiba inconjurat cu rosu din poza ? Are doar pe stanga. Am crezut ca e strica filetul dar tine bine. Alte ideei ? posibil sa nu fie surubul original si cel care il ai acolo sa fie mai lung, motiv pt care ia pus o saiba mai groasa sa poata strange... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 E surubul original ca scrie 7 pe el ca pe cel din dreapta. am scos distantierul si strange bine, dar ma bandesc ca nu o fost pus degeaba acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Da, aia de jos din drepta, insa eu as pune "BANDIT" scris cu fontul oficial, adica cel din poza stanga jos. Jos as scrie Ramania Am incercat si varianta asta insa, din pacate, fontul si felul in care este scris acel "bandit" nu ma lasa sa-l arcuiesc. De fapt, il pot arcui, dar nu se mai intelege nimic. Si da, stiu ca mobra nu e un bandit, dar e cam cea mai apropiata variatiune pe care am gasit-o vector. plus ca imi p[lace mult unghiul din care e pozata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) Si eu zic musai scrisul original Bandit deoarece ar fi si sugestiv si foarte estetic si si ca motor as pune tot un bandit pozat din fata-jos, Naked daca se poate , cu toate ca primul meu a fost S. Editat Aprilie 13, 2010 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 hai ca ma mai joc si vedem ce iese... o sa caut si un bandit si o sa incerc sa-l vectorizez eu... e cam mult de munca dar incercam si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 offtopic : 100000 km bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 100 de mii, 100 de mii, dar motorul ala merge bine!? Refuz sa cred ca banditul intretinut bine nu duce 100 mii, dar in ce stare e cand ajunge la venerabila varsta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serhio_bollox Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Daca marti ,13 , nu e cu ghinion , si promovez poligonul, marti seara ne vedem pe strada........ la primul drum oficial cu banditul meu , Promovat! binenteles , azi am constatat ca bateria e moarta.........ghinion, o sa ies doar in weekend ca mai trebuie sa mai si lucrez.... :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 daca are cineva juguri de bandit 1200, pop sau kult de vanzare, astept un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Salut, de vreo 2-3 luni mi-am achizitionat si eu un bandit..Sunt mai mult decat multumit de el(mai putin ca nu am windshield) Suzuki Bandit 600 N, an 2000 si ne intelegem de minune cand suntem impreuna O poza cu cel cautat(Wanted) In rest toate bune si frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate