Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ofer la schimb foaie RK cu 15 dinti pe una stock cu 16. Kitul de lant pe mobra mea are aprox 3000km.

Sa ma uit sa vad de cat e a mea. Poate te pot ajuta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

Are cineva idee cineva daca se potriveste de la RD 03 axul ala din cutia de viteze pe care sta pinionul de atac la RD 04 ?

Bafta !

Nu se potriveste.

Mesaj completat

Se mai aude ceva de intalnirea aia?

:)

Ai si tu rabdare, abia daca a iesit ghiocelul ;)

Link spre comentariu

Dragilor, am si eu o intrebare pentru niste pasionati de Africane:

Aveti idee pe unde s-ar putea gasi o pereche de jambe de Africana? Nu conteaza pentru ce model, drepte sa fie. Eventual si-o roata cu discuri.

Multam :)

Link spre comentariu

Dragilor, am si eu o intrebare pentru niste pasionati de Africane:

Aveti idee pe unde s-ar putea gasi o pereche de jambe de Africana? Nu conteaza pentru ce model, drepte sa fie. Eventual si-o roata cu discuri.

Multam :)

Jambe sunt "bucatile" de jos, cele in care intra tijele sau tuburile.

XRV650 (RD03) are doar 1 disc de frana si ventile de aer pe telescoape

XRV750 (RD04 si RD07) are 2 discuri de frana si ventile de aer pe telescoape

XRV750 (RD07A) are 2 discuri de frana si nu are ventile de aer pe telescoape

La toate modelele diametrul tijelor este de 43mm

Ebay e o sursa buna pentru piese SH. Tuburile/tijele noi se gaseau intr-o vreme si la Polo si Louis.

Link spre comentariu

Salutare baieti! eu, un prieten si africana mea vrem sa plecam dupa paste in saptamana aia intr-o tura in turcia la izmir (aydin) deoarece avem ceva treaba acolo (doua zile). ma intereseaza de la cei cunoscatori ceva idei despre cum s-ar face tura asta cu trecere prin Grecia (daca este cumva bac, feribot ) de la Atena sau vecinatati spre Turcia ( Kusadasi sau vecinatati). daca ajung prin partea aia de Turcia ce se merita facut?? Ati avut experiente in zona aia? E ceva de stiut dinainte? Se mai baga cineva? Sunt 1300 km pe ruta directa. Totul e deschis. Trebe sa fim pe 7si 8 la Aydin la niste intalniri. In rest vacanta....astept colaborari si sfaturi. Multumesc!!

Link spre comentariu

Jambe sunt "bucatile" de jos, cele in care intra tijele sau tuburile.

XRV650 (RD03) are doar 1 disc de frana si ventile de aer pe telescoape

XRV750 (RD04 si RD07) are 2 discuri de frana si ventile de aer pe telescoape

XRV750 (RD07A) are 2 discuri de frana si nu are ventile de aer pe telescoape

La toate modelele diametrul tijelor este de 43mm

Ebay e o sursa buna pentru piese SH. Tuburile/tijele noi se gaseau intr-o vreme si la Polo si Louis.

Multumesc mult pentru clarificari!

Sincer, ma bate gandul sa-mi pun amortizoare de AT pe Dominatorul meu, de aceea intrebam. Aparent nu imi trebuie doar jambele, ci toata furca (fara juguri), impreuna cu roata si sistemul de franare fatza. Daca stie cineva de asa ceva sau printr-o minune ar fi dispus sa schimbe sus amintitele piese pentru unele similare de pe un NX650... zic si eu.

Link spre comentariu

De la rusi vine cartea... Uite ca se gasesc lucruri bune si pe la vecinii nostrii. Am descarcat manualele si listele cu piesle si codurile lor.

Azi cadrul a ajuns la vopsit. M-am hotarat sa nu il mai vopsesc in camp, pentru ca nu se lucra serios. Asa ca o sa ramana cu vopseaua originala, care o sa fie matuita, se aplica un strat de vosea, si apoi lac pentru vopseluri metalizate, care e mai dur decat unul normal. O sa sun sa vad ce s-a mai facut si la motor.

Editat de boieru'
Link spre comentariu

De la rusi vine cartea... Uite ca se gasesc lucruri bune si pe la vecinii nostrii. Am descarcat manualele si listele cu piesle si codurile lor.

Putea sa vina si de la Banat. Trebuia doar sa ceri :o

Link spre comentariu

salutare

ma intereseaza si pe mine suporti de cobuiri pt RD04 ca daca tot vine primavara urmeaza si ceva iesiri. astept oferte de suproti si eventual de cobuir dar din aluminiu. un parbriz de touring daca are cineva.

multumesc

a si mai vreau un ghidon daca ma poate ajuta cineva cu unul

Link spre comentariu

LED

Oameni buni, care mai are interes de LED-uri in diferite culori ptr. bord? Se pot folosi si la alte motoare in afara de Africa Twin.

Profesore, mai poti pune te rog, o data pozele cu diferitele culori de LED?

Si pretul te rog.

Merci

Africanu

Link spre comentariu

Pe mine ma intereseaza varianta cu leduri la bord. Deja pozitia si stopul pe frana mi le-am modificat pe leduri. Deci, daca se da comanda, ma inscriu si eu. Ceva poze? Daca nu se face comanda, atunci imi fac singur modificarea, ca nu e prea greu.

Link spre comentariu

Din ciclul "Pimp my Twin"...

Daca cineva e interesat sa-si schimbe becurile anoste din bord si tripmaster cu LED-uri color, baga-ti un PM. Am primit cate un set de "evaluare" si am facut pozele de mai sus. Comanda trebuie sa fac pe minim 10 seturi. Pret 75RON/set

post-30-1267277462_thumb.jpgpost-30-1267277384_thumb.jpgpost-30-1267277364_thumb.jpg

Acesta era postul initial. Cine doreste sa se exprime :o, aici sau PM sau telefon la 0722858466

Editat de cstelia
Link spre comentariu

1. Cautand dupa termistor pt. nivelul de benzina la RD04, am dat peste fisierul atasat. Primul dintre senzorii care apar in pdf este cel care ar merge la AT. Are cineva idee de unde s-ar putea procura?

2. A montat cineva becuri H4 in locul celor de 35W fara sa puna releu?

3. Am o pompa de benzina in stare perfecta de dat la schimb sau pt un cric central de RD04 sau pe niste termistori pt nivel de benzina.

thermistor.pdf

Link spre comentariu

@Boieru

........atunci imi fac singur modificarea, ca nu e prea greu.

Desigur nu e greu, inlocuiesti becurile cu LED-urile lui Cstelia. :o

Africanu

Nu m-ai inteles... Cand am spus ca mi le fac eu, chiar am vorbit serios. Adika nu ca sa mi le montez singur, ci sa iau leduri, rezistentze, si cu aparatul de lipit, cositor si ce mai trebuie sa le fac. Ca nu e greu deloc. Lampa de spate si stopul la frana sunt tot hand made... Cstelia, daca ai niste poze cu ledul in sine, pune te rog sa vedem, sa stiu daca merita sa dau 75 ron, sau numai 10 ron si sa mi le fac singur.

Mesaj completat

Am o pompa de benzina in stare perfecta de dat la schimb sau pt un cric central de RD04 sau pe niste termistori pt nivel de benzina.

Trebuie sa fie cric original, sau poate sa fie si custom? Pentru da daca nu e musai sa scrie pe el Honda, (desi pot sa rezolv si asta cu niste poansoane) il pot confectiona eu. Cel pe care il am acum pe Afrikana tot de mine e facut. Axul pe care de monteaza cricul il ai pe motocicleta?

Mesaj completat

2. A montat cineva becuri H4 in locul celor de 35W fara sa puna releu?

De ce vrei sa montezi fara releu? Se poate face repede montajul cu un releu de protectie de Dacia. Cred ca merge si fara releu, dar e mai bine sa nu risti. Nu stiu cun stai cu finantzele pe criza asta, dar recomand sa treci direct la xenon daca ai posibilitatea.

Link spre comentariu

Cstelia, daca ai niste poze cu ledul in sine, pune te rog sa vedem, sa stiu daca merita sa dau 75 ron, sau numai 10 ron si sa mi le fac singur.

Poze nu am cu led-ul ca nu mai am nici un set momentan. Si nu e led ci cluster de led-uri asezate intr-un soclu ce inlocuieste becul original, plug and play carevasazica :o

Link spre comentariu