brujaandrei Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 (editat) salutare tuturor,sunt andrei,din suceava ,stau in burdujeni.am un xv 535 virago negru,f mandru de el.sunt incepator,insa unii din voi poate ma stiti.am fost la iasi impreuna..acu e la naftalina.dar la primavara poate ne vedem .cu cei din sv sigur ma vad ca si anulasta, dar cu cei din judet,poate stabilim niste iesiri.ar fi misto sa legam prietenii noi.sa avem pretexte de iesiri mai des.bafta si save ride. ps:cam tarziu am vazut topicul asta recunosc ,dar il trec chiar acu in favorites. Editat Decembrie 13, 2007 de brujaandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 n-am stiut unde sa scriu, asa ca am pus aici. so... diseara, 9.01.2008, la 19.30, ne intalnim in fata prefecturii, c anu ne-am mai vazut de un an si mie mi-e dor de unii dintre voi. de altii nu mi-e dor, dar tot vreau sa-i vad. asa ca, daca puteti si aveti placerea, va asteptam. p.s. stiu ca-i tarziu si poate multi dintre voi n-o sa cititi la timp, dar e inceputul. poate o sa ne vedem si saptaman viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AirNike Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Va salut cu respect din ardeal...o mica intrebare, daca nu deranjeaza pe nimeni...as vrea ca anul acesta sa vin si eu pe la voi, in vizita...si ma gandeam ca poate ma puteti "agatza" in viitor sa nu nimeresc prin "bombe", si aici ma refeream la hoteluri, baruri, una-alta. Multumesc anticipat, un an nou, fara incidente va doresc, numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Va salut cu respect din ardeal...o mica intrebare, daca nu deranjeaza pe nimeni...as vrea ca anul acesta sa vin si eu pe la voi, in vizita...si ma gandeam ca poate ma puteti "agatza" in viitor sa nu nimeresc prin "bombe", si aici ma refeream la hoteluri, baruri, una-alta. Multumesc anticipat, un an nou, fara incidente va doresc, numai bine. saluti. sigur ca da. da un add pe messenger "gabyshor" si vorbim. te ajutam cu placere. hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Daca vii prin zona Radauti, Sucevita, Putna te pot ajuta si eu. chifanb@yahoo.com/0720306464 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AirNike Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Daca vii prin zona Radauti, Sucevita, Putna te pot ajuta si eu. chifanb@yahoo.com/0720306464 Cum sa nu...mi-ar face placere, ca nu le-am colindat, mentinem legatura, si sper sa ne vedem curand. Apropo, sa uploadez ceva...de prin Grecia, anul trecut, Ygumenitza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Cine ne viziteaza si are nevoie de un loc bun sa manace, un loc bun unde sa doarma, eu il pot indruma si ajuta, ..... numa sa vina primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AirNike Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Cine ne viziteaza si are nevoie de un loc bun sa manace, un loc bun unde sa doarma, eu il pot indruma si ajuta, ..... numa sa vina primavara Am sa te caut... P.S. Nu-i amenintare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brujaandrei Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Va salut cu respect din ardeal...o mica intrebare, daca nu deranjeaza pe nimeni...as vrea ca anul acesta sa vin si eu pe la voi, in vizita...si ma gandeam ca poate ma puteti "agatza" in viitor sa nu nimeresc prin "bombe", si aici ma refeream la hoteluri, baruri, una-alta. Multumesc anticipat, un an nou, fara incidente va doresc, numai bine. te asteptam cu drag in bucovina,anunta din timp si ne vedem.safe ride.si hai cu caldura aia odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AirNike Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 te asteptam cu drag in bucovina,anunta din timp si ne vedem.safe ride.si hai cu caldura aia odata. Multumesc frumos pentru interes, am sa te anunt din timp, am sa mai iau un rider probabil cu mine sa fie mai sexy treaba. Caldura speram sa vina...de la motor in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gargbird Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Hop si eu la spartu' targului! Eu sunt Pasquinel si calaresc un EN 500A cu roata articulata si manivela reglabila pe axul voblajului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agireada Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) Salutare tuturor! Io mi's Andy, sunt din Campulung si calaresc un IJ Planeta 5 (cu ceva modificari sa arate mai de doamne ajuta). Mai recent imi fac veacul si pe un GPZ, insa ala e alta mancare de peste. Editat Aprilie 16, 2008 de agireada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeDevil Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ne vedem la sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexducu Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Ducu...din RADAUTI..Born in .. & bored of it.... SUZUKI BANDIT GSF 400 92'.. in rest numai de bine shi alfalt uscat shi fara evenimente. POZE ... soon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 baga, baga poze ducu.... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 un coleg motociclist de prin zona Suceava , Gura Humorului imi spune si mie cum e vremea pe la voi,ce au anuntat astia,pentru ca vreau sa vin sambata pana in Vatra Dornei cu cortul si sa stiu daca ma deranjez sau nu... Multumesc,drumuri bune la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipvar Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 a fost fain. si sambata si duminica:). cam tarziu cu informatiile meteo dar macar sunt corect nu ca la timpu' probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioan Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 ioan .. din suceava ... in prezent in cj, cine trece prin rynox poate m-o vazut pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crivat Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Ce tzaran is... tarziu, da sa ma prezint si eu. Florin (da' toti imi spun Buti), nascut si crescut 21 de ani in Suceava si de 9 mutat in Iasi. Membru de Bukowina MC... Cant, beau, organizez concerte, ma dau cu Transalpu' meu, am prieteni la fel de tampiti ca mine si nu-s intotdeauna sanatos la cap: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) care dracu esti baiatu blond de la intrunire, din cp lung, care imi zic mai toti ca mergeai cu aficana po roata si acuma ai un cross un RM 2007 250 2T , ARATATE... vreau sa mai schimb cateva vb cu tine! Editat August 20, 2008 de sil3nt_control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 na frate...ia de aci /index.php?showuser=6919 solo by the way..asa se merge la c-lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) care dracu esti baiatu blond de la intrunire, din cp lung, care imi zic mai toti ca mergeai cu aficana po roata si acuma ai un cross un RM 2007 250 2T , ARATATE... vreau sa mai schimb cateva vb cu tine! eu sunt man tipul care te tot intreba daca stii sa faci stoppie cu motorul id meu de yahoo mess este sologiuc 2 roti sunt plictisitoare te salut cu glod in casca poate data viitoare facem noi o demonstratie pe acolo cu enduro nu cu polizoare de viteza poate si crisssz cu super motto si acuma ai un cross un RM 2007 250 2T , ARATATE... gresit rm 250 2008 al dracului de sus tzineam vaca cu gauloise Editat August 20, 2008 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 facem facem atmosfera, numa ca eu miam bulit un ax cu came din motor cu tot spectacolu ala, akm astept sa imi ajung de pe e bay axul respectiv si ii dam bince, te vizitez odata la cp lung solo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) facem facem atmosfera, numa ca eu miam bulit un ax cu came din motor cu tot spectacolu ala, akm astept sa imi ajung de pe e bay axul respectiv si ii dam bince, te vizitez odata la cp lung solo! cel mai destept cedeaza primul, nu? Editat Septembrie 3, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 (editat) Shobolanul meu din Cluj... Sa vaza si ochii pompieristici si ingineristici ai lu' patzashti respectiv kidu. Sa curga bereaaa Editat Noiembrie 2, 2008 de XCS911 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate