claman Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Craciun fericit si din partea mea..Si in mod responsabil.. Are cineva idee cum sunt cauciucurile BT 023 de la Bridgestone ? Sunt mai tari sau mai moi.. Eu am BT 45 pe spate Din ce am vazut BT023 este un cauciuc bicomponent cum sunt michelinurile , de fapt mai nou incep toti sa produca din doua componente ,mai tari si mai durabile pe mijloc si mai moi si mai aderente pe laturi . Din ce am citit .BT023 este bicomponent numai pe spate. http://www.motorradonline.de/de/zubehoer/r...8?ref_id=308068 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 io creca o sa-mi pun Pirelli Diablo pe mobra, nu sunt nici prea tari nici prea moi...oricum, cred ca orice guma e buna pt mobra mea acum, fata de gumele mele: DOT 2004 pe fata si DOT 2005 pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 Craciun fericit tuturor! La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 Din ce am vazut BT023 este un cauciuc bicomponent cum sunt michelinurile , de fapt mai nou incep toti sa produca din doua componente ,mai tari si mai durabile pe mijloc si mai moi si mai aderente pe laturi . Din ce am citit .BT023 este bicomponent numai pe spate. http://www.motorradonline.de/de/zubehoer/r...8?ref_id=308068 Imi pare rau ca te dezamagesc, dar nu stiu germana Oricum, am prins ideea Ma duc luni sa vad ce pret imi vor oferi..si o sa mai dau o tura si pe la kronaumoto, poate gasesc o geaca si pentru prietena mea ps. sa nu vi se aplece de la atata caltabos, toba, lebar si toate cele..Eu am inceput cu vinut:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 io creca o sa-mi pun Pirelli Diablo pe mobra, nu sunt nici prea tari nici prea moi Pot eu sa iti confirm ca Pirelli Diablo (standard) sunt cauciucuri "hard". Vor tine bine la uzura, dar sa nu ai asteptari foarte mari la aderenta, mai ales la rece. Daca vrei ceva "de mijloc" ia-ti Pirelli Diablo II sau Pirelli Angel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 Craciun fericit tuturor si tot ce va doriti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 eu raman la supercorsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 (editat) Supercorsa sunt parca date cu lipici - sunt geniale. Dar NU iti doresc sa te prinda ploaia ploaia cu ele Eu am Metzeler Racetec K3 - aceeasi clasa si profil ca Supercorsa. Pe ploaie, dupa plecarea de la semafor imi patina spatele si intr-a 3-a Cand le schimb o sa imi iau ceva mai versatil si cu profil mai pronuntat. Nu merita caucicurile semi-slick la noi. Editat Decembrie 25, 2010 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 CRACIUN FERICIT tuturor ! Cu draq Catalin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 Imi pare rau ca te dezamagesc, dar nu stiu germana Oricum, am prins ideea Ma duc luni sa vad ce pret imi vor oferi..si o sa mai dau o tura si pe la kronaumoto, poate gasesc o geaca si pentru prietena mea ps. sa nu vi se aplece de la atata caltabos, toba, lebar si toate cele..Eu am inceput cu vinut:) Nici eu nu stiu germana ) dar cu google translator l-am tradus in engleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 Supercorsa sunt parca date cu lipici - sunt geniale. Dar NU iti doresc sa te prinda ploaia ploaia cu ele Eu am Metzeler Racetec K3 - aceeasi clasa si profil ca Supercorsa. Pe ploaie, dupa plecarea de la semafor imi patina spatele si intr-a 3-a Cand le schimb o sa imi iau ceva mai versatil si cu profil mai pronuntat. Nu merita caucicurile semi-slick la noi. Eu am mers cu semislick pe ploaie (Michelin Pilot) si pot sa zic ca e ok. Acum nu stiu ce asteptari ai tu de la caucioace pe timp de ploaie (nu poti sa dai cu genunchiul de asfalt la conditii umede ) dar in conditii touring fac fata cu brio. Poate sunt subiectiv tare pe chestia asta cu semislickul dar faptul ca in momentul in care la rece bag unghia in el si il simt foarte moale e un semn bun pentru mine. Craciun Fericit inca odata si sa speram ca in maxim 5-6 ani o sa fie si la noi iarna cu minime de 5-6 grade. Un vin fiert pt toti talharii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 ce Michelin Pilot ? ala nu e semisclik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Acum nu stiu ce asteptari ai tu de la caucioace pe timp de ploaie - ma astept sa nu imi patineze spatele intr-a 3 a cand plec de la semafor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 ce Michelin Pilot ? ala nu e semisclik Fix asa scrie pe el Michelin Pilot si parca si sport (nu sunt sigur). Dar cand ajung la trotineta am sa ma uit. Mesaj completat - ma astept sa nu imi patineze spatele intr-a 3 a cand plec de la semafor Da-i direct dintr-a doua a patra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 pilot road e touring toata ziua. poate power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Am gasit ulei sa cumpar.. E ok, Motul 5100 10w40 33ron/litru sau la 4litri -114 ron ??? E bun asta pentru banditul meu din 99 ? Merg din primavara pana in toamna cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Am gasit ulei sa cumpar..E ok, Motul 5100 10w40 33ron/litru sau la 4litri -114 ron ??? E bun asta pentru banditul meu din 99 ? Merg din primavara pana in toamna cu el Poate un 15W50? E un pic mai vascos si pt motoare trecute de prima tinerete. Plus ca noi avem racire pe aer+ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 (editat) Eu folosesc Castrol 10w40,asta folosea si vechiul proprietar si mecanicul zice ca e bun,adica la un moment dat nu aveam castrol si a zis ca-mi baga motul 5100 ca atata vreme cat e de 10w40 nu-i nici o problema,si apropo al meu e din 1995 Editat Decembrie 27, 2010 de paul90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 eu raman la supercorsa Deci ai scapat de "Nu ma mai urc pe mobra" ... " nu se merita" ... "bla-bla" ? Ma bucur ... Bai care ai legat banditu bleu de stalp pe str. Teiul Doamnei si l-ai lasat in frig cu zapada de 10 cm pe el? Sa-ti fie rusine! 5100 10w40 am si eu si mi se pare foarte bun ... Nu am folosit niciodata alta marca de ulei inafara de Motul ... asa ca nu imi dau cu parerea aiurea ... dar 5100 sau 7100 sunt printre cele mai bune. 7100 e dublu ester, da' nu merita sa-l bagi in bandit. Adica, merita ... dar' costa aproape dublu si nu cred ca se merita pentru un sezon mai ales daca nu-i dai in gura si o forjezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Deci ai scapat de "Nu ma mai urc pe mobra" ... " nu se merita" ... "bla-bla" ? Ma bucur ... raman la ideea de a merge pe strada cu e mai bun si mai sigur ( si in materie de exchipament etc) revin la ganduri mai bune si nu zic nu la a merge din nou prin trafic, doar ca mult mult mai putin , adica plimbari in weekend-uri cu mai multi sau seara tarziu prin oras si nu singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Am gasit ulei sa cumpar..E ok, Motul 5100 10w40 33ron/litru sau la 4litri -114 ron ??? E bun asta pentru banditul meu din 99 ? Merg din primavara pana in toamna cu el Unde ai gasit uleiul? Share the info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Unde ai gasit uleiul? Share the info. Eu am gasit un post pe alt forum, e un magazin din ce am inteles eu.. Contact: YM: franemoto@yahoo.com MAIL: bogdan@4turbo.ro TEL: 0786-125469 Cica stau bine cu preturile.. am dat comanda pentru ulei si ar trebui sa ma duc maine sa-l iau.. Poate gasesc si cauciucuri la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Eu folosesc Castrol 10w40,asta folosea si vechiul proprietar si mecanicul zice ca e bun,adica la un moment dat nu aveam castrol si a zis ca-mi baga motul 5100 ca atata vreme cat e de 10w40 nu-i nici o problema,si apropo al meu e din 1995 si mie mi se pare castrol un ulei foarte bun. din pacate pentru nemti si din fericire pentru francezi la noi s-a impamantenit motul la mdul in care... frate daca nu pui motul in motor esti 0!... nu-l ingrijesti ce mai. castrol este cel putin la fel de bun si e mai ieftin... am bagat 2 ani si procycle... nici o problema... compresia a ramas identica si la fel la fiecare cilindru... (nu zic ca ala era SI MAI IEFTIN!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 castrol este cel putin la fel de bun si e mai ieftin... Acum am Motul in motor, dar a fost doar conjunctura si promotie la mijloc. Ai dreptate pe deplin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate