gn77b Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 si-a desfacut careva dintre voi etrierii pentru a-i curata? cum se face aceasta treaba? ce imi trebuie ca sa-i curat si sa-i fac gigea? e o miscare complicata? sau ma pot baga si eu cu doua maini stangi? de ce vrei sa-i curati? e destul de simplu daca nu-i blocat vreun surub. se curata doar cu lichid de frina. vezi sa nu fii tentat sa freci pistoanele cu cine stie ce, au o depunere anti-rugina care daca s-a dus si s-a pus rugina pe ei, adio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 de ce vrei sa-i curati? e destul de simplu daca nu-i blocat vreun surub. se curata doar cu lichid de frina. vezi sa nu fii tentat sa freci pistoanele cu cine stie ce, au o depunere anti-rugina care daca s-a dus si s-a pus rugina pe ei, adio. Vreau/trebuie sa-i curat pentru ca sunt aprope blocate pistonasele... asta mi-a spus nenea care mi-a schimbat cauciucul pe fata...ca trebuie de urgenta sa curat etrierele... si ma gandeam ca daca nu e cine-stie-ce inginerie, o fac eu in curte...dar daca cere un anumit grad de experienta in mecanica sa ma duc la un meserias... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Neo are etriere flotante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Neo are etriere flotante? Depinde de ce inseamna asta (sunt zero la capitolu mecanica, d-aia ceream parerea voastra daca sa ma bag eu sau s-o duc la cineva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Vreau/trebuie sa-i curat pentru ca sunt aprope blocate pistonasele... asta mi-a spus nenea care mi-a schimbat cauciucul pe fata...ca trebuie de urgenta sa curat etrierele... si ma gandeam ca daca nu e cine-stie-ce inginerie, o fac eu in curte...dar daca cere un anumit grad de experienta in mecanica sa ma duc la un meserias... Mai mergea pus putin lichid de frana pe langa piston pentru a se mai debloca un pic. Acuma sper sa nu dezinformez prea tare sa ii explodeze motocicleta cuiva din cauza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Depinde de ce inseamna asta (sunt zero la capitolu mecanica, d-aia ceream parerea voastra daca sa ma bag eu sau s-o duc la cineva) adica daca are o jumatate care gliseaza in cealalta sau are pistoane-n ambele parti. anyway e o operatie simpla spre banala dar e posibil ca daca sint blocate pistoanele sa fie garniturile si/sau chiar pistoanele varza si curatatul sa nu ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Neo are etriere flotante? da ( adica cu doua pistonase) , nu? cosmine hai faci un pret bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 adica daca are o jumatate care gliseaza in cealalta sau are pistoane-n ambele parti. anyway e o operatie simpla spre banala dar e posibil ca daca sint blocate pistoanele sa fie garniturile si/sau chiar pistoanele varza si curatatul sa nu ajute. Da, are pistoane doar pe o singura parte. cred totusi ca o sa ma duc marti sau miercuri la un service si sa-i rog pe baietii de acolo sa le desfaca si sa-mi spuna exact ce si cum. cert e ca in momentul de fata, etrierele mele sunt praf. adica pistonasele nu culiseaza. cand am schimbat cauciucul pe fata, s-a chinuit nenea ala cam 20 de minute sa impinga pistonasele inapoi ca sa poata scoate etrieru de pe disc si sa-l bage la loc... mersi mult pentru informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Deci nu sunt covoare ? Acuma esti doar destept. Vezi sa nu ramai asa, Bula. Sa traiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Acuma esti doar destept.Vezi sa nu ramai asa, Bula. Sa traiesti. Glumeam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Glumeam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 La multi ani celor cu nume de Gheorghe, George, Georgiana, gina ?, Georgeta, etc.. Si nu in ulimul rand, la multi ani si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Un "Paste fericit" tuturor banditilor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Poate sa imi spuna si mie cineva daca se potriveste codita de la Bandit-ul de 250 sau 400 la cel de 600. Am un Bandit de 600 din 1996 si astazi l-am trantit, imi trebuie cateva piese, dar cea mai importanta este partea dreapta a coditei. Pe langa codita mai am nevoie de ghidon, oglinzi si semnalizatoare spate, dar astea nu e nevoie sa fie de Bandit. Daca stiti ceva de vanzare va rog un PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Cumpar cric central suzuki bandit 600, astept oferte PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Banditu a fost la munte (prin zona Pucioasa). Fun 100% pe serpentine cauciucurile noi m-au facut sa ma bucur de fiecare viraj. Superb! PS: Pentru banditii din Bucuresti, daca va intereseaza o plimbarica scurta prin apropierea casei, drumul spre complexul Snagov este demential. Asfaltul ca in palma, sosea foarte larga si plin de viraje care mai de care mai provocatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Helau. Tocmai m-am inotrs si eu de la inca o tura, 237 km, pe defileul Crisului Repede, Piatra Craiului etc. Peisaj minunat , drum bun, eu, gagica si motorul. Superb, motorul s-a prezentat exemplar ca de obicei. Aaaaah, in sfarsit simt ca e vara. Drumuri bune la toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 (editat) ai fost ars la poponeata? astia sunt destul de gay ca tocmai mi-au inlocuit automat cuv c*r cu poponeata.... Editat Aprilie 25, 2011 de KMIHAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 ai fost ars la poponeata? astia sunt destul de gay ca tocmai mi-au inlocuit automat cuv c*r cu poponeata.... Da, sa traiesti Mihai, ma gandeam ca o sa apari si tu. Cand am scris ca a inceput vara ma asteptam la un comentariu de genul asta. Ei bine, aici a fost cam innorat azi, deci nu m-a ars la popo. Insa am omorat cam 11111111111121382398729485234523 muste si gandaci, atat cu viziera cat si cu geaca. Deci, a venit vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 am bagat si eu dar sambata cu un amic cam 250km si la fel parca eram terminatorul insectelor...dar am observat ca se gasesc in benzinarii servetele umede in pachete mici care sterg viziera ami repede ca la motogp. cauciucurile cumparate in toamna au fost testate si pilot road 2CT rocks... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 am bagat si eu dar sambata cu un amic cam 250km si la fel parca eram terminatorul insectelor...dar am observat ca se gasesc in benzinarii servetele umede in pachete mici care sterg viziera ami repede ca la motogp.cauciucurile cumparate in toamna au fost testate si pilot road 2CT rocks... Servetele d-astea folosesc si eu Cat despre pedala: http://www.technologystudent.com/equip1/heat3.htm Am emotii, mai am 4 zile pana iau permisul Si hai cu saua sa ne arda la poponeata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 PS: Pentru banditii din Bucuresti, daca va intereseaza o plimbarica scurta prin apropierea casei, drumul spre complexul Snagov este demential. Asfaltul ca in palma, sosea foarte larga si plin de viraje care mai de care mai provocatoare. Pui un google maps mic sa ne facem o idee? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Banditu a fost la munte (prin zona Pucioasa). Fun 100% pe serpentine cauciucurile noi m-au facut sa ma bucur de fiecare viraj. Superb! fusei si eu plecat de paste, in principiu DN3 Buc-Lehliu-Calarasi si inapoi. chiar ca gumele noi te fac sa te bucuri de fiecare viraj, le-am dat cap si-am atins si cu varfurile la bocanci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Pui un google maps mic sa ne facem o idee? Mersi. Drumul este mult mai misto si mai virajat decat se vede pe gugal maps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Spuneti-mi va rog care a-ti mai lipit carene cu pistol cu bagheta de plastic, tine lipitura ? Mai trebuie ceva adaugat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate