Sari la conținut

Banditmania

hot_wheel
 Share

Postări Recomandate

Salut ;)

Am si eu nevoie de un "consilier" in cumparaturi . Preferabil daca mai e cineva cu un GSF 600 2003 :banana: sau care are un model asemanator . Vreau sa comand niste chestiute si vreau sa fiu sigura ca o sa imi "vina" bine .

Mersi anticipat

Salutare!

Eu am k2 (care e identic cu k3). Dar sunti cativa baieti aici care te pot indruma chiar daca nu au modelul tau :banana:

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

parca pusese cineva codurile rulmentilor in niste posturi anterioare. poti sa-ti cumperi rulmentii de altundeva ca aia originali cred ca sunt cam scumpi...

cred ca o cautare pe net dupa codurile rulmentilor te-ar duce la un furnizor mai ieftin.

Sunt sigur ca a pus cineva p-aci codurile de la rulmenti candva... dar... ca sa nu stau sa pedalez 850+ de pagini, ma gandeam ca acel cineva mai poate posta o data codurile, cat si magazinul de unde le-a cumparat... oricum, maine, desfac mobra bucati, iar rulmentii in mana si ma duc la magazin, bag carburile la curatat/sincronizat, schimb discurile de frana cu placute, uleiuri cu filtre si semeringuri, ii rectific cadrul de la codita, ii fac alta codita. apoi, vedem ce mai trebe facut ;)... pana una-alta... go fighters!!!

Link spre comentariu

Sunt sigur ca a pus cineva p-aci codurile de la rulmenti candva... dar... ca sa nu stau sa pedalez 850+ de pagini, ma gandeam ca acel cineva mai poate posta o data codurile, cat si magazinul de unde le-a cumparat... oricum, maine, desfac mobra bucati, iar rulmentii in mana si ma duc la magazin, bag carburile la curatat/sincronizat, schimb discurile de frana cu placute, uleiuri cu filtre si semeringuri, ii rectific cadrul de la codita, ii fac alta codita. apoi, vedem ce mai trebe facut ;)... pana una-alta... go fighters!!!

GSF400 M/P/R/S Bandit 400 (an 91-95) roata fata stanga: 6302 2RS roata fata dreapta: 6302 2RS roata spate stanga: 6303 2RS roata spate dreapta: 6303 2RS

GSF600 S/T/V/W/X Bandit 600 (an 95-99) roata fata stanga: 6203 2RS roata fata dreapta: 6203 2RS roata spate stanga: 6204 2RS roata spate dreapta:6204 2RS

GSF600 Y/K1/K2/K3 Bandit 600 (an 00-03) roata fata stanga: 6203 2RS roata fata dreapta: 6203 2RS roata spate stanga: 6204 2RS roata spate dreapta: 6204 2RS

GSF1200 T/V/W/X/Y Bandit 12 (an 96-00) roata fata stanga: 6204 2RS roata fata dreapta: 6204 2RS roata spate stanga: 6204 2RS roata spate dreapta: 6204 2RS

GSF1200 K1/K2/K3 Bandit 1200 (an 01-03 ) roata fata stanga: 6204 2RS roata fata dreapta: 6204 2RS roata spate stanga: 6204 2RS roata spate dreapta: 6204 2RS

Mergi cu codurile la SKF in chitila si ii iei de acolo.

Editat de razvanusv
Link spre comentariu

GSF400 M/P/R/S Bandit 400 (an 91-95) roata fata stanga: 6302 2RS roata fata dreapta: 6302 2RS roata spate stanga: 6303 2RS roata spate dreapta: 6303 2RS

GSF600 S/T/V/W/X Bandit 600 (an 95-99) roata fata stanga: 6203 2RS roata fata dreapta: 6203 2RS roata spate stanga: 6204 2RS roata spate dreapta:6204 2RS

GSF600 Y/K1/K2/K3 Bandit 600 (an 00-03) roata fata stanga: 6203 2RS roata fata dreapta: 6203 2RS roata spate stanga: 6204 2RS roata spate dreapta: 6204 2RS

GSF1200 T/V/W/X/Y Bandit 12 (an 96-00) roata fata stanga: 6204 2RS roata fata dreapta: 6204 2RS roata spate stanga: 6204 2RS roata spate dreapta: 6204 2RS

GSF1200 K1/K2/K3 Bandit 1200 (an 01-03 ) roata fata stanga: 6204 2RS roata fata dreapta: 6204 2RS roata spate stanga: 6204 2RS roata spate dreapta: 6204 2RS

Uau!!! Sar'na ;) multam mult pentru coduri! cheers!

Link spre comentariu

Cred că te referi la ĂSTA. ;)

-Da, la asta ma refer..Credeam ca e mai ieftin, dar nu-i problema, cred ca-l iau la primavara..

Dar are rost investitia ? Eu ma gandeam sa-l folosesc atunci cand este frig, sa stiu daca uleiul a ajuns la temperatura optima !

-Cat despre cauciuc, mi-am luat unul second, care as vrea sa ma tina sezonul urmator, iar in iarna urmatoare, sa-mi iau un set nou de cauciucuri mai moi..

Acesta este cel achizitionat de mine:

http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...c&ID=117363

Link spre comentariu

Salut si bine v-am (re)gasit!

Citind in manualul de la hynes cum se schimba rulmentii, am vazut ca la roata din spate sunt 3 rulmenti, unul extra langa pinion. Ttie cineva codul lui?

Este nr. 14 in desenul atasat

post-50769-1294776003_thumb.jpg

Link spre comentariu

-Cat despre cauciuc, mi-am luat unul second, care as vrea sa ma tina sezonul urmator, iar in iarna urmatoare, sa-mi iau un set nou de cauciucuri mai moi..

nu e un pic cam scump la 150ron avand in vedere ca e second?ce dot are?

Mesaj completat

-Da, la asta ma refer..Credeam ca e mai ieftin, dar nu-i problema, cred ca-l iau la primavara..

Dar are rost investitia ? Eu ma gandeam sa-l folosesc atunci cand este frig, sa stiu daca uleiul a ajuns la temperatura optima !

nu e un pic cam mult 150 ron pt un cauciuc second?ce dot are?

Link spre comentariu

Salut si bine v-am (re)gasit!

Citind in manualul de la hynes cum se schimba rulmentii, am vazut ca la roata din spate sunt 3 rulmenti, unul extra langa pinion. Ttie cineva codul lui?

Este nr. 14 in desenul atasat

La toate motocicletele cu transmisie pe lant exista trei rulmenti la roata spate - unul pentru pinionul de lant.

Codul pentru Bandit este 6305 2RS.

Va pot aduce kit de rulmenti de la AllBalls, care include toti rulmentii, 2 pe fata - 55 de lei, 3 pe spate - 99 de lei. Kiturile includ si garniturile necesare.

Editat de ottoMan
Link spre comentariu

Sa traiti talharilor !! ;)

Am si eu o mica problema ( de fapt e mare ;) ) cu al meu Bandit 400 din 1995 . Am schimbat cablul de ambreiaj , caci cel vechi mi se rupsese , si acum nu reusesc sa il mai fac sa cupleze . M-am dat peste cap incercand sa gasesc o solutie si in cele din urma mi-a dat cu virgula . Are cineva vre-o idee salvatoare sau astept tocmai pana in primavara cand o sa o duc la mecanic ?!

Multam anticipat !

Hai primavara !

Link spre comentariu

Sa traiti talharilor !! ;)

Am si eu o mica problema ( de fapt e mare ;) ) cu al meu Bandit 400 din 1995 . Am schimbat cablul de ambreiaj , caci cel vechi mi se rupsese , si acum nu reusesc sa il mai fac sa cupleze . M-am dat peste cap incercand sa gasesc o solutie si in cele din urma mi-a dat cu virgula . Are cineva vre-o idee salvatoare sau astept tocmai pana in primavara cand o sa o duc la mecanic ?!

Multam anticipat !

Hai primavara !

Bishop, coane, l-ai strans prea tare. Stii cand ti-am zis ca ai 2 suruburi de reglaj(una la maneta si una jos, la cutie). Cred ca l-ai strans prea tare si sta decuplat.

Link spre comentariu

@ottoMan un pret pentru semeringurile de la furci+dust seal pt un bandit an 97 gn77a/b ?

preturile de pe site sunt actualizate(reale)?

Mesaj completat

@Bishop mai da-i drmu pana ai un joc de aproximativ 3 cm (daca tin eu minte bine)

Editat de dark_lord86
Link spre comentariu

@Bishop mai da-i drmu pana ai un joc de aproximativ 3 cm (daca tin eu minte bine)

Crezi ca din cauza ca l-am strans prea mult nu cupleaza ? ;)

LE : O sa incerc sa ii mai dau drumul , pana obtin jocul ala . Acum ma duc la ea :D

Mesaj completat

Bishop, coane, l-ai strans prea tare. Stii cand ti-am zis ca ai 2 suruburi de reglaj(una la maneta si una jos, la cutie). Cred ca l-ai strans prea tare si sta decuplat.

Sa traiesti serifule ! ;)

Acum m-am dus la ea , l-am slabit pana sa am un joc de aproximativ 2cm in maneta . Si tot nimic . Am bagat a doua , am strans ambreiajul si am incercat sa invart de roata . Am reusit sa o invart , dar dupa ceva eforturi herculiene .

Editat de B!sh0p
Link spre comentariu