paul90 Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Eu am 120/70/17 pe fata si pe spate janta schimbata cu cea de B12 si implicit cauciucul de 180/55/17,legat de consum am scos si 5% cu bagaje si pasager dar si 10% singur, cu roata de fata mai lata am anulat practic diferenta de cativa km/h care apare pe vtezometru,am mers cu gps pe motor la 120 pe ceas,la fel era si pe gps. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytyk Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) asa arata atunci cand am luat-o...si asa arata acum... sa vad cand le pun inapoi daca mai reusesc si ce piese imi mai raman poate mai fac o motocicleta. calin-merci pt sfat ai dreptate cu vopseaua.in alta ordine de idei chiar vroiam sa te intreb cum se comporta speedometrul ala digital parca de la vapor ti-ai pus? ca trebuie sa-mi iau si eu dar asi vreaasta plus un far gen mt03 de la yamaha ruxi2k-va tin la curent Salut , lasa un nr de tel pe pm. Ma intrereseaza unde ai dus la vopsit Editat Octombrie 23, 2013 de pytyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Va plictisesc si eu cu un anunt.... Imi vand Banditul Kult din 1996. Am mai postat pe aici cu ceva timp in urma si nu l-am dat pentru ca am primit tot felul de oferte "deocheate" . Ma gandesc sa il mai pun o data, asa fara comentarii. Se vad in poze inbunatatirile......nu? Asi prefera un moto mai ieftin + diferenta sau 1690 euro negociabil. 0763177900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozz-yone Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 -multumesc colegilor pt lamuririle in leg cu anvelopele-cred ca asa raman 120/70/17 si 160/60/17 -ruxi2k-modelul de far cred ca asta o sa fie 90% pytyk-de vopsit le-am dus la husi ca mai aproape nu am gasit in zona e un coleg pe forum care are vopsitorie electro acolo...transportul nu a fost o problema ca am serviciul de asa natura ca haladuiesc prin toata moldova si mi-a fost usor plus ca trebuia sa vada ocheanul meu cum face treaba.nr meu de tel e 0728.11.95.48.daca vrei alte detalii iti stau la dispozitie. -cadrul,bascula,cricurile si niste mici acareturi gata,au iesit misto .am lasat jantele,scaritele,levierele,jugul superior la vopsit season2,le iau saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miky493 Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Salutare.Am nevoie de un mare ajutor...........Stie cineva daca un cricul central de pe GSXF din 2000 pe un bandit gsf600N din 1997?Cu stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) Bravo! Arata demential (pana acum) Farul intr-adevar asta este cel care imi place... Daca gasesti undeva mai ieftin poate imi zici si mie, eventual daca este in strainatate sa comandam amandoi odata! Am si eu o mare dilema... Deoarece am vazut un GSXF din 2000 la dezmembrat, ma gandeam sa iau janta fata (a mea este putin indoita) dar nu stiu daca se potriveste... Ma puteti ajuta? Editat Octombrie 24, 2013 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) -multumesc colegilor pt lamuririle in leg cu anvelopele-cred ca asa raman 120/70/17 si 160/60/17 -ruxi2k-modelul de far cred ca asta o sa fie 90% pytyk-de vopsit le-am dus la husi ca mai aproape nu am gasit in zona e un coleg pe forum care are vopsitorie electro acolo...transportul nu a fost o problema ca am serviciul de asa natura ca haladuiesc prin toata moldova si mi-a fost usor plus ca trebuia sa vada ocheanul meu cum face treaba.nr meu de tel e 0728.11.95.48.daca vrei alte detalii iti stau la dispozitie. -cadrul,bascula,cricurile si niste mici acareturi gata,au iesit misto .am lasat jantele,scaritele,levierele,jugul superior la vopsit season2,le iau saptamana viitoare. bravo dom'le, taci si faci. vezi doar ca la bascula o sa trebuiasca sa fii atent cu unsul lantului, daca sare smecleu din ala cu teflon nu-i dai jos chiar usor si o sa risti sa afectezi vopseaua. e vopsita electrostatic? sper ca ai fost/esti/o sa fii atent la mascarea zonelor unde intra rulmenti, bucse sau sint pt. diverse fixari, nu te baza pe competenta alora care executa vopsirea. Bravo! Arata demential (pana acum) Farul intr-adevar asta este cel care imi place... Daca gasesti undeva mai ieftin poate imi zici si mie, eventual daca este in strainatate sa comandam amandoi odata! Am si eu o mare dilema... Deoarece am vazut un GSXF din 2000 la dezmembrat, ma gandeam sa iau janta fata (a mea este putin indoita) dar nu stiu daca se potriveste... Ma puteti ajuta? cmsnl.com verifica dupa coduri, daca-s identice, aia-i. Editat Octombrie 24, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozz-yone Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 -red-bandit e frumoasa mobra ta,te lasa inima sa o dai? ca eu am zis ca la cati bani bag in ea chiar de o fi sa-mi iau alta,asta o pastrez de suflet si peste 48 de ani am sa ies duminica cu retro-mucicleta pe strase sa ma dau jme" .cat te-au costat furtunele de la frana? stie cineva unde gasesc mai ieftin ca tare sunt prohibitive preturile la frane-kit reparatii etrieri aproape 300 lei...da-o-ncolo de treaba pt niste garnituri...ca ma-nervez si pun de astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miky493 Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Salutare.Am nevoie de un mare ajutor...........Stie cineva daca un cricul central de pe GSXF din 2000 merge pe un bandit gsf600N din 1997?Cu stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Salutare.Am nevoie de un mare ajutor...........Stie cineva daca un cricul central de pe GSXF din 2000 merge pe un bandit gsf600N din 1997?Cu stima.acelasi raspuns ca mai sus. daca-s identice codurile, is identice piesele. daca nu-s identice e posibil sa fie compatibile, poate stie altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 eu as spune ca nu. din ce vad cele de 96-99 s-ar potrivi ... dar asta e doar opinia mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozz-yone Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) bravo dom'le, taci si faci. vezi doar ca la bascula o sa trebuiasca sa fii atent cu unsul lantului, daca sare smecleu din ala cu teflon nu-i dai jos chiar usor si o sa risti sa afectezi vopseaua. e vopsita electrostatic? sper ca ai fost/esti/o sa fii atent la mascarea zonelor unde intra rulmenti, bucse sau sint pt. diverse fixari, nu te baza pe competenta alora care executa vopsirea. cmsnl.com verifica dupa coduri, daca-s identice, aia-i. nu vreau smecleu de ala...lantul am sa-l ung cu ulei transmisie si poate ii pun un scotoiler de ala...da totul e electrostatic vopsit mai putin motorul care l-am dat eu cu spray cu vopsea termorezistenta care nu stiu cat o sa tina,daca tine...om vedea.lavopsit si sablat am cerut sa vad intai daca are dopurile de silicon ce se folosesc pt protectia gaurilor,filetelor,lagarelor,lacasurilor si baiatul avea de toate,a protejat totul plus ca stie cu ce se manancca vopsitul electro plus ca e si el rider,mester de mucicleta -vopsaua asta e a dracu ca a ramas un carlig de ala prins cu un surub de cadru si zic las ca desfac eu cu cheia...nema s-a blocat piulita pe filet si a trebuit sa tai cu flexul surubul Editat Octombrie 24, 2013 de dozz-yone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miky493 Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 eu as spune ca nu. din ce vad cele de 96-99 s-ar potrivi ... dar asta e doar opinia mea! multumesc.poate stie totusi cineva sigur ca am mare nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) Dacă va întrebați, mie mi-a "stricat" dorin motocicleta eu v-am "trădat" și mi-am luat kawasaki Editat Octombrie 24, 2013 de dark_lord86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozz-yone Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Dacă va întrebați, mie mi-a "stricat" dorin motocicleta eu v-am "trădat" și mi-am kawasaki ce rabla urata ai ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Taci ma tu cu motocicleta ta care o ții în cutii pe șifonier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 ce rabla urata ai ma...da' tu ce teapa ai luat. daca mai citeai si tu pe forum poate aflai ca nu se merita Suzuki... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 )) de ce calin? ca e o motoreta chiar ok. Mai ales pt începători... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozz-yone Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 da' tu ce teapa ai luat. daca mai citeai si tu pe forum poate aflai ca nu se merita Suzuki... poi de asta o vopsesc...apoi ii pun niste embleme cu ducati pe rezervor si cu onda pe codita...hihi. cum??? ducati merge cu motorina in curbe????!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Si in plus, Kakasaki iese foarte bine in toate testele. De marketing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 -red-bandit e frumoasa mobra ta,te lasa inima sa o dai? ca eu am zis ca la cati bani bag in ea chiar de o fi sa-mi iau alta,asta o pastrez de suflet si peste 48 de ani am sa ies duminica cu retro-mucicleta pe strase sa ma dau jme" .cat te-au costat furtunele de la frana? stie cineva unde gasesc mai ieftin ca tare sunt prohibitive preturile la frane-kit reparatii etrieri aproape 300 lei...da-o-ncolo de treaba pt niste garnituri...ca ma-nervez si pun de astea Criminala poza, unde ai gasit-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 @sorinbogdan, ce pot zice de Z e ca am facut un mare upgrade fata de fostul bandit. nu mai zic de an... Oricum sunt 100% sigur ca motocicleta o sa iasa super dupa ce o sa fie reconditionata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 @sorinbogdan, ce pot zice de Z e ca am facut un mare upgrade fata de fostul bandit. nu mai zic de an... Oricum sunt 100% sigur ca motocicleta o sa iasa super dupa ce o sa fie reconditionata. Un amic de-al meu are Z. M-am dat cu el de cateva ori: + Motorul raspunde mai repede (logic, e de generatie mai noua, 750) - Ciclistica de cacao fata de autobuzul meu. In curbe nu prea reuseam sa il tin pe trasa fara efort - Pozitia pe moto destul de aiurea. Stateam cu mainile prea incordate si cu oo-le prea plate. Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 probabil depinde si de statura. pt mine e mai ok z-ul decat a fost banditul. si nu sunt singurul care nu a vrut sa se mai dea jos de pe z, chiar daca a mers si cu banditul. na.. pana mea.. cum ziceam si pe alt topic, eu probabil am probleme cu mainile, ca daca urc pe sport dupa o tura de 3-4 km ma dor mainile de nu mai pot, nici pe z da nici pe bandit nu am problema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 probabil depinde si de statura. pt mine e mai ok z-ul decat a fost banditul. si nu sunt singurul care nu a vrut sa se mai dea jos de pe z, chiar daca a mers si cu banditul. na.. pana mea.. cum ziceam si pe alt topic, eu probabil am probleme cu mainile, ca daca urc pe sport dupa o tura de 3-4 km ma dor mainile de nu mai pot, nici pe z da nici pe bandit nu am problema asta. Io am cam 1,76. Probabil ca fiecare, in functie de statura si constitutie se simte altfel, insa mie mi s-a parut mai greu de tinut pe strada decat banditul. Am mers cu prietenul asta al meu la drum lung, eu pe bandit el pe zet. Mi-aduc aminte ca se bucura de pauze mai mult ca mine. Pacatul banditului este centrul de greutate cam sus, dar in mers imi place.Greutatea aia parca ii da o stabilitate (poate fi doar o impresie). Per total, incercand sa nu fiu subiectiv, zetul este superior. Dar banditul ramane bandit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate