cellallallt Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 si avantaje ar fi daca as pune de 1200? sau ii acelasi lucru daca pun de 1200 sau de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 si avantaje ar fi daca as pune de 1200? sau ii acelasi lucru daca pun de 1200 sau de 600 Pe modelul de 600 daca pui cel de 1200 se va inalta o idee si va fii mai tare partea de spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cellallallt Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Pe modelul de 600 daca pui cel de 1200 se va inalta o idee si va fii mai tare partea de spate. mersi de raspuns..deci ii clar ca voi pune de 1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 mersi de raspuns..deci ii clar ca voi pune de 1200 Ai grija primii km pt ca este o alta senzatie,pana te obisnuiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Ai grija primii km pt ca este o alta senzatie,pana te obisnuiesti. Si sa ai grija ca de la noul amortizor, nu numai ca o sa se incline singura, dar iti va pune si genunchiul jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cellallallt Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Si sa ai grija ca de la noul amortizor, nu numai ca o sa se incline singura, dar iti va pune si genunchiul jos. Uauu... super!!! si cu cel vechi am reusit sa o inclin de tot numa senzatia nu era foarte placuta si nu aveam incredere in motocicleta.... nu stiti vre-un amortizor spate de bandit 1200?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 era un anunt de dezmembrare B12 la Comercial pe forum! /index.php?/topic/683160-dezmembrez-suzuki-bandit-1200-din-1997/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) Si sa ai grija ca de la noul amortizor, nu numai ca o sa se incline singura, dar iti va pune si genunchiul jos. Nu fii si tu rau acum. Uauu... super!!! si cu cel vechi am reusit sa o inclin de tot numa senzatia nu era foarte placuta si nu aveam incredere in motocicleta.... nu stiti vre-un amortizor spate de bandit 1200?! Poti cauta si de alt tip de motor nu neaparat de bandit.Sa imi spui si mie cum ai reusit sa o inclini de tot, ce secrete folosesti, eu unul nu am reusit "de tot". Editat Septembrie 3, 2012 de Bandit600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cellallallt Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Poti cauta si de alt tip de motor nu neaparat de bandit.Sa imi spui si mie cum ai reusit sa o inclini de tot, ce secrete folosesti, eu unul nu am reusit "de tot". pai "de tot" pana unde ma lasat cauciucul de pe spate adica pe marginea exterioara, bine probabil dak era un cauciuc de pista cum am avut pe un zx6r se mai lasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 eu am reusit de tot,de tot aproape ca am cazut,am ajuns in margine la cauciucul fata mai aveam cativa mm,oricum mi-o plecat cu totul in partea opusa curbei,mare noroc ca nu am cazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 aparent eu nu sunt prea dornic sa o aplec pana la capat. o am de vreo 8k km deja si abia ieri mi-a dat jos cnarida chicken strips-urile pe cheia. asta in timp ce eu mergeam melc in spate, departe de el, cu varadero lui :-s dupa curbe am facut o mica greseala si am urcat pana la muntele rosu. zic greseala pentru ca de la coborare si pana acu a inceput iar sa-mi zbarnaie ca dracu toata carena intre 5-6k ture... care mai sunteti semicarenati si aveti problema asta? eu deja am desfacut-o toata si am bagat burete peste tot pe unde am putut. in alta oridine de idei, o sa-mi fac banditu N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 aparent eu nu sunt prea dornic sa o aplec pana la capat. o am de vreo 8k km deja si abia ieri mi-a dat jos cnarida chicken strips-urile pe cheia. asta in timp ce eu mergeam melc in spate, departe de el, cu varadero lui :-s dupa curbe am facut o mica greseala si am urcat pana la muntele rosu. zic greseala pentru ca de la coborare si pana acu a inceput iar sa-mi zbarnaie ca dracu toata carena intre 5-6k ture... care mai sunteti semicarenati si aveti problema asta? eu deja am desfacut-o toata si am bagat burete peste tot pe unde am putut. in alta oridine de idei, o sa-mi fac banditu N Nu am inteles mai nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Usor off-topic: Undeva langa Zagreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Usor off-topic: Undeva langa Zagreb adica felicitari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 o sa-mi bag ceva in el bandit...stricam reputatia nene cu coarnele alea..niciodata nu mia aratat banditul ala rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 WTF ? E ceva in neregula cu banditul asta.. Macar coburile sunt super.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Urat ! .Fara sa se supere alti banditi dar mie nici S nu mi-l place de nici o culoare, Banditului ii sta bine naked, eu am pus un geam de carbon pe care il folosesc doar la drumuri extraurbane si da il pun de cate ori am un drum de genul.Pana la urma fiecare cu gusturile lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Urat ! .Fara sa se supere alti banditi dar mie nici S nu mi-l place de nici o culoare, Banditului ii sta bine naked, eu am pus un geam de carbon pe care il folosesc doar la drumuri extraurbane si da il pun de cate ori am un drum de genul.Pana la urma fiecare cu gusturile lui. apoi gusturi gusturi...da nu facem bandiul chopper ca deja ne batem joc de inginerii japonezi...de ce nu a pus pe un R1 coarnele si spatarul acela si sa se dea pe circuit cu ea...cred ca era super...sa fim seriosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Fiecare isi modifica motocicleta pentru confortul propriu. Asa cum eu mi-am pus ghidon enduro si kit de inaltare, asa si-a modificat-o si nenea ala. Pentru confortul lui. Mie nu mi se pare ca arata chiar atat de rau. Nu mi-as face asa ceva la banditul meu, dar, recunosc ca e...special. nu stiu daca arata bine sau nu, e altfel. Si da...sistemul de bagaje este superb si se integreaza foarte bine in linia motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Nu am inteles mai nimic. daca erai semicarenat si iti flencaneau carenele te-ai fi prins instant ) bazaie ca dracu, tre sa le desfac iar sa le umplu de bureti. drumu spre muntele rosu era enduro, am dat cu furca de capat de cateva ori si da, banditul ala era la misto, in 90 de pagini cu poze nu a mai fost nimic la nivelul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Singurul defect al banditului sunt franele, mai exact etrieri.Nu stiu daca acestia s-au imbunatatit la modelele mai noi.Daca nu era un model fiabil nu s-ar fi facut de vreo 30ani incoace.Am vazut la unguri la Tesco un Bandit cu vreo 240mii km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Fiecare isi modifica motocicleta pentru confortul propriu. Asa cum eu mi-am pus ghidon enduro si kit de inaltare, asa si-a modificat-o si nenea ala. Pentru confortul lui. Mie nu mi se pare ca arata chiar atat de rau. Nu mi-as face asa ceva la banditul meu, dar, recunosc ca e...special. nu stiu daca arata bine sau nu, e altfel. Si da...sistemul de bagaje este superb si se integreaza foarte bine in linia motocicletei. arata ca draqu cosmine...ala nu mai e bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 cam asa e, franele sunt foarte enervante. s-a discutat pe aici care ar fi cel mai bun/simplu/eficient upgrade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 cam asa e, franele sunt foarte enervante. s-a discutat pe aici care ar fi cel mai bun/simplu/eficient upgrade? Alta furca, am cautat eu vreo cateva luni etriere asemantoare dar nu pusca nimic, nici macar cele de la modelul 00 nu se mai potrivesc, nu am pe nimeni cu bandit mai nou de 00 ca sa pot spune daca franele sunt imbunatatite sau nu, dar cred ca sunt la fel.Suzukiurile in general stau mai prost cu franele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate